• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu hazır noodle var ya onun tadını nasıl yakalarım çubuk makarna ile o_O

Tavuk attım haslamaya onun suyu ile pisirevevim makarna yi

İçine karabiber tuz kimyon kırmızı biber atmayı düşünüyorum :KK45:

Olur mu ki acep
Benim noodle denen şeyden haberim yoktu kiz, sizden öğrendim 😂😂😂
Kıymalî sulu patates yaptım. Bulgur pilavı.ama ikindin gibi iyi yedik.herkes tokum diyor😂😂😂
Yarına yemek derdin olmaz.🤩🤩 Hem patates yemeği ertesi güne kalınca tadı daha güzel oluyor sanki 🤔🤔
Bnim.menu hazir kizlaaar 🤤 goz hakkinizi helal edin canlarim 🥰🌹 yanina tursu coban salatasi ve sagan koyup yiyi verceeez 😁😍
Tek kelime ile muhteşem 😍😍😍
Pizzarm fırında şuan çok mu abarttım ne :))
Sanki 🙄
Makarna üstüne pizza 😂😂😂

Ben de bugün eşime fırında kıymalı patlıcan oturtma, bebelerime salçalı makarna, kendime de yoğurt terbiyeli tavuk suyuna hasta çorbası yaptım.

Hastalığım nerede kaldı bunca iş arasında onu bilemedim😂
Ellerine sağlık canım. Çok geçmiş olsun da annelerin hasta olmaya bile hakkı yok 😒😒

Benim noodle denen şeyden haberim yoktu kiz, sizden öğrendim 😂😂😂

Yarına yemek derdin olmaz.🤩🤩 Hem patates yemeği ertesi güne kalınca tadı daha güzel oluyor sanki 🤔🤔

Tek kelime ile muhteşem 😍😍😍

Sanki 🙄
Makarna üstüne pizza 😂😂😂
Pizza çayın yanına ama 😂

Kızlar, tavuk döneri eşim yapmak istedi. Değişik bir tarifi varmış. Tavukla patatesi haşladı. Tavada biraz çevirdi. Lavasin içine ketçap sürdü. Içine de tavuk patatesle beraber marul ve havuç koydu. Değişik bir dürüm oldu yani 🤷‍♀️
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_

20191126_152543.jpg

Nohutu yaktim üstünden alıp ustune su döktüm sıcak 😲 😎 hep yakiyom ya yemekleri
Ben yemek yakınca hiç karıştırmadan başka tencereye ayırıyorum üstünü en azından kurtarıyoruz bir kısmını tabi iyi e yanık kokmadiysa 🙄

Back