Eklentiler

• A5B61004-7482-406E-B47E-27CFA6A6056A.jpeg
    A5B61004-7482-406E-B47E-27CFA6A6056A.jpeg
    185,4 KB · Görüntüleme: 30
Mutlu pazarlar canım benim menümdee de

Et haşlama
Pirinç pilavı
Salata

Poğaça
Yaş pasta var😋😋😋
Ellerine sağlık cnm. Müthiş görünüyor.. bende eşimin doğum gününü unutmuşum🙈 birden hatırlayıp unuttuğumu belli ettim😂 malzememde eksikmiş dedim eeeee dedi sen en iyisi git kendine bir pasta al dedim o da dışarı çıkmaya bahane bulmuş oldu😂 gitti bakalım ne getirecek😂

Ellerine sağlık cnm. Müthiş görünüyor.. bende eşimin doğum gününü unutmuşum🙈 birden hatırlayıp unuttuğumu belli ettim😂 malzememde eksikmiş dedim eeeee dedi sen en iyisi git kendine bir pasta al dedim o da dışarı çıkmaya bahane bulmuş oldu😂 gitti bakalım ne getirecek😂
Mutlu yıllarınız olur canım inşallahhhhhh🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Selam herkesee bugun dünden biraz makarna biraz patates yemeği var eger kızım oglen onlari yemezse akşam yer.. benimse hic sulu yemek istemiyo canim. Dün aksam da yiyemedim 😣 daha kahvaltılık, hamur işi tarzda bişiyler düşünüyorum bakalim poğaçada olablir.. bide ıslak kurabiye yapcam çikolata soslu :kk77:

Selam kızlar Ohhh çok şükür burdayım ya.ev internetimizin kablosu yanmıştı sağolsun lar 2 ay sonra yaptî lar. Paketimde e bitmişti.çok şükür .uzun zamandır yoktum valla kk bağımlılık yapmış.çok sıkıldım.Feslegen neredesin senide çok özledim kız.Etiketleme yide unutmuşum beceremedim☺bugünkü menüm
düğün çorbası
Tavuklu döğme pilavı.

Selam kızlar Ohhh çok şükür burdayım ya.ev internetimizin kablosu yanmıştı sağolsun lar 2 ay sonra yaptî lar. Paketimde e bitmişti.çok şükür .uzun zamandır yoktum valla kk bağımlılık yapmış.çok sıkıldım.Feslegen neredesin senide çok özledim kız.Etiketleme yide unutmuşum beceremedim☺bugünkü menüm
düğün çorbası
Tavuklu döğme pilavı.
Ooooooo bu gözler kimi görüyorrrrr❤️❤️❤️❤️

düğün çorbası
Tavuklu döğme pilavı.
Hoşgeldin cnm.. gözlerimiz aradı seni:)) Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane de döner yakında inşallah🙏

Back