- Emoji Skoru
- 36.779
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.461
Kolay gelsin canım. Branşın ne?Canım benim canlı dersim vardı sabah o arada babasıyla çıktılar dışarıya biraz. Öğleden sonra belki biraz da ben çıkartırım 4 saati aynı anda kullanacağız diye bir kural yok sanırım
Yemek olarakta hiçbir şey düşünmedim. Doğaçlama bir şeyler yapacağım gibi
Ben de parka götürmem, dolaşırız biraz dedik.Yemekte bende kararsızım. Geçen çocukları ormana yürüyüşe götürmüştük, burdaki parklarda açıldı. İnsanlar kum hibi kaynıyordu parkta. Hiç tavsiye etmem. Bugun göle götürcem biraz ördeklere bayat ekmek var onları atarız. Temiz havayıda alır döneriz eve :)
Biber kabak patlican dolmasi yogurt
Sağol canım. matematik. Evet 11-15 arasiymis benim kız yanlış zamanda çıkmışKolay gelsin canım. Branşın ne?
Sanki belirli saatler arasında
Selam canım ben kızları çıkardım biraz sende çıkarmılsındır inşallahhhhSelamunaleykum günaydın kızlar.Nasılsınız?
Hava çok güzel. Bugün çocuklar için 4 saatlik izin var. Çıkarıp çıkarmamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yemek olarak da yayla çorbası, kavurma, pilav ve cacık yapacağım inşallah. Tatlı olarak da güllaç yapabilirim
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Geçen gün kayınvalidem doğaçlama bir çorba yaptı muhteşem olmuştuCanım benim canlı dersim vardı sabah o arada babasıyla çıktılar dışarıya biraz. Öğleden sonra belki biraz da ben çıkartırım 4 saati aynı anda kullanacağız diye bir kural yok sanırım
Yemek olarakta hiçbir şey düşünmedim. Doğaçlama bir şeyler yapacağım gibi
Çökertme kebabışehriye çorbası bide patates kızartmasın üstüne yoğurt sos üstüne et oluyodu ya adını unuttum onu kıyma olarak yapcem
Oyyyyyyy kuzum yaaaaa keşke büyüklerde böyle düşünseben oğlanı çıkarmadım çıkalım dedim yok anne hep evde kalalim daha virüs gecmedi ki dedi
iyi yapmıssın canım biz şehir merkezinde değiliz ya evin önüne çıkarıyorum ama cok köpek var korkuyom yaOyyyyyyy kuzum yaaaaa keşke büyüklerde böyle düşünse
Benim büyük kızım çok sıkılmıştı çıktık biraz
aynen çökertmeÇökertme kebabı
En iyisini yapıyorsunBen dün çıkarttım durmadida biraz oynadı sitenin içindeki parkta tenhaydi ama bugün çıkartmayı düşünmüyorum ya kalabalık olacağı için durmucak parka gitmek istiyecek buseferde herkez orda olcak ne olur ne olmaz .
Çok haklı çocukben oğlanı çıkarmadım çıkalım dedim yok anne hep evde kalalim daha virüs gecmedi ki dedi
Tutmazsa diye Karnıyarık ve garnitürlü pilava karar verdim canım..:)Geçen gün kayınvalidem doğaçlama bir çorba yaptı muhteşem olmuştu
Küçük kızım çok huysuzlandı. Onu hastaneye götürdüm. Olan büyük kızıma olduSelam canım ben kızları çıkardım biraz sende çıkarmılsındır inşallahhhh
Küçük kızım parka gidine nasıl mutlu oldu anlatamam
Akşama menüde
Balık salata çorba ve taş kadayıf varrr
Heryerde manzara aynıdır valla , dikkat etmek lazım ya inşallah dahada artmaz ondan korkuyorumEn iyisini yapıyorsun
Böle tıklım tıklım doldu parklar
Selamunaleykum günaydın kızlar.Nasılsınız?
Hava çok güzel. Bugün çocuklar için 4 saatlik izin var. Çıkarıp çıkarmamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yemek olarak da yayla çorbası, kavurma, pilav ve cacık yapacağım inşallah. Tatlı olarak da güllaç yapabilirim
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Ellerine sağlık canım. Ben de anlamadım ne demek istediğinişehriye çorbası bide patates kızartmasın üstüne yoğurt sos üstüne et oluyodu ya adını unuttum onu kıyma olarak yapcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?