- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.741
Rekor bende sanırım 34üme 10 gün kala ilkini doğurabildimBen 23 yaşında evlendim. Büyük kızımı 25 yaşında dünyaya getirdim. Küçüğü de 30 da
Ama yetişemiyorum. Erken anne olmak lazımmış
En iyisini yapmışsın.
Inşallah Inşallah 5 ay nasi gecti bilmiyorum su 4 ayda bi gelsinMaşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kucağına alınca,buraya da güzel şeyler yazacaksın hissediyorum
Orasi öyle valla bende böyle derdim hep ama bu hamilelik deli ettiKizzz basim agriyo yazsan kanser cikiyo intwrnette sacmalama bosa kafayi yorma bebisi uzme
Bende 22de anne oldumBende 2220 yaşında evlenince bisi varmis gibi
Ya ne güzel şuan kac yaşındasınBende 22de anne oldum
Yaş değil enerji önemli.Rekor bende sanırım 34üme 10 gün kala ilkini doğurabildim
Aynı konudan şikayetçiyim maalesef napcam bendeebilmiyorumDenedim canım farklı markalar da denedim. Şimdi biraz araştırdım arçelik fırınlarda hep şikayet var kek konusunda. Kabarmıyor yazmışlar. Bir de 150 derecede denemeyi düşünüyorum.
Fırınla ilgili olduğunu düşünüyorum ben. Eskiye nazaran daha iyi ama yine de çok kabarık değilAynı konudan şikayetçiyim maalesef napcam bendeebilmiyorum
Benim çok az denilecek kadar kabarıyor. Nele ryapmaidm yine kabarmadi. Fırınım cvs luksell daha iyi pişiriyor diyorlarFırınla ilgili olduğunu düşünüyorum ben. Eskiye nazaran daha iyi ama yine de çok kabarık değil
Ya ben isitiyoruum önceden hiç açmıyorum da ama yine kabarmıyorAynen canım şimdi eşim kek yapalım dedi yaptık. Hep 170 derecede yapardım bu kez 150 derecede yaptım ve önceden ısıtmadım çok güzel kabardıçok mutluyum mesele fırındaymış ama eşim şuanda olayı kendine bağlıyor o yaptı diye kabarmış kekiniz kabarmıyorsa eşinize yaptırın çözüm bulundu
Canım aynı tarifi başka bi fırında dene akraban arkadaşın vs denk gelirse eğer anlamış olursun problem fırında mıYa ben isitiyoruum önceden hiç açmıyorum da ama yine kabarmıyor
Şuanda yiyorum muhteşem bi tadı var. Ben tarçın da ekliyorum içineÖğlene mercimek çorbası yap, pizza da akşama kalsın.
Mısırlı pilav
Hiç duymamıştım. Eminim çok lezzetlidir. Ellerine sağlık canım
amin canım sizin evlatlarınızada allah uzun ömür sağlık versin
Pilava mıŞuanda yiyorum muhteşem bi tadı var. Ben tarçın da ekliyorum içine
Ellerine sağlık. Afiyet olsun canımZeytinyağlı pırasa
Bulgur pilavı
Mercimek çorba
Yoğurt
Islak kek
Bu günde böyle
Yarına kadar bozulmaz değil miMenü bugün yine değişti. Eşim akşam yokmuş. Balığı temizleyip dolaba attım. Karnıbahar kızartması, tavuk pirzola salatabalık yarına kaldı
Kendi adıma söylüyorum yaş geçtikçe gebelik daha da zor veriyor. bu gebeligimde çok zorlandım. Halbuki büyük kızımda daha zor geçmişti. Ama yaş faktörü demek ki. Dayanamıyorum artık.Oha daha ne kadar erken anne olcaktin25 ya 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?