Menun cok guzelmus canim afiyet olsun sana bnde dun menum hazirdi kv cagirdi balik aldim gelin diye orda yedik bugun yapacagim insallah yogurt corbasi , eriste pilavi,firinda patates resim atarin
İyi denk gelmiş
Ama ben baktım yoğurdum azmış. Dolmayı da öğlen yemeği niyetine kızımla yedik. Kalakaldım öyle

Akşama balık salata var :))

Evlât kıymetli tabi
Aynen cnm ya sarımsak yiyemem ben soyamam bile bizim eve girmez yanii.. ama kızım için aldım soydum kattım yemeklerine.. bana bunuda yaptıran tek kişisin kıymet bil dedim ama inşallah anlamıştır

Bu arada benim menümde de arabaşı var hamurunu yaptım, soğuyor. Tavuk haşlansın çorbasını yapacağım.

İyi denk gelmiş
Ama ben baktım yoğurdum azmış. Dolmayı da öğlen yemeği niyetine kızımla yedik. Kalakaldım öyle
Ahaha sesli güldüm hadi menü bulalım sana bnim menu nasil firinda patates et yanina çorba pilav

Ahaha sesli güldüm hadi menü bulalım sana bnim menu nasil firinda patates et yanina çorba pilav
Dedim türlü makarna yapayım. Ama senin menü de güzel. Ne çorbası yapıyorsun? Bir de hep aynı çorbalar. Şöyle değişik çorba tarifleri söylesek birbirimize

Arabaşı da zor bir yemek. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…