- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.401
Benimki deEsim de oyle diyoevi yakma korkuyom diyo
Internetten baktıklarım hep önce daneler pişirilip sonra salcali sosunu ekliyordu.Önce soğanı kavuruyorum sonra salça ekliyorum domates+biber karışık. Sarımsak da ekliyorum 1-2 diş. Sonra üzerine mercimek, bulgur, pirinç koyuyorum. Suyunu da ekleyip pişiriyorum. En son da tereyağını eritip içine bol nane (nane önemli) ve pul biber atıyorum çorbaya döküyorum bitti. Limonla enfes oluyor.
Internetten baktıklarım hep önce daneler pişirilip sonra salcali sosunu ekliyordu.
Seninki daha kolay
İnşallah canımBir de benim tarifle dene bakalım sevecek misiniz :)
Afiyet olsuun. Hic haşlamadan mi kavurup yaptın mantıyı aman karnabahariAnkara buz gibi yaa buzz çorbasız durulmuyor. Hemen ezogelin çorbası yaptım bol limonlu. Bir de küçük bir karnabahar almıştım. Onu da minik minik çiçeklerine ayırıp tavada kavurdum. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sosla çakma mantı gibi bir şey oldu
Bende seviyorum ama eşim içmiyor yapamıyordum o yüzden ama kızıma yapayım diye düşünmüştüm iyi oldu tarif bende böyle yapayım.. inşallah sever:) teşekkürÖnce soğanı kavuruyorum sonra salça ekliyorum domates+biber karışık. Sarımsak da ekliyorum 1-2 diş. Sonra üzerine mercimek, bulgur, pirinç koyuyorum. Suyunu da ekleyip pişiriyorum. En son da tereyağını eritip içine bol nane (nane önemli) ve pul biber atıyorum çorbaya döküyorum bitti. Limonla enfes oluyor.
Afiyet olsuun. Hic haşlamadan mi kavurup yaptın mantıyı aman karnabahari
Afiyet olsuun. Hic haşlamadan mi kavurup yaptın mantıyı aman karnabahari
Bende seviyorum ama eşim içmiyor yapamıyordum o yüzden ama kızıma yapayım diye düşünmüştüm iyi oldu tarif bende böyle yapayım.. inşallah sever:) teşekkür
Bir şeyler bir şeyleri çağrışıyor hep. Hiç sevmiyorum bu huyumuYok canım şakayla dedi
Allah razı olsun kaynanam kırmaz öyle
Kız öyle yazmış ya aklim karıştı niye öyle diyon
Ya yarin hemen deniycem. Ben brokoliyi felan çiğde yiyorum zatenValla hiç haşlamadan. Öyle kötü de kokmuyor, hemencecik de pişiyor.
Ben farkındayım canım. Diyet seni bayağı bir sıktı.Kız öyle yazmış ya aklim karıştı niye öyle diyon
Ya yarin hemen deniycem. Ben brokoliyi felan çiğde yiyorum zatenaz biraz pissin yeter bana
Ben farkındayım canım. Diyet seni bayağı bir sıktı.
Ohh ohh canım çektiDene dene cidden mantı yiyormuşsun gibi oluyor hahsjsjsj.
Allah yardımcın olsun ne diyeyimaksam börekten hic yemedim ya valla azcik bi köfte yedim . Aklim böreklerde kaldı zorla tutuyorum kendimi hemen gidip uyumam lazım
Sağol canım amiiin vallaAllah yardımcın olsun ne diyeyim
Kız aç karnına da uyunmuyor kiaksam börekten hic yemedim ya valla azcik bi köfte yedim . Aklim böreklerde kaldı zorla tutuyorum kendimi hemen gidip uyumam lazım
Ama uyanınca kahvaltı varKız aç karnına da uyunmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?