- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.941
Yemekli düğün var ![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu pazarlar canım benim menümdee deGünaydın kızlar.. mutlu pazarlar.. benim bugünlük aklımda fırında köfte patates var.. yanına salata yaparım..
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
1 1mirac
Blue0Pink
M minik kalp075
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
Feslegen Kokulu Nane
Ellerine sağlık cnm. Müthiş görünüyor.. bende eşimin doğum gününü unutmuşumMutlu pazarlar canım benim menümdee de
Et haşlama
Pirinç pilavı
Salata
Poğaça
Yaş pasta var![]()
Mutlu yıllarınız olur canım inşallahhhhhhEllerine sağlık cnm. Müthiş görünüyor.. bende eşimin doğum gününü unutmuşumbirden hatırlayıp unuttuğumu belli ettim
malzememde eksikmiş dedim eeeee dedi sen en iyisi git kendine bir pasta al dedim o da dışarı çıkmaya bahane bulmuş oldu
gitti bakalım ne getirecek
![]()
Amin cnm.. herkesin evine mutluluk, huzur versin RabbimMutlu yıllarınız olur canım inşallahhhhhh![]()
Ooooooo bu gözler kimi görüyorrrrrSelam kızlar Ohhh çok şükür burdayım ya.ev internetimizin kablosu yanmıştı sağolsun lar 2 ay sonra yaptî lar. Paketimde e bitmişti.çok şükür .uzun zamandır yoktum valla kk bağımlılık yapmış.çok sıkıldım.Feslegen neredesin senide çok özledim kız.Etiketleme yide unutmuşum beceremedim☺bugünkü menüm
düğün çorbası
Tavuklu döğme pilavı.
Hoşgeldin cnm.. gözlerimiz aradı seni:))Selam kızlar Ohhh çok şükür burdayım ya.ev internetimizin kablosu yanmıştı sağolsun lar 2 ay sonra yaptî lar. Paketimde e bitmişti.çok şükür .uzun zamandır yoktum valla kk bağımlılık yapmış.çok sıkıldım.Feslegen neredesin senide çok özledim kız.Etiketleme yide unutmuşum beceremedim☺bugünkü menüm
düğün çorbası
Tavuklu döğme pilavı.
Valla ben günümü hastanelerde gecirdim suan yeni eve gidiyom gidip yatcam yemek yapamam yiyesimde yok uyumak istiyorumSelam.. bugün iş günü olunca eve geldim kızı uyuttum derken bu saate kadar giremedim..
Ben şimdilik et suyuna şehriye çorbası düşündüm yanına birşey bulamadım. Eşimde gerek yok yeter dedi. Bulursam yaparım birşey bulamazsam buzluktan börek falan çıkartırım artık..
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
1 1mirac
Blue0Pink
M minik kalp075
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
Feslegen Kokulu Nane
Geçmiş olsun cnm önemli bir şey yoktur umarım..Valla ben günümü hastanelerde gecirdim suan yeni eve gidiyom gidip yatcam yemek yapamam yiyesimde yok uyumak istiyorum
Bende bugün karışık kızartma yapmayı düşünüyorumSelam.. bugün iş günü olunca eve geldim kızı uyuttum derken bu saate kadar giremedim..
Ben şimdilik et suyuna şehriye çorbası düşündüm yanına birşey bulamadım. Eşimde gerek yok yeter dedi. Bulursam yaparım birşey bulamazsam buzluktan börek falan çıkartırım artık..
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
1 1mirac
Blue0Pink
M minik kalp075
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
Feslegen Kokulu Nane
Yok canm sukur rutin kontrol bide minnağı görmeye gittikGeçmiş olsun cnm önemli bir şey yoktur umarım..