• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba Yemek Yarışması oylaması başladı.Oyunuzu kullandınız mı?:KK200::KK200:
:KK22:

Bugün de tatlı yaptım yürüme bandında yazıyorum eve gidip yiyeceğim akillanmadim hala 😂
Bende tam bu aksam sade salata yiyeym diyordum kapi caldi ve komsum elinde bj tabak sosu bile konulmus sicacik mantiyla geldi hemen yemelik ... sukur ceyregjni yedim ve durdurdum kendmj 😀

Ama sonra firin sutlacmi yaptim da biraz sulu oldular sanki babam ugradi az evvel 2 kase yedi cok sever cok iyi kivami dedi ama bence sulu buna bi cozum bilen varmi kizlar tek olcuyken tam tutan tarif yaptim 2 ile carpip 2 olcy yaptim plmadi istedgm gbi 😭😭 yarina dolapta belki katilasir biraz

Merhaba Yemek Yarışması oylaması başladı.Oyunuzu kullandınız mı?:KK200::KK200:
:KK22:
Ben zaten oy kullandim da oy kullananlara da pro uyelik olma sansi veriliyordu sanki bi ara oyle bisey varmi Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

Heee deren baska sehirde sen ve ailen ayni sehirde deglmydnz kiz hatlari mi karistirdim naptn daha da dun sorduydum 😂😂 hafizam ates atiyo
Yok canım hatlar karışmadı doğru eniştem görev için bizim şehrimize gelince ablam tek kaldı çocuklarla babamda sıkılmasınlar diye yanlarına gitti❤️❤️

Bende tam bu aksam sade salata yiyeym diyordum kapi caldi ve komsum elinde bj tabak sosu bile konulmus sicacik mantiyla geldi hemen yemelik ... sukur ceyregjni yedim ve durdurdum kendmj 😀

Ama sonra firin sutlacmi yaptim da biraz sulu oldular sanki babam ugradi az evvel 2 kase yedi cok sever cok iyi kivami dedi ama bence sulu buna bi cozum bilen varmi kizlar tek olcuyken tam tutan tarif yaptim 2 ile carpip 2 olcy yaptim plmadi istedgm gbi 😭😭 yarina dolapta belki katilasir biraz
Ben bir bardak pirinci kaynatıyorum suda biraz suyu çekince 1 kilo süt bir bardak şeker koyuyorum

Eğer istersen bir kaşık yada yarım kaşık nişasta ekleyebikirsin biz bu kıvamda yiyoruz bir gün bekleyince ters döndürdüğü de dökülmuyor hatta😂🤭 eşim denedi ve onayladı :D

Ben bir bardak pirinci kaynatıyorum suda biraz suyu çekince 1 kilo süt bir bardak şeker koyuyorum

Eğer istersen bir kaşık yada yarım kaşık nişasta ekleyebikirsin biz bu kıvamda yiyoruz bir gün bekleyince ters döndürdüğü de dökülmuyor hatta😂🤭 eşim denedi ve onayladı :KK70:
Ya 1 bardak su bardagimi cay bardagi mi ben cay bardagiyla yapiyorum bende 5 bardak sut ile . Tek olcudeyken harika oluyordu 1 tatli Kasigi nisasta koyuyordum ... okadar kati kivam istemem ben de cok sulu sanki bu sefer ona bi care yoktur heralde bu saatten sonra demi

Ya 1 bardak su bardagimi cay bardagi mi ben cay bardagiyla yapiyorum bende 5 bardak sut ile . Tek olcudeyken harika oluyordu 1 tatli Kasigi nisasta koyuyordum ... okadar kati kivam istemem ben de cok sulu sanki bu sefer ona bi care yoktur heralde bu saatten sonra demi
Yok bu saatten sonra bişey yapamazsın bir daha kine artık

Hbiz katı seviyoruz su bardagi ile yapıyorum ben

Yok bu saatten sonra bişey yapamazsın bir daha kine artık

Hbiz katı seviyoruz su bardagi ile yapıyorum ben
Baya baya kati olur sizinki ozaman nisastaya gerek bile kalmaz . Iste herkesn sevdigi kivam.degisik bende de tik mi ne smdi bu boyle istedgm gbi olmadiya yakin zamanda tekrar dener tuttrmaya calisiirim suan.kafamda az dha pirinc ve az dha nisasta koysam yeter diye dusunuyorum onu tekrar yapmadan rahat edemiyorum aklmda kaliyo 🤣🤣

Back