- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.521
Çok haklısın canım ama bazı şeyleri kaybetmeden kıymetini anlamıyoruz insan olarak ve bu da gerçekten çok acıSağol canım Allah razı olsun sağlıklı çocuklarına markette şurda burda bağıran annelere öyle kızıyorum ki. Rabbim sana sağlıklı bir çocuk varmış emanet, hediye... çoğu zaman yoktan yere hayatın stresini çocuktan çıkartıyorlar gibi geliyor bana....
Hepsi bize rabbimden emanetBi oğlum daha var canım sağlıklı o canım çok şükür....
Yok ya. Gecen gün haberlerde gördüm. Muhtarın secimde ki vaadi. Okulda ki otizmli öğrencileri göndermekmis . Bide benim memleketimdi orası. Veliler yuhaliyo otizmli öğrencileri ve velileri insanligimdan utandimBen yardim babında yazışıyorlar zannettim
Ah ah keske nerde ama bari bizlere de maas baglatsalarGünaydın herkese ❤❤❤❤
Akşamdan pazı sardım. Gerisine karışmayacağım
Ama pazarları bize de tatil olsaydı.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
Nego
Rabbim vicdan sakatlığı vermesin canım. Hırsızı, katili, gaspcisi hep görünürde sağlam insana benzer yaratıklardan çıkıyor. Senin meleğin gibi insanlardan da sadece iyilik çıkıyor.Sağol canım Allah razı olsun sağlıklı çocuklarına markette şurda burda bağıran annelere öyle kızıyorum ki. Rabbim sana sağlıklı bir çocuk varmış emanet, hediye... çoğu zaman yoktan yere hayatın stresini çocuktan çıkartıyorlar gibi geliyor bana....
Sobanın üzerine patates koydun mu dadından yinmezAh ah keske nerde ama bari bizlere de maas baglatsalarbnim fikrim yok soba yaktim bisey buluyum hemen uzerinde pisircem aklima siz geldiniz kizlar vallaha
Bizim insanımınız empati yoksunu. Sadece başlarına gelince anlarlar. onun harici iyi bol ahkam keserler.Yok ya. Gecen gün haberlerde gördüm. Muhtarın secimde ki vaadi. Okulda ki otizmli öğrencileri göndermekmis . Bide benim memleketimdi orası. Veliler yuhaliyo otizmli öğrencileri ve velileri insanligimdan utandim
Günaydınnn canım bugun pide yapacagım, kıymalı peynirli sucuklu kim nasıl isterse ':)
Sagol canım beraber olsun
Kolay gelsin canım. Afiyet olsun.
Eşim yok bugün nasıl bir menü olur bilmem kendime sebze düşünüyorum ıspanak veya kereviz çocuklar ne ister bilmemKmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
Nego
terliksuu Tatlım hemen listeye ekledim seni.
Lahana sarmaaaaa... çok uzun süredir istiyordumKmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
Nego
terliksuu Tatlım hemen listeye ekledim seni.
Sagol canım beraber olsun ☺
Ispanak yap yumurtalı olsun. Çocuklar yemez mi?Eşim yok bugün nasıl bir menü olur bilmem kendime sebze düşünüyorum ıspanak veya kereviz çocuklar ne ister bilmem
Bu aralar çok şanslısın kızGunaydin hayirli pazarlar kizlar
Bugun on numara bi kahvalti hazirladim esimle kizim ekmek almaya gittiler onlari bekliyorum ogleden sonra da gorumceme gecicez yemek derdim yok yani bugun sizlere de kolay gelsinn .... afiyet olsun...
Şehriye veya tarhana çorbası falan yapsan yeter benceDün et yerine buzluktann ciğeri çıkarınca yemeğim değişti. Eritmistim. Ciğer sote çorba makarna yaptım. Bugün dünden kalan yemekler var. Belki bir ek yaparım ama şuan aklımda yok
Aminnn de körülü noodles ne kızBugün poylu ekmek var
Bir yandan da annemlerdeyiz aslında o ne yaparsa o olur..
Ama canım körülü noodles da istiyor..
Hakkımızda hayırlısı artık
İsin zahmetli ama yemesi çok keyifliLahana sarmaaaaa... çok uzun süredir istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?