Günaydın hanımlar. 🤗🤗🤗
Bir kaç haftadır pazar günleri hamur işi günü oldu 😂😂😂
Bugün de bizim buralara özgü bir hamur işi var. Velibağ. Onu yapacağım inşallah. Kızım kısır istedi. Çay keyfi gibi yapacağız. 😋😋😋
Siz ne kaynatıyorsunuz? 🤗🤗🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Tunaydin kizlar
Dun karnibahar yaptim bugune de yeter esim yanina makarna istedi ne sekil yaparm blmiyorum . Bir de islak kekim var aksam yapmistim

Sorma benim 13 gun gecikti dusun ne hale gelmstm sukur ki oldu da rahatladm herseyn bi duzeni var yaaa aksama kdr bende baya agri cektim ama olsun
Sana da gecms olsn
Neden kesmiyor saclarini benim uclardan alinmasi gerekiyordu cok uzamisti 3 4 parmak dumduz kestirdim guzelde oldu kuafore gitsem dha cok kisaltirdi hem sinirlenirdim hem az kestirmeye para odeyecektm 🤣🤣🤣
Benimde erken oldu. Oluyor gibi yaptı durdu geri başladı falan en son ağrı başladı.
Sanırım kesmemi istemiyor. Kesemem diye bahane ediyor. Dökülmeye başladı. Biraz uçlarından gitse iyi olacak ama kaldım böyle😔
😱😱
Allah hayrını versin.
Tabiki güzeller güzelidir benim yeğenim 🤩🤩🤩
🤣 Bana benzemediği için kıskançlığımdan çirkin diyorum ben ona🤣🤣
Sana da çok geçmiş olsun canım.
Sağol cnm.
Günaydın hanımlar. 🤗🤗🤗
Bugün de bizim buralara özgü bir hamur işi var. Velibağ. Onu yapacağım inşallah. Kızım kısır istedi. Çay keyfi gibi yapacağız. 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Yoğurt çorbası yaptım. Birde ıspanakları ıslattım. Gözleme istiyor canım yapabilirsem yapacağım değilse yemeğini yaparım artık. Dünden de revanimiz var. Bizden de bu kadar.

Benimde erken oldu. Oluyor gibi yaptı durdu geri başladı falan en son ağrı başladı.
Sanırım kesmemi istemiyor. Kesemem diye bahane ediyor. Dökülmeye başladı. Biraz uçlarından gitse iyi olacak ama kaldım böyle😔

Sağol cnm.

Yoğurt çorbası yaptım. Birde ıspanakları ıslattım. Gözleme istiyor canım yapabilirsem yapacağım değilse yemeğini yaparım artık. Dünden de revanimiz var. Bizden de bu kadar.
Benjm baya uzun zaten uzun sac seviyor benm esimde ama 3 4 parmak sagliksiz uclar gitmezse saglkli uzama gerceklesmz zaten ben memnunum kesildigi icin

Valla eşime diyorum nişanlı Ken sormuştum bende en çok neyi seviyorsun diye paylasimcisin sakinsin demişti
Hatırlıyor musun diyorum...
Beni bu hale getirenler utansın :KK14:
Tabiki canım herşey karşılıklı ben iyiyim ki onlar da iyi elbette aramızda sorunlar oluyordur ama idare ettikten sonra bir sıkıntı olmuyor👍👍👍👍

Ama bazı insanlar sen ne kadar iyi olsan da kötü oluyorlar boşver kafana takma😍😍😍
Günaydın hanımlar. 🤗🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Ohhhhh afiyet olsun ne güzel kızın kısır istiyor benim büyük kızım hiç yemez inşallah küçüğüm de bir gün benden kısır ister çok çok çokkkk aminnnn🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘😘
Tunaydin kizlar
Dun karnibahar yaptim bugune de yeter esim yanina makarna istedi ne sekil yaparm blmiyorum . Bir de islak kekim var aksam yapmistim
Canım karnıbaharın yemeğini nasıl yapıyorsun ben kızartma ve salata gibi olmasından başka yiyemiyorum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Tabiki canım herşey karşılıklı ben iyiyim ki onlar da iyi elbette aramızda sorunlar oluyordur ama idare ettikten sonra bir sıkıntı olmuyor👍👍👍👍

Ama bazı insanlar sen ne kadar iyi olsan da kötü oluyorlar boşver kafana takma😍😍😍

Ohhhhh afiyet olsun ne güzel kızın kısır istiyor benim büyük kızım hiç yemez inşallah küçüğüm de bir gün benden kısır ister çok çok çokkkk aminnnn🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘😘

Canım karnıbaharın yemeğini nasıl yapıyorsun ben kızartma ve salata gibi olmasından başka yiyemiyorum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Kizartmasni yiyemem bende cok agir oluyor
Karnibahari ciceklerine ayirip hasliyorum 10 dk filan
Suzuyorum yagda sogan salca havuc soteleyip karnibahari da ekliyorum 1 2 donduruyorum istersen kiyma da ekleyebilirsin soganina istersen patates de ekleyebilirsij zevkine kalmis sonra uzerini gecik su koyup tuz baharat pisiriyorm cok severek yerim
Bazende besamelli yapiyorum haslayip ustune besamel sos ve kasar ile firina veriyorum nadiren ama genelde yemegni yapiyorm sulu

Kizartmasni yiyemem bende cok agir oluyor
Karnibahari ciceklerine ayirip hasliyorum 10 dk filan
Suzuyorum yagda sogan salca havuc soteleyip karnibahari da ekliyorum 1 2 donduruyorum istersen kiyma da ekleyebilirsin soganina istersen patates de ekleyebilirsij zevkine kalmis sonra uzerini gecik su koyup tuz baharat pisiriyorm cok severek yerim
Bazende besamelli yapiyorum haslayip ustune besamel sos ve kasar ile firina veriyorum nadiren ama genelde yemegni yapiyorm sulu
Yaaaaa ne gizel yiyorsunuz maşallah🧿🧿🧿🥰

Ben böyle yiyemiyorum ama küçük kızımı alıştırmak için yapacağım👍👍👍👍

Yaaaaa ne gizel yiyorsunuz maşallah🧿🧿🧿🥰

Ben böyle yiyemiyorum ama küçük kızımı alıştırmak için yapacağım👍👍👍👍
Valla canm sizin evde biraz zor cnku senin esin de sectigi icin hergun mutlaka menune bakiyorum tavuk var . Surekli tavuk tuketmekte zararli yani en bas esinin alismasi lazim
Ben kizima bile pirasa ispanak karnibahar yedirmeye calisiyorum pilav makarna var ise gostermeden once en ac oldugu vakit bunlarda az da olsa yedirmeyi deniyorum ama anne babanin yedgnden gormeleri de alismalarna etken

Valla canm sizin evde biraz zor cnku senin esin de sectigi icin hergun mutlaka menune bakiyorum tavuk var . Surekli tavuk tuketmekte zararli yani en bas esinin alismasi lazim
Ben kizima bile pirasa ispanak karnibahar yedirmeye calisiyorum pilav makarna var ise gostermeden once en ac oldugu vakit bunlarda az da olsa yedirmeyi deniyorum ama anne babanin yedgnden gormeleri de alismalarna etken
Evet canım çok haklısın eşim iş için bayğı istanbulda kalacak ayda bir gelecek bu işşi fırsata çevirmeliyim bende küçüğü alıştırayım ama büyük yemez dün twvuk mangal yaptık bugün patlıcan tava canım istiyor sabahtan beri pazarlık yapıyor bari makarna yap yanına diye😜😜😜

Evet canım çok haklısın eşim iş için bayğı istanbulda kalacak ayda bir gelecek bu işşi fırsata çevirmeliyim bende küçüğü alıştırayım ama büyük yemez dün twvuk mangal yaptık bugün patlıcan tava canım istiyor sabahtan beri pazarlık yapıyor bari makarna yap yanına diye😜😜😜
Iste biliyor yaninda baska sevecegi bi cesit olacak uzgunum yani hep saglkli seyler yemiyilar zaten hepimizinki de abur cubur ivir zivir yiyolar zaten az da olsa yemekte olsn faydali seyler yiyebilseler iyi de iste ugrasmak jstiyor cok benm kizimde oyle pilav makarna cok seviyor her cock gbi ama ugrasip az da olsa pisen herseyden yedrmeye calisiyorm en ac oldgu vakit yapiyorm bunu kucuk icin dene sende ozaman o olsn alissin ama sen bile anne olarak sevmiyorum diyorsun mesela az evvel karnibahari herkes boyle seciciyken o kucukte alismaz

Bende hala fikir yokkk. 🤔Cocuklara mercimek corbasi var. Kısır yapacaktm yeşil soğan yokmus 🤷🏼‍♀️ evi de bi düzenlemem lazim. Yavas yavas bahar temizliğine başlıycam oğlanin yürümesini beklioyrum ama ufak ufak yapcam artik. Yürüynce de büyük işleri yaparim o bahcedeyken😄 bu gidisle düşüne düşüne akşamı etcm ve kahvaltı yicez heral😊

Merhaba canım nasılsın :)
3 gündür yazamadım buraya eve çıktm ya kızla sabah akşam tek başıma işler güçler ve romatizma birleşince bende enerji kalmadı güne yetişemşyorum işler bitmiyor sebep şu benm pek akti olmamam böyle birden aktifleşmem ve vücudumjn bunu kaldırmaması :)
Kavanoz bile açamayan ben konsol ittirmek çekmek zorunda kaldm ve yaptım Allaha şükür ilaçlatımı daha düzenli kullanmaya başladm o biraz toparladı Allaha şükür.

Ben bugün yemek yapmayacağım kalan yemekler var
Pirinç pilavı (eşime)
Mercimrk çorbası bize
Çiğköfte ailecek

İnşallah yeter diye düşünüyorum :)
Rabbim bereket versin 🤩🤩
Ama kendini çok fazla zorlama. Acısını sen çekiyorsun. Konsolun arkası kalsa bir şey olmaz sana bir şey olursa evladin var. 😘😘
Biraz bencil ol. 😂😂

Sağol cnm.

Sizden göre göre ben de hamur yapmaya başladım 😂😂😂
Afiyet olsun canım 😋😋

Aminnnn 🤲🤲🤲
Teşekkür ederim canım. 😘😘
Baştan acı diye yemiyordu acısız yapınca yemeğe başladı 🤩🤩

Bende hala fikir yokkk. 🤔Cocuklara mercimek corbasi var. Kısır yapacaktm yeşil soğan yokmus 🤷🏼‍♀️ evi de bi düzenlemem lazim. Yavas yavas bahar temizliğine başlıycam oğlanin yürümesini beklioyrum ama ufak ufak yapcam artik. Yürüynce de büyük işleri yaparim o bahcedeyken😄 bu gidisle düşüne düşüne akşamı etcm ve kahvaltı yicez heral😊
Kelle soğanla da yapabilirsin. Küçük küçük doğrarsın. Yeşil soğan midemi agrittigi için kuru soğanla yapıyorum..
Bu arada yürüyünce iş yapmak daha zor oluyor canım. Aklı kesmediği için sürekli peşinde olman lazım.

Kelle soğanla da yapabilirsin. Küçük küçük doğrarsın. Yeşil soğan midemi agrittigi için kuru soğanla yapıyorum..
Bu arada yürüyünce iş yapmak daha zor oluyor canım. Aklı kesmediği için sürekli peşinde olman lazım.
Aa dogru olmazsa öyle yaparim canım. Aslinda evet yürüynce daha zor ama benim kiz babannesiyle bahcede sürekli hava güzel ya. Dun aksama kadar girmedi. Diyorum yürüyünce oglanida gönderirm yanlarına🤭🤭 simdi kucak cocugu ya bakamiyolar

Selamlar
Dün eşime pizza aldırttım kendım yapabilirdim ama çok ince olmuyor iyi tutturamıyorum 😅 eşim de dalga geçmişti kalın yaptığı bende al ben yapmam bi daha dedim 😅
Çay içiyorum şimdi AÖF çalışıyorum daha vermedım derslerı

Aa dogru olmazsa öyle yaparim canım. Aslinda evet yürüynce daha zor ama benim kiz babannesiyle bahcede sürekli hava güzel ya. Dun aksama kadar girmedi. Diyorum yürüyünce oglanida gönderirm yanlarına🤭🤭 simdi kucak cocugu ya bakamiyolar
O zaman olur 🤣🤣🤣

Back