- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.341
E söylemedimi ne yapacağınızı.yada siz sorsaydınızSelam kızlar hayırlı Cuma’lar
Kayınvalidem Cuma sohbetine gitti evi eltimle bana bıraktı tabi yemekleri de
Ne yapsak acaba bilemedik şimdi
İyi denk gelmişMenun cok guzelmus canim afiyet olsun sanabnde dun menum hazirdi kv cagirdi balik aldim gelin diye orda yedik bugun yapacagim insallah yogurt corbasi , eriste pilavi,firinda patates resim atarin
Elinizde ne var?Selam kızlar hayırlı Cuma’lar
Kayınvalidem Cuma sohbetine gitti evi eltimle bana bıraktı tabi yemekleri de
Ne yapsak acaba bilemedik şimdi
Evdeki malzemelerine bak bakalım.neler yapabilirsinİyi denk gelmiş
Ama ben baktım yoğurdum azmış. Dolmayı da öğlen yemeği niyetine kızımla yedik. Kalakaldım öyle
Türlü ve makarna yapabilirimEvdeki malzemelerine bak bakalım.neler yapabilirsin
Akşama balık salata var :))Kızlar vaktim varken hemen etiket yapayım.
Günaydın hepimize. Cumamız mübarek olsun.
Dünden kalan biber dolması var.
Yanında ayran çorbası ve havuç salatası yapmayı düşünüyorum.
Içecek olarak da elma suyu yaptım. Bu arada etiket yaparken C Cay6 ve @Ayiyogi Yanlışlıkla silinmiş anlamadım yani. Baska arkadas varsa lutfen dönsün bana.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ayiyogi
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@Negohatun
Aynen cnm yaEvlât kıymetli tabi
Yap ikisinide harika olurTürlü ve makarna yapabilirim
Elinizde ne var?
Kızlar evde herşey varda sorun neye karar vereceğimizdeEvdeki malzemelerine bak bakalım.neler yapabilirsin
Söylemedi kızzzzzzz dolap sizin buzluk sizin ben kaçtım dediE söylemedimi ne yapacağınızı.yada siz sorsaydınız
Ahaha sesli güldüm hadi menü bulalım sana bnim menu nasil firinda patates et yanina çorba pilavİyi denk gelmiş
Ama ben baktım yoğurdum azmış. Dolmayı da öğlen yemeği niyetine kızımla yedik. Kalakaldım öyle
Dedim türlü makarna yapayım. Ama senin menü de güzel. Ne çorbası yapıyorsun? Bir de hep aynı çorbalar. Şöyle değişik çorba tarifleri söylesek birbirimizeAhaha sesli güldüm hadi menü bulalım sana bnim menu nasil firinda patates et yanina çorba pilav
Arabaşı da zor bir yemek. Kolay gelsinAynen cnm yasarımsak yiyemem ben soyamam bile bizim eve girmez yanii.. ama kızım için aldım soydum kattım yemeklerine.. bana bunuda yaptıran tek kişisin kıymet bil dedim ama inşallah anlamıştır
Bu arada benim menümde de arabaşı var hamurunu yaptım, soğuyor. Tavuk haşlansın çorbasını yapacağım.
Diyet başında yıldızlar uçuşturuyor galiba. Şu an onu anladımBen akşama cay koycammercimek köfte gayet diyetime uygun ıspanaklı börek ohh mis
Sağol cnm ama zor değil gerçekten.. hamurunu kaynatıp döküyorsun birde çorba yapıyorsun bitti..Arabaşı da zor bir yemek. Kolay gelsin
Bugun balik günüBugun balık var onuda esim yapacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?