- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.381
Ayy inşaAllah canım ya Allah yardımcınız olsunAyyy darısı başıma pazar taşınıyoruz bizde
AminnnOy kac yasinda kizin minik bir kizin oldugunu bilmiyordumrabbim bagislasin
Ellerine sağlık canım da kola sana zararlı değil miMercimek çorbası
Pirzola
Patates salatası
Kola
Mozaik pasta
Allah kolaylık versin. Bak sakın iş falan yapayım deme.Ayyy darısı başıma pazar taşınıyoruz bizde
Gitti mi misafirlerin?Ayy inşaAllah canım ya Allah yardımcınız olsun
Masallah bnim kizim da 1 yasinda 16 aylikAminnn
Hepimizinkini.
Büyük kızım 6 yaşında küçük kızım 1 yaşında.
Biliyorum senin cimcimeyi.Masallah bnim kizim da 1 yasinda 16 aylikne guzel masallah
İlk senden duyuyorum valla konyanın yemeği olduğunu.burdakiler bayağı sahiplenmiş deseneYok canım.. gonyalıyımsen onlara inanma arabaşı bizim milli yemeğimiz
Nerden kiz hic söyledimmiBiliyorum senin cimcimeyi.
Başka bir sohbet gurubunda ama hangisiydiNerden kiz hic söyledimmi
Ama cok iyi hafızan var bn hemen unuturumBaşka bir sohbet gurubunda ama hangisiydi
Tam hatırlayamadım. Belki de bizim topigin başında söylemiştin. Aman benim hafızanın anasını ağlattı çocuklar.
Yok kız AdanalıyımKız belki o yozgatlidir
Adanalı olduğunu biliyordum da yaşadığı yeri bilmiyordum öyle yazınca tahmin ettimKız belki o yozgatlidir
Ve doğru tahmin etmişimYokkkkkk adanalıyık ama yozgatta yaşıyor
Aslında benim tarafımda pek yapılmaz ama eşimlerin tarafı çok yapar.. öyle bir çekişme varmış yozgatla konya arasında bende ondan dedimİlk senden duyuyorum valla konyanın yemeği olduğunu.burdakiler bayağı sahiplenmiş desene
Kaç demlik kaç tencere yaktım bir bilsenAma cok iyi hafızan var bn hemen unuturum
Ezogelin çorbasını çok severim. Sayende hatırlamış oldum. Bu hafta içinde yapayımAnkara buz gibi yaa buzz çorbasız durulmuyor. Hemen ezogelin çorbası yaptım bol limonlu. Bir de küçük bir karnabahar almıştım. Onu da minik minik çiçeklerine ayırıp tavada kavurdum. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sosla çakma mantı gibi bir şey oldu
Bnde daha 1 hafta once demlik yaktimKaç demlik kaç tencere yaktım bir bilsen
Yanması bir şey değil de yangın cikarmayak kızBnde daha 1 hafta once demlik yaktim
Esim de oyle diyoYanması bir şey değil de yangın cikarmayak kız
Ezogelin çorbasını çok severim. Sayende hatırlamış oldum. Bu hafta içinde yapayım
Önce pirinc bulgur ve mercimegi kaynatip sonra mı yagini soğanını salçasını ekliyorsun yoksa tam tersi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?