- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.901
Dün sulu köfte yaptim. Bugün ya pizza yada lahmacun henüz karar veremedim,hamur işi yapacam inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yayla çorbası olabilir belki mercimek salçalı olacak nasılsa yada tavuk suyu falan:)) kolay gelsin..menemen öğlen için akşam da yesil mercimek ama çorba da yapmak istiyorum ne yapsam kararsizim :)
Evet bu havaları kaçırmamak lazım.. bundan sonra bahara kadar nadiren görürüz ama yemeği sürekli yapabilirizEki Görüntüle 2565160
Hiç yemek yapasim yok.... Gezsem gezsem hep...hava güzel zaten. Bir mercimek çorbası koyup çıkayım diyorum tatlım...
mercimek.olabilir teşekkür ederim canimYayla çorbası olabilir belki mercimek salçalı olacak nasılsa yada tavuk suyu falan:)) kolay gelsin..
Evet bu havaları kaçırmamak lazım.. bundan sonra bahara kadar nadiren görürüz ama yemeği sürekli yapabilirizmercimekte kurtarıcımız sağolsun:))
Kız hem yeşil mercimek yemegi hem de kırmızı olmaz. Mercimek çorbası yerine bence sebze çorbası yap diyetvari olsun. Evde hangi sebze varsa koy...sonra bisssst tamamdır.mercimek.olabilir teşekkür ederim canim![]()
brokoli pırasa havuc varKız hem yeşil mercimek yemegi hem de kırmızı olmaz. Mercimek çorbası yerine bence sebze çorbası yap diyetvari olsun. Evde hangi sebze varsa koy...sonra bisssst tamamdır.
Daha ne olsun tatlım... maydanoz dereotu nane varsa bir de minik patates bir kaşık da bulgur ...beş bardak su ...sebzeler yumusayinca blenderden geçir yoksa süzgeçten ....damak tadına göre salça da ekleyebilirsin. Baharat unutma...brokoli pırasa havuc var![]()
Ben annemdeyim galaçoş, erişte corbasi varGeç kalmış bir haftasonu günaydını olsun:))
Bizde bugün mangalda balık var.. eşim sağolsun kendi yemez ama kızımla bana yapacakmış:))
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
1 1mirac
Blue0Pink
M minik kalp075
beautifulsweet
BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
terliksuu
@Numanayse
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
Feslegen Kokulu Nane
Yaaaaa canım çok geçmiş olsun şimdiki bebeler çok hareketli yaaaaa nasıl başedeceğiz bilmiyorumGünaydın en son pazartesi günü evde yemek pişmişti. Çok zor bir hafta geçirdik. En kötüsüde kuzum düştü dişi damagını kesti aralıksız 11 saat kanadı dikiş atmadılar atılmaz diye ömrümüzden ömür gitti.. Ne yemek yapmaya nede yemeye zamanımız yoktu. Cocuklar hala hasta... Bugunde Allah kerim Bi tas corba kaynatarım insallahyaparsam menümü akşam paylaşırım.
Canım biley olmamıştır ama yine de bir kaşığa kat ocağa al kesilen belli oluyor zatenDunden biraz kuru fasulye var kızıma. Boğazım şişmiş hiçbişey yiyesimde yapasımda yok
Kızlar bişey sorcam sağılmış inek sütü kaç gun dayanır dolapta? Perşembe gunu sağıldı , kaynatıp dolaba koydum. Bisey olur mu ki hemen?![]()
Tamam canım çok teşekkür ederim❤Canım biley olmamıştır ama yine de bir kaşığa kat ocağa al kesilen belli oluyor zaten
Geçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsun.. inşallah iyidir şimdi..Günaydın en son pazartesi günü evde yemek pişmişti. Çok zor bir hafta geçirdik. En kötüsüde kuzum düştü dişi damagını kesti aralıksız 11 saat kanadı dikiş atmadılar atılmaz diye ömrümüzden ömür gitti.. Ne yemek yapmaya nede yemeye zamanımız yoktu. Cocuklar hala hasta... Bugunde Allah kerim Bi tas corba kaynatarım insallahyaparsam menümü akşam paylaşırım.
Yetip içtikten sonra gördüm kahvaltı gibi yaptık biz bugün akşam yemeginiGeç kalmış bir haftasonu günaydını olsun:))
Bizde bugün mangalda balık var.. eşim sağolsun kendi yemez ama kızımla bana yapacakmış:))
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
1 1mirac
Blue0Pink
M minik kalp075
beautifulsweet
BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere