- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #13.621
Allah kabul etsinGünaydın hanımlar. Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun.
Rabbim bayramı da görmeyi nasip etsin.
Ilk iftar yemeğimiz, ayran çorbası, tavuk pirzola, salata. Şimdiden Allah kabul etsin kızlar.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
Sağol canım Alahım bütün herkesin orucunu kabul eylesin.ramazanla beraber bütün kötülükleri ve tabikide virüsü alsın götürsün. Burda yağmur yaģıyor diyorum mübarek gün Rabbim rahmetini gönderdiGünaydın hanımlar. Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun.
Ilk iftar yemeğimiz, ayran çorbası, tavuk pirzola, salata. Şimdiden Allah kabul etsin kızlar.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
Maşallah annesi Allah kabul etsinSağol canım Alahım bütün herkesin orucunu kabul eylesin.ramazanla beraber bütün kötülükleri ve tabikide virüsü alsın götürsün. Burda yağmur yaģıyor diyorum mübarek gün Rabbim rahmetini gönderdi
Tavuk incik but ve kanat patates fırına sürcem. Pirinç pilavı yaparım.oğlum oruç. O tatlı ve ya çorba ne isterse yaparimakşama doğru acıkırlar.yani belki benden bişeler ister benimde işim kolaylaşir
Sağol canım. Darısı senin kuzucuklara.aynen canı bişeler istesinki banada menü gelsinMaşallah annesi Allah kabul etsin
Akşama kalmaz bence isterler bir şeyler
Günaydın Amin Teşekkür ederim Sizlerin de Ramazan'ı hayırlı olsunGünaydın hanımlar. Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
Mercimek çorbası zeytinyağlı pırasa fırında köfte patates. Tatlı dondurmaGünaydın hanımlar. Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
Hayırlı ramazanlar herkeseGünaydın hanımlar. Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
Kolay gelsin canımGunaydin kizlar Allah herkesin orucunu kabul etsinnn insallah :) .esim niyetli . malum herseyide yemez kara kara dusunuyorm. Yogurt corbasi yapicam. Patlican var onunla tavada turlu dusunuyorum az bisey bulgur pilavida yaparim.tatli da isterse soyler artk ona gore yaparim biseyler
Afiyet olsun canımHayırlı ramazanlar kızlar ❤❤
Haşlama, pilav ve salata düşünüyorum bugun için.
Afiyet olsun canımGünaydın Amin Teşekkür ederim Sizlerin de Ramazan'ı hayırlı olsun
Allah oruçlarımızı kabul etsin Afiyet olsun hanımlar bende de salçasız mercimek çorbası kurbandan kalan pirzola ve pilav var yanına da muhtemelen ayran ya da yoğurt yapacağım belki salata yaparım
Afiyet olsun canımAllah kabul etsin oruclarimizi
Hayirli ramazanlar kizlar
Bizde de yayla corbasi et sote pirinc pilavi bi ihtimal de yalanci profiterol yapmayi dusunuyorm
Bugün eşim yapacak ilk iftar menüsü ondan. :)
Tavuk izgara yapacak
Yanına içecek şalgam
Ekmek de alır
Dolapta yiyecek 15 günde bitiyoreşim de şüphe ettı bi ayda gidiyordu yiyecekler ne oldu dedı bende yiyoruz dedıö çürüteyim mi yiyecekleri dedım bi ay sonunda çürük oluyor bana kızıyordu şimdi bittiğine şaşırıyor
Az da laf çok da laf
Bu pazar günü markete gideceğiz inşallah
Ben de fark ettim. Sanki bu dönemde daha çok sebze meyve gidiyorBugün oruçlu değilim Tutanlara Allah kabul etsin inşallah umarım iftar menümüz çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?