Selamun aleykum kızlar. Evin işini hallettim. Sonra telefonu alayım elime dedim. Hafta sonları yapmayınca kalıyor bütün işler 🙈🙈🙈
Bu arada nasılsınız?
Dünkü yemekler bugün yeter. O yüzden :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Menüleri alalım kızlar 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Bolca yaprak saracağız başka biseye gerek yok sanırım 😋

Ohhhhh rahatsın bugün 👍👍👍

Bizde kayınvalidemle kaşlarımız aldık biraz bakım yaptım kayınvalidemin saçını kestim🤣🤣🤣🤣ilk elime makas alışımmm😜😜😜😜

Akşama menü kayınbabamdan mangal yakacak😋😋😋
Çok zevkli olur kız papaza çevirip elimden bu geliyor deseydin :KK53:

Selamun aleykum kızlar. Evin işini hallettim. Sonra telefonu alayım elime dedim. Hafta sonları yapmayınca kalıyor bütün işler 🙈🙈🙈
Bu arada nasılsınız?
Dünkü yemekler bugün yeter. O yüzden :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Menüleri alalım kızlar 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Oh rahatsın.evin temiz yemeğin var😊biberli ekmek yaptım ben.kızımda pasta istedi ıslak kek yaptım aynı yaş pasta gibi olmuş zaten

Ohhhhh rahatsın bugün 👍👍👍

Bizde kayınvalidemle kaşlarımız aldık biraz bakım yaptım kayınvalidemin saçını kestim🤣🤣🤣🤣ilk elime makas alışımmm😜😜😜😜

Akşama menü kayınbabamdan mangal yakacak😋😋😋
Ben de esime kstirdim sacimi 🤣🤣

Bu arada aksamustu agrim azaldi baya bende karnibahar pisirdim eristemin yanina . Cay yanina diye de islak kek yaptim esim evde 2 gun yenir

Hepinize iyiaksamlar

Afiyet olsun kofteciklerin 😋😋😋

Valla cok hakisin. Yemek yapmayınca mutfak tezgahı da batmıyor 😂😂

Keşke benimkiler de uyusa ben de uyurum 🤣🤣🤣
Canım senin güzelliklerin uykuya ihtiyacı yoktur. Benim çirkin kızın çok uyuması lazım değilse başımıza kalacak :KK70:

Ben de esime kstirdim sacimi 🤣🤣

Bu arada aksamustu agrim azaldi baya bende karnibahar pisirdim eristemin yanina . Cay yanina diye de islak kek yaptim esim evde 2 gun yenir

Hepinize iyiaksamlar
İyi akşamlar canım..
Bende diyorum kesiver diye kesmiyor🤣🤣 aynı acıdan bende çekiyorum. Belim koptu kopacak o derece..

İyi akşamlar canım..
Bende diyorum kesiver diye kesmiyor🤣🤣 aynı acıdan bende çekiyorum. Belim koptu kopacak o derece..
Sorma benim 13 gun gecikti dusun ne hale gelmstm sukur ki oldu da rahatladm herseyn bi duzeni var yaaa aksama kdr bende baya agri cektim ama olsun
Sana da gecms olsn
Neden kesmiyor saclarini benim uclardan alinmasi gerekiyordu cok uzamisti 3 4 parmak dumduz kestirdim guzelde oldu kuafore gitsem dha cok kisaltirdi hem sinirlenirdim hem az kestirmeye para odeyecektm 🤣🤣🤣

Back