- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.961
Teşekür ederim canım❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekür ederim canım❤
Hıc sorma ☺☺☺çok şükür geldimOoooooo bu gözler kimi görüyorrrrr❤❤❤❤
Yap güzel bi çorba.yorgunsun zatenSelam kızlar bugün oruçluyum evde de sabahtan beri sular kesik ne yapacağım hiç bilmiyorum![]()
Hoşgeldinn canimSelam kızlar Ohhh çok şükür burdayım ya.ev internetimizin kablosu yanmıştı sağolsun lar 2 ay sonra yaptî lar. Paketimde e bitmişti.çok şükür .uzun zamandır yoktum valla kk bağımlılık yapmış.çok sıkıldım.Feslegen neredesin senide çok özledim kız.Etiketleme yide unutmuşum beceremedim☺bugünkü menüm
düğün çorbası
Tavuklu döğme pilavı.
Konyalı mısın cnm etliekmekler topalaklar:)))Merhaba kızlar dün planlı bir yemek olmadığı için yazmamıştım dışarı da çıkmadık ben de yemek yapmak istemedim dondurucuda etliekmek vardı onu yedik
Bugün nohut yemeği yapicam içine annem geldiğinde topalak yapmıştı ondan ekliycwm bizim orda topalak derler nohut büyüklüğünde minik köfteler![]()
Saģol tatlımHoşgeldinn canim![]()
Topalak mı .bence Adana lıda olabilirKonyalı mısın cnm etliekmekler topalaklar:)))
Hımm olabilir tabiii.. ama etliekmekte olunca iki de iki tuttu diye şeyettim:))Topalak mı .bence Adana lıda olabilir
Cok belli ettim dimi aynen konyaliyim canım :)Konyalı mısın cnm etliekmekler topalaklar:)))
hemşehri kokusu aldım mı kaçırmamCok belli ettim dimi aynen konyaliyim canım :)
hemşehri kokusu aldım mı kaçırmam![]()
Ayyy valla yapmadım dünden pilav vardı yanına salata yoğurt sosis kızarttım öyle yedikYap güzel bi çorba.yorgunsun zaten
Hosgeldinnnn canimmSelamunaleykum hanımlar. Hepinizi çok özledim
Mesajlarınızı okudum. Tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın.
Hepiniz çok tatlısınız. Z zeLina veKmsl Hnd size de çok teşekkür ediyorum.
Bdv ye açtığım konu ortopedi konusuymuş.
5 gün ceza nedir yaa
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair