- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #5.821
Yok anam ben böyle tas degilim ❤Fotoda ki sen değilsin deegel mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok anam ben böyle tas degilim ❤Fotoda ki sen değilsin deegel mi
Nse caktrma aramizdaFotoda ki sen değilsin deegel mi
Of cok severim sotee pilavvBugün yemek olarak galibaaaa
Tavuk sote
Pilav olabilir
Valla kim ki o pek güzelmişYok anam ben böyle tas degilim ❤
Internetten buldum.kiiz kim bilmiyorum googlde dolu fotosu vardi bnde birini aldimValla kim ki o pek güzelmiş
Gel sana da veriyim bir tabakOf cok severim sotee pilavv
Tatlım nohut falan da yesene. Yazık hep karnabahar hep karnabaharBenim menü nohut pilav ogluma kabak mücver kendimede karnıbahar yine
Önemli değil canım.aynen Rabbim can saģlîğı huzur versinMerak ettm cnm napalm can sagligi olsun
Kız nohut yersem mecbur pilav da yerim su 1 haftayı bi atlatayim az az yerim sonra canimTatlım nohut falan da yesene. Yazık hep karnabahar hep karnabahar
Bende yeni birisin sandimFesle
feslegenim bn hemgevezehemdeli nicki degistdim bni etiker etmeyi unutma olurmu
Yok canim ahaha bnim beeen unutmwyin sakin bniiiBende yeni birisin sandim
Kolay gelsin o zaman.Bugün yemek olarak galibaaaa
Tavuk sote
Pilav olabilir
Canım sağolsun, keyfine bak ❤❤
Ben olsam
Makarna salatası
Çikolata soslu tavuk göğsü
Islak kek
Tuzlu kurabiye
Sigara böreği
Yapardım.
Yat canım, yorma kendini , bol bol dinlen.
Kahve keyfi yap o zaman.
Sütlü mantar çorbasına bayılırım
Mücveri ben de çok severim ama tek tek kızartmaya üşeniyorum. Firinda da ici pişmiyor
Kolay gelsin canım. Afiyet olsun ❤❤❤❤
Beceremezsem atmam
Bu arada yemekler on numara beş yıldız
Yazı stilinden hemen tanıdım zaten
Teşekkür ederim canım. HoşgeldinMerhaba herkese kolay gelsin.
Akşama,tarhana çorbası, kuşbaşılı nohut yemeği ve pirinç pilavı yapıcam.
Feslegen Kokulu Nane yeniden hayırlı olsun topiğin :)
Hoşbuldum kuzum sağol :) etiket varmı burdada tabiki yap :)Teşekkür ederim canım. Hoşgeldin
Yemekler şahane, ellerine sağlık.
Seni de etiketlememi ister misin?
Olma mı?Hoşbuldum kuzum sağol :) etiket varmı burdada tabiki yap :)
Canım basıl gidiyor diyetin benimki berbatttt tutamıyorum boğazımı yaaaaaaKız nohut yersem mecbur pilav da yerim su 1 haftayı bi atlatayim az az yerim sonra canim
Benim de var atlama ipim ama zıplayınca çok canım yanıyor gerçi ben 400 tane filan zıplamıştım,,, eski zayıflama takımındaki kaptan günde 3000 tane filan atlıyorduKızlar gećen atlama ipi aldım.200 yada 300 kez atlayinca tartılıyom 100grm 200 gram eksiliyor. Çok etkili bence.ki benim gibi zor kilo veren bi insana ☺babam gidince diyetle beraber ip atlicam. Ama evim zemin kat.yoksa olmaz.eğer taşınırsam koşu bandı alırım
Ben anneme geldim ya bana biseyler yapti kocanda evde ne yiyosa yesin bosver dediBise yapmak istemiyorum yatmak istiyorum gün boyu