• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet isterim ne yapcaz
Bugun ne pisirsem sorununa care bulmak icin toplandik :KK49:
Yaptığımız yemekleri yazıyoruz, fikri olmayan arkadaşlara fikir veriyoruz, beğendiğimiz tarifleri paylaşıyoruz ,
Davetler ve günler için fikir istiyoruz, sohbet ediyoruz 😍😍😍

Bakmama gerek yok manti yapabiliyorum:) hamurisi benden sorulur:)) ama simdi hamur yiyecekler bu yuzden aksama yemek yesinler istedim. Birde vaktim yok ona cocuklar evde parka filan goturcem💕
Hamur işi ama sulu. Hem et, hem yoğurt hem yağ. Çocuklar için hepsi var. ama vaktin yoksa o ayrı 🤷‍♀️

Bugun esim 2 2 bucuk gbi geliyor kahvalti hazirliyorum hep klasik c.tesi gunleri . Iyii yiyince aksam bidaha acikmiyoruz pek ama bellide olmuyor benimde bugune belli bi dusuncem.yok 🤔
Biz de kahvaltıyı geç yapınca senin dediğin gibi oluyor. Artık akşama da peynir ekmek çay 😂😂😂

Biz de kahvaltıyı geç yapınca senin dediğin gibi oluyor. Artık akşama da peynir ekmek çay 😂😂😂
Yani kendi basimaykenki gbi bi kahvalti hazirlamiyorum agir hazirladigim icin acikmakla acikmamak arasnda oluyoruz aksama

Dünden kalan kuru fasulye bide içli köfte :)
Sen de bendensin :rapci:
Baget almıştım haşlayip tavuklu pilav yapıcam yanına da cacık yeter diye düşünüyorum 🤷🏼‍♀️
Gayet güzel menü. Bence de yeter 👍👍👍
1 hafta oldu canm annemler ablamlar var şimdilik yalnız kalmadığım için tam düzenim nasl anlayamadım 😂 yalnız kalınca anlarım heralde
Ama herşeyim yerleşti elhamdülillah
Ayy çok sevindim. Taşımaktan çok stresi yoruyur insanı

Back