- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.881
Ben bunun aynısını yanlız Salçalı soģanı kavurur patatese atardım.çok güzel olurdu ah oğlum yemiyorBen yemek bulamadigim zaman duduklude patates haşlarım. Haşlanmış patatesleri ezip içine biraz tereyağ atarım. Üzerine de pul biber, nane, karabiber, tuz atarım.
Çayla beraber mükemmel gider.
Olur, domates soslu veya kıymalı makarna süper olur da okuldan sonra eve gelecek Allah'ın izniyle.
Hayati öğrenmesi lazım annesi. Ben de kızımı gönderirken çok kaygiliydim ama orayı görünce beni unuttu
Menumm gelsinnn ama gelmiyor cnku bi menum yok bugunun akibeti belli degl belkj disarda yeriz esimin isleri vardi bizide aldi arabada onla takiliyoruz kizim biraz hasta evde dursa daha zaptedemeyecektm rn azndan arabada oturuyo dinleniyo benden boyleKızlar günaydın hadi menüler gelsin bakalım
Dünden çorbam var
Tavuk köftesi
Pilav
Salata
Ayran
İşcim çok inşaAllah çabuk biterBir kac gün sürer senin kalabalığın
Oy Allah yardımcın olsun canım senin büyükmüş bebiş benim 20 haftalıkKolay gelsin haftaya pazar da ben taşınıyorum 30 haftalık hamileyim
Kolay gelsin canımİşcim çok inşaAllah çabuk biterannem ablam Kvdem görümcem
Oy Allah yardımcın olsun canım senin büyükmüş bebiş benim 20 haftalık
Yarım edecek varmı bari
Ayyyyy kısır mı. Neyse hafta içi arkadaş gelmişti de yapıp yemiştim afiyet olsunGüzelmiş vallabende çocuklara kısır yaptım.içli köftenin içini dün ypmiştım.hamurunu da yoğurdum.akşam yaparım köfteleri.çocuklar sıkılıyor birazdan parka götürecem
Ben yemek bulamadigim zaman duduklude patates haşlarım. Haşlanmış patatesleri ezip içine biraz tereyağ atarım. Üzerine de pul biber, nane, karabiber, tuz atarım.
Çayla beraber mükemmel gider.
Selam kızlar
Dün son dakikada sebzeli bulgur pilavı yaptım.
Allah yardımcın olsun. Aman çok yorma kendini. Son zamanlarda ağır şeyler yapmak doğumu tetikliyor. Elini bile sürmeYardımcım bi abla var sağolsun
Eşimde çok destek
Becerikli hatunun hali başka tabiki deGüzelmiş vallabende çocuklara kısır yaptım.içli köftenin içini dün ypmiştım.hamurunu da yoğurdum.akşam yaparım köfteleri.çocuklar sıkılıyor birazdan parka götürecem
Ahh bu çocuklar neden böylelerBen bunun aynısını yanlız Salçalı soģanı kavurur patatese atardım.çok güzel olurdu ah oğlum yemiyor
Çocuklar evde yemese de dışarda yiyorlar. Belki iyi gelir senin minige.Menumm gelsinnn ama gelmiyor cnku bi menum yok bugunun akibeti belli degl belkj disarda yeriz esimin isleri vardi bizide aldi arabada onla takiliyoruz kizim biraz hasta evde dursa daha zaptedemeyecektm rn azndan arabada oturuyo dinleniyo benden boyle
Ben şokkkkkBen ne olsa yerim de eşim yemiyor maalesef. Mesela mantı yemez, karnım açıktı şimdi kendime mantı pişiriyorum. Akşam için de kıymalı patatesli börek, yeşil mercimek salatası yapmaya karar verdim.
Biara bende yapıyodum ama listeye uyamadım öyle unuttum gittti cnm ama iyi oluyo yaaa :)Gece rüyamda haftalık yemek listesi yapıyordum.
Ne yazıkki uyanınca hepsini unuttum.
Yemek yüzdenden kafayı yiyeceğim galiba
Allah a sukur iyi ol ye dedkce yemeye calisiyoda zaten normalde de istahli bi cocuk degl hasta olmasna ragmen cabaliyor doktora gpturmeyelim diyeÇocuklar evde yemese de dışarda yiyorlar. Belki iyi gelir senin minige.
Bak iyisin yinedeIyisin valla bende azıcık gezem dedim esimle cikcaz disari belki disarsa yerizbilemiyom
Niye kiDomates biberli işkembe kavurması
Biber dolması yaptım.
Dolmalık biberleri buzluktan çıkardım ama pek hoşuma gitmedi ya pişerken ki kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?