Günaydın hanımlar:) menümü bulmuşken yazayim.
Tavuk çorbası
Köfte patates
Pirinç pilavı
Salata
Turşu..
Tatlıyı da eşimden istedim ne alırsa artık..

Kolay gelsin canım. Allah kabul etsin. Lezzetli bir sofra olmuş.

Aleyküm selam canım dünden beri kızım ateşleniyor dün gece acile gittik kulak altı sertleşmişti şişmişti antibiyotik verdi dr.. şu zamanda hastaneye gitmek zornda kalmak çok kötüydü.. inşallah virüs kapmamılızdır.. özele gittik 1 2 hasta vardı ve vaka almıyolarmış ama yine de bilemedim..

Menüde yayla çorbası bulgur pilavı var dün bol yaptım

Bana neden bildirim gelmedi acaba
Dünden patates graten ve pilavım kaldı. Bugun yanına köfte yaparım. Csnım barbunya salatası istiyor oda cepte çorba yapmasamda olur içen yok nasılsa. Bu arada geçen denediğim yogurtlu tarhana harika olmuştu artık hep yogurtlu yapıcam

Çok geçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin. Apartmana çıkarken bile tedirgin oluyorum sen hayli hayli tedirgin olursun.

Şehriye çorbası
Domatesli bulgur pilavı yanında acı süs biberi
Cacik.bende böyle kızlar
Afiyet olsun, Allah kabul etsin canım.
Ama biberi yerken dikkat edin, oruç oruç mideniz ağırmasın.

Doğru
Ümit besen de adanalıymış. 51 tane biberi yedi bana mısın demedi
Yaaaben yozgattayken kısırın üstüne pul bi er atardım arkadaşlarım yiyemez di ben sok.halbuki biz ne acı bib erler yeriz.onlar mükun değil .pul biber nedir ya ben ona acı demem

Geçmiş olsun canım. Burada bir arkadaş bir yöntem söylemişti.
Ataayemi zeynepyu
Canin bir şey istemişti de sütün birikmişti soğanla bir şey yapmıştınız. Neydi o
Canım yeni gördüm kusura bakma tv de bişey görmüştüm yemediğim için de mastit oldum eşim eline ekmek içine de soğan koymuş sırtıma haberim yokken arkamdan vurmuştu sonra soğanlı ekmeği verdi yedim geçmişti. Çok geçmiş olsun arkadaşa çok berbat acısı olur

Çok teşekkür ederiz canım
Yabanmersini14

Çok teşekkürler canım şükür geçti, aklımda bulunsun bu yöntemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…