• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben öğrenci olduğum için bazen konserve alıyorum eğer o gün evde olacaksam akşamdan isliyorum dün oyle yaptım bugün pisirrim:))
Islattiktan sonra pişmesi kolay zaten 👍👍
Ama ben öğrenci olsam üşenirdim Yaa 🙈🙈

Kız uşaklar uyuyorken sen de uyusaydın yaa .
Oğlan okulda kız hala uyuyor.yok kız uyumuyorum.kalkıp Nescafe içiyorum.tlfna bakıyorum. Birazda canım sıkkın.çok şükür önemli bişe değil ama canımı sıkıyorum işte.ben lojmandan çıkmak istiyorum ya .bi türlü işten haber gelmedi.tayin gelecekti sözde.lojman eski eşyalarım çok eskidi.oğlum ćalışma masası istiyo odasında yer yok.küçücük odaya 2 tane baza bi şifonyer 2 kapılı dolap sığdırdım.adım atacak yer yok.durumum olmasa anlarım.ama daha geniş ferah bir evde oturma imkanım varken burda oturmak canımı sıkıyor.temizlik yapasım bile gelmiyor inan.içimi döktüm şuan

Oğlan okulda kız hala uyuyor.yok kız uyumuyorum.kalkıp Nescafe içiyorum.tlfna bakıyorum. Birazda canım sıkkın.çok şükür önemli bişe değil ama canımı sıkıyorum işte.ben lojmandan çıkmak istiyorum ya .bi türlü işten haber gelmedi.tayin gelecekti sözde.lojman eski eşyalarım çok eskidi.oğlum ćalışma masası istiyo odasında yer yok.küçücük odaya 2 tane baza bi şifonyer 2 kapılı dolap sığdırdım.adım atacak yer yok.durumum olmasa anlarım.ama daha geniş ferah bir evde oturma imkanım varken burda oturmak canımı sıkıyor.temizlik yapasım bile gelmiyor inan.içimi döktüm şuan
Biraz sabret canım. Biliyorsun ki geçici. Seni ev degil de yalnizlik sıkmış sanki. Baban da dönünce iyice sıkıldın.

Kofteyle patatesi cigden direk yagli kagitla firina koyuyosun sonra pisince sos koymuyomusun
Yok canım sos koymuyorum. Kızartma gibi oluyor. Malum bebisle ocakta kızartma yapamadığım için böyle bir yöntem geliştirdim 🤭🤭🤭

O saatte 😳😳
Allah iyiliğini versin kız 😂😂😂
Niye uyumadın?
Ay ben bazen böyle uyuyamıyorm canım yaa dedim bari bi işe yarasın. 2 buçuğa geliyodu uyudum , 8de uyandım. yogurt çorbası da yaptım. ama çok dinç hissediyorum sanki uykumu iyi almış gibi😂

Ay ben bazen böyle uyuyamıyorm canım yaa dedim bari bi işe yarasın. 2 buçuğa geliyodu uyudum , 8de uyandım. yogurt çorbası da yaptım. ama çok dinç hissediyorum sanki uykumu iyi almış gibi😂
Kendine vakit ayırınca iyi geldi demek ki 👍👍

Back