- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.321
Telepati mi yapıyoruz ne yapıyoruzBekliyorujmm bu ne boyle reklam arasi veriyon bidee yaa
Valla bende kizmla dolasmaya cikmjstim canim cigkofte istedi aldim o ve pirasa yiyecegm insallah aksam... corba ve pilav yemeyecegm esim gec gelicekk ona hazirlarim o yer salata da yaparjm cigkoftenin yanina ... bugun cogu kiside pirasa varmis cok seviyorum bende salcasiz zeytinyagli pirasa
Kız duruyomu cekeyim atcam dur azBekliyorujmm bu ne boyle reklam arasi veriyon bidee yaa
Valla bende kizmla dolasmaya cikmjstim canim cigkofte istedi aldim o ve pirasa yiyecegm insallah aksam... corba ve pilav yemeyecegm esim gec gelicekk ona hazirlarim o yer salata da yaparjm cigkoftenin yanina ... bugun cogu kiside pirasa varmis cok seviyorum bende salcasiz zeytinyagli pirasa
Yazin tazr fasulye kisin ispanak pirasa bunun icin muneccim olmaya gerenkk yokTelepati mi yapıyoruz ne yapıyoruz
Afiyet olsnnn ellerine saglik
Sağol canımmmAfiyet olsnnn ellerine saglik
Ellerine sağlık
Teşekkür ederim kuzumEllerine sağlık
Hazir canimannenin ellerine sağlık.
Afiyet olsun canım ❤❤
Ellerine sağlık canım. Hazır değilse tarifini alabilir miyim?
Tavuklu pilav yapmayalı bayağı oldu
Ellerine sağlık canım. Bir ara ben de yapayım.
Hasta olmasa da bırakacak kimsem yok.
Son zamanlarda tartılmadım ama bayağı fazla kilom var
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun. ❤❤❤
Ellerine sağlık canım. Dün bir arkadaş daha yazmıştı fırında beşamel soslu makarna yaptım diye. Nasıl yapıyorsunuz?Selam hanımlar benim menüde
Fırında tavuklu başemal soslu makarna
Mercimek çorba
Salata
Fırında sebze kızartması ya da sebze yemeği diyebiliriz.Erişte pilavı, fırında patates-patlıcan-biber-domates karısıklısı ahahah ismi neydi neyse obu kadar
Mantıklı ahahahahaFırında sebze kızartması ya da sebze yemeği diyebiliriz.
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun o zamanMantıklı ahahahahaondan yaptım işte.
Olsun çocuğu sıkı sıkı giydirir beraber yürürsün tatlım...annenin ellerine sağlık.
Afiyet olsun canım ❤❤
Aslında koşu bandı almak istiyorum.Olsun çocuğu sıkı sıkı giydirir beraber yürürsün tatlım...
Ben tavuğu hep fazla haşlıyorum. Birgün çorba birgün tavuklu pilav yapıyorum. İki gün üst üste tavuk oluyor ama napayım haftaiçi pratik olmam lazım:))annenin ellerine sağlık.
Afiyet olsun canım ❤❤
Bizde vardı ben rahat kullanamadım eşimde taşınırken satmış..şimdi dikey bisiklet istiyorum koşu bandına göre daha çok bölge çalıştırıyor..Aslında koşu bandı almak istiyorum.
Kabak biraz fazla olaydı keşke..Kizlar kirmizi kapya biber 2 Kabak domates patates var evde yarina bana ana yemek onerirmisiniz dondurucuda kiymamda vardir azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?