Hiçbir fikrim yok bugün ne yaparım hala bilmiyorum. Yarına misafirim var yemekli tatlımı yapıcam bugün. Gerisi Allah kerim

Benimde aklımda hiç birşey yok.. brokoliden başka sebzem de yok.. et türü de canım istemiyor.. kahvaltı türü bir şey mi yapsam. Menemen de yaparım..
Yada şehriye çorbası ile fırında baharatlı patates yapayım en iyisi..
Yazarak düşündüm resmen😂
Kendi sayfam diye söylemiyorum, insana ilham veriyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Valla benimde aklımda hiiiç bişey yokk :KK70: Z zeLina dan kopya cekiyorum bende sehriye corbasi yapim. Yanına da fırında patates :KK70: fırında salçalı sulu yemek gibi yaparım belki yada baharatlayip yağlı kağıt üstünde, ona emin değilim🤔
Yelpaze patatese bayılıyorum. Istersen onu yap.

Kendi sayfam diye söylemiyorum, insana ilham veriyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Aynen cnm.. sayfaya girince bile fikrim geldi😂😂
Valla benimde aklımda hiiiç bişey yokk :KK70: Z zeLina dan kopya cekiyorum bende sehriye corbasi yapim. Yanına da fırında patates :KK70: fırında salçalı sulu yemek gibi yaparım belki yada baharatlayip yağlı kağıt üstünde, ona emin değilim🤔
Ay bir faydam dokundu galiba😍 ben şehriye çorbasını sebzeli yaptım birde dünden mantı suyunu ayırmıştım. Patatese bende karar veremedim:))
Yelpaze patatese bayılıyorum. Istersen onu yap.
Ahhh onu kuzine sobada yapacaksın işte.. :kk77: benim patateslerim çok büyük cnm fırında geç pişiyor..:(

Aynen cnm.. sayfaya girince bile fikrim geldi😂😂

Ay bir faydam dokundu galiba😍 ben şehriye çorbasını sebzeli yaptım birde dünden mantı suyunu ayırmıştım. Patatese bende karar veremedim:))

Ahhh onu kuzine sobada yapacaksın işte.. :kk77: benim patateslerim çok büyük cnm fırında geç pişiyor..:KK43:
Dokundu tabi canim teşekkür ederim 😍bende domatesli yaptım bitanede buzluktan tavuk suyu attım dondrdugum,
patatesinde her türlüsü güzel😋😋

Back