- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #5.841
Süper ozamanOlma mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper ozamanOlma mı?
Birde fırın sütlaç ekledim misafirim gele bilirMerhaba herkese kolay gelsin.
Akşama,tarhana çorbası, kuşbaşılı nohut yemeği ve pirinç pilavı yapıcam.
Feslegen Kokulu Nane yeniden hayırlı olsun topiğin :)
Şimdilik iyi gidiyo canım havada yağmurlu oglumla parka çıkamıyoruz yürüyüş felan yapardım daha iyi olurdu 1 kilodan fazla gitti şimdilik oda ac gezdiğimdenCanım basıl gidiyor diyetin benimki berbatttt tutamıyorum boğazımı yaaaaaa
Benim de var atlama ipim ama zıplayınca çok canım yanıyor gerçi ben 400 tane filan zıplamıştım,,, eski zayıflama takımındaki kaptan günde 3000 tane filan atlıyordu
İyi canım ya benim boğazım durmuyor hiç motive değilimŞimdilik iyi gidiyo canım havada yağmurlu oglumla parka çıkamıyoruz yürüyüş felan yapardım daha iyi olurdu 1 kilodan fazla gitti şimdilik oda ac gezdiğimden
Bazen ben de alıyorum. sulu daha güzel oluyor sankiDünden bulgur pilavı var kızım yer, bende bimden mantı almıştım ev yapiminin yerini tutmaz ama, onu yoğurtluycam. salçalı da yapabilirim sulu yemek gibi oda güzel görünüyo nette gördüm
Birde fırın sütlaç ekledim misafirim gele bilir
Ben anneme geldim ya bana biseyler yapti kocanda evde ne yiyosa yesin bosver dedi
Ya bence gerçekten istemekle alakalı demi ya bence tamda istemiyoruz yoksaaaaa deli kilo veririzİyi canım ya benim boğazım durmuyor hiç motive değilim
Kolay gelsin o zaman. Ama pilav yerine kinoa yiyebilirsinKız nohut yersem mecbur pilav da yerim su 1 haftayı bi atlatayim az az yerim sonra canim
aynen herkesin kendi anasindan fayda varOna sa anası yapsın
Aynen canım yaaa ben ki diyeti istesem hiç bir şey yemem ama yapasım yokkkkYa bence gerçekten istemekle alakalı demi ya bence tamda istemiyoruz yoksaaaaa deli kilo veririz
Şanslısın sen ben kaldımBen anneme geldim ya bana biseyler yapti kocanda evde ne yiyosa yesin bosver dedi
Me u değişti annem hamur kızartması yapıyım gelinde dedi (eşim çok seviyor annemde koyamıyor tabiii...)Kolay gelsin o zaman.
Geçmiş olsun canım. Bu aralar herkes hastaBenim dünden yemeğim kaldı akşama onları yiyeceğiz. Kızım gece ateşlendi uykusuz ve yorgunum iyi oldu ama akşam yarın öğlen için tavuklu mantar sote yapacağım sabahta şehriyeli pirinç pilavı yaparım. Yarın akşama pilavın yanına birşey bulmam gerekecek eşim mantar yemez.. fikir alabilirim..
Teşekkür ederim cnm.. evet yaa boğazlarındanmış bizimkinin de .. 38in altına düşmedi bir türlü.. antibiyotik vermiş inşallah geçer.Geçmiş olsun canım. Bu aralar herkes hasta
Bende diyorum bu fıstık hatun kimFesle
feslegenim bn hemgevezehemdeli nicki degistdim bni etiker etmeyi unutma olurmu
Nasıl yapıyorsun karnibahari ben hamira bulayıp yağda kizartmaktan baska tarif bilmiyorim çok keskin oldu mu tadı hoşuma gitmiyor kızartmada ..Benim menü nohut pilav ogluma kabak mücver kendimede karnıbahar yine