Bugün poylu ekmek var
Bir yandan da annemlerdeyiz aslında o ne yaparsa o olur..
Ama canım körülü noodles da istiyor..

Hakkımızda hayırlısı artık
Dün kayınvalidemlerin yıldönümünü kutlamaya noodle yemeye gittik ördekli, tavuklu körili ne romantik ama çenemize aka aka yedik

Büyük oğlan yer sadece diğerleri yemiyor

Yok be ne sansi dun aksam icin yemek yapmadim karnibahar vardi az esim acikmamisti ben tek onu yedim isitip . Bir haftadir kaynanam bendeydi gayet kostur kostur is yaptim aaa ayip ettin

Dün kayınvalidemlerin yıldönümünü kutlamaya noodle yemeye gittik ördekli, tavuklu körili ne romantik ama çenemize aka aka yedik
Ahhahahahhahaha Ben birde chop steak aldım eve herkes bununla yesin adettendir dedim hahahha
Millet alana kadar doyuyor zaten. Ya ben aç değildim zaten diyenler falan

Sobanın üzerine patates koydun mu dadından yinmez
Evet sabah kahvaltisina yaptim bugün kiz pisi yaptim yanina patates sobada yaptim hepsini radi daha guzel oluyo soba yemeginin ama yemek icin fikrim yok isbanagim var acaba isbanak yemegi mi yapsam

Kizlaaar evin her yerini kaldirdim sildim süpürdum simdi kanepeleri yalandan silcem sagolsun kizim her yerine süt doküyo biberonla haftada silmesem olmuyo sonra firinimi silcem camasirlari makinaya atacagim ve isim bitecek insallah sizler naptınız

Bn sevemedim onu aramizda kalsin deli gibi neskuik yiyorum

Bn sevemedim onu aramizda kalsin deli gibi neskuik yiyorum
Neskuik mi benimde o kültürüm olmadı hiç sütün içinde erimeden bi iki kaşık yerim sadece eridimi bitmiştir yani yumuşayınca

Bende noodle nin sadece specialini seviyorum ve içinde ki yağı asla katmıyorum
Bi kere kattım tövbeler olsun çok kötü olmuştu tavsyem yağsız denemeniz sadecw baharatlarını katıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…