menemen öğlen için akşam da yesil mercimek ama çorba da yapmak istiyorum ne yapsam kararsizim :)
Yayla çorbası olabilir belki mercimek salçalı olacak nasılsa yada tavuk suyu falan:)) kolay gelsin..
Eki Görüntüle 2565160
Hiç yemek yapasim yok.... Gezsem gezsem hep...hava güzel zaten. Bir mercimek çorbası koyup çıkayım diyorum tatlım...
Evet bu havaları kaçırmamak lazım.. bundan sonra bahara kadar nadiren görürüz ama yemeği sürekli yapabiliriz :KK70: mercimekte kurtarıcımız sağolsun:))

Yayla çorbası olabilir belki mercimek salçalı olacak nasılsa yada tavuk suyu falan:)) kolay gelsin..

Evet bu havaları kaçırmamak lazım.. bundan sonra bahara kadar nadiren görürüz ama yemeği sürekli yapabiliriz :KK70: mercimekte kurtarıcımız sağolsun:))
mercimek.olabilir teşekkür ederim canim 💝

mercimek.olabilir teşekkür ederim canim 💝
Kız hem yeşil mercimek yemegi hem de kırmızı olmaz. Mercimek çorbası yerine bence sebze çorbası yap diyetvari olsun. Evde hangi sebze varsa koy...sonra bisssst tamamdır.

brokoli pırasa havuc var :KK70:
Daha ne olsun tatlım... maydanoz dereotu nane varsa bir de minik patates bir kaşık da bulgur ...beş bardak su ...sebzeler yumusayinca blenderden geçir yoksa süzgeçten ....damak tadına göre salça da ekleyebilirsin. Baharat unutma...

Günaydın en son pazartesi günü evde yemek pişmişti. Çok zor bir hafta geçirdik. En kötüsüde kuzum düştü dişi damagını kesti aralıksız 11 saat kanadı dikiş atmadılar atılmaz diye ömrümüzden ömür gitti.. Ne yemek yapmaya nede yemeye zamanımız yoktu. Cocuklar hala hasta... Bugunde Allah kerim Bi tas corba kaynatarım insallah 😍 yaparsam menümü akşam paylaşırım.

Günaydın en son pazartesi günü evde yemek pişmişti. Çok zor bir hafta geçirdik. En kötüsüde kuzum düştü dişi damagını kesti aralıksız 11 saat kanadı dikiş atmadılar atılmaz diye ömrümüzden ömür gitti.. Ne yemek yapmaya nede yemeye zamanımız yoktu. Cocuklar hala hasta... Bugunde Allah kerim Bi tas corba kaynatarım insallah 😍 yaparsam menümü akşam paylaşırım.
Yaaaaa canım çok geçmiş olsun şimdiki bebeler çok hareketli yaaaaa nasıl başedeceğiz bilmiyorum😥😥

Dunden biraz kuru fasulye var kızıma. Boğazım şişmiş hiçbişey yiyesimde yapasımda yok😥
Kızlar bişey sorcam sağılmış inek sütü kaç gun dayanır dolapta? Perşembe gunu sağıldı , kaynatıp dolaba koydum. Bisey olur mu ki hemen?🤔
Canım biley olmamıştır ama yine de bir kaşığa kat ocağa al kesilen belli oluyor zaten

Geçmiş olsun 🙏🙏🙏

Çok geçmiş olsun.. inşallah iyidir şimdi..

Back