- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.821
O mesaj yanlış oldu kızlar.Cumanız mübarek olsun. Dünden yemeğim var ama yetmez. Yanına mücver yapabilirim. Siz neler yapacaksınız?
Kmsl Hnd
@O1deren87
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
Ooo maşallah. Ellerine sağlıkMerhaba herkese,
Ben bugün kremalı mantarlı makarna ile yoğurtlu cevizli kabak kavurması yapacağım. Dünden de domates çorbası var. Ne olursa olsun çorbasız sofraya oturamadığımız için her yemeğimizde mutlaka çorba olur yaz kış.
Ben pişi yaptım çayla yicez kociş gelince dün isteğiydiO mesaj yanlış oldu kızlar.Cumanız mübarek olsun. Dünden yemeğim var ama yetmez. Yanına mücver yapabilirim. Siz neler yapacaksınız?
Kmsl Hnd
@O1deren87
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
Ben haslamadan direk etleri koyuyorum suyunu salip cekene dek sonra diger malzemelerj ekliyorum ama sac tavam.yok normal tavada bu seklde yapiyormyaaa bişi sorcam akşama sac kaburma yapcam ya etleri haşladım. saca ilk önce etlerimi koycam yoksa malzemelri mi
Ben haslamadan direk etleri koyuyorum suyunu salip cekene dek sonra diger malzemelerj ekliyorum ama sac tavam.yok normal tavada bu seklde yapiyorm
Bende haşlasam bile önce etleri kavururum sonra soğan biber en son domates koyarım..ben eve geç gittiğim için önden haşlattım canım ama nasıl yapcam ki kafam karıştı
Bilmiyorumki kuzum bilenler sna yardmci olurben eve geç gittiğim için önden haşlattım canım ama nasıl yapcam ki kafam karıştı
Ellerine sağlık canım. Nasiĺ yapıyorsun? Ben iki kere yaptım biri güzel oldu diğeri de fena değildi ama çok da mükemmel değildi.Ben pişi yaptım çayla yicez kociş gelince dün isteğiydidünden kısırımda vardı onuda ekliyim
Önce etleri biraz yağda kavur, kavrulduktan sonra diğer malzemeleri ekle.ben eve geç gittiğim için önden haşlattım canım ama nasıl yapcam ki kafam karıştı
Geçmiş olsun canımCanim merhaba biraz gec oldu ama benim dun yaptigim zeytinyagli pirasam var firin makarna ve mercimek kofte yaptim ... kizimda hasta ona corba yapacagim tarhana bende ..
Hayirli aksamlar hepinize
Orda yediği için mi yemiyor yoksa orada da mı yemiyor?Mercimek çorbası var bitek . Kanat çıkarmıştım yapasım gelmedi yarın yaparım artk.kızımda zaten iştah yok tek çeşit yiyo bu aralar. oda eşimle beraber kahvaltı tarzı yemek istiyo. Bide halalari geldi özlemiş zaar. yukarda yiyo yemeği..
Bilmiyorumki kuzum bilenler sna yardmci olur
Bende haşlasam bile önce etleri kavururum sonra soğan biber en son domates koyarım..
Önce etleri biraz yağda kavur, kavrulduktan sonra diğer malzemeleri ekle.
Peynirli yapıyorum canım cok ta güzel yumuşacık oluyor yani nebileyim farklı bişeyde kullanmıyorum aynı yapıyoruzdur. atayım dicemde hamiş falan vardır korkuyomEllerine sağlık canım. Nasiĺ yapıyorsun? Ben iki kere yaptım biri güzel oldu diğeri de fena değildi ama çok da mükemmel değildi.
Yedi mi diye soruyorum az yedi diyolar canım. Burda da azcık yiyor demin çorba ısıtırken kendini yerlere atti ben içmiycem diye. Yogurt ver dedi verdim az bişey yedi. Yumurta dedi yaptım sofraya oturdu,ağlamaya başladı bu sefer de peynir istedi sadece peynir yedi.Orda yediği için mi yemiyor yoksa orada da mı yemiyor?
Büyük kızım memeden kestikten sonra çok istahliydi ama çise alışırken çiş yapmamak için hiçbir şey yemedi. O gün bu gündür iştahı yok. Alışmıyorsa zorlama.Yedi mi diye soruyorum az yedi diyolar canım. Burda da azcık yiyor demin çorba ısıtırken kendini yerlere atti ben içmiycem diye. Yogurt ver dedi verdim az bişey yedi. Yumurta dedi yaptım sofraya oturdu,ağlamaya başladı bu sefer de peynir istedi sadece peynir yedi.Şimdide şunu ye diyorum ağlıyo . sabah erken kalktı öğlen uyumadı huzursuz o yuzden sanırım gerçi hep böyle
Kaç yaşında. CanımYedi mi diye soruyorum az yedi diyolar canım. Burda da azcık yiyor demin çorba ısıtırken kendini yerlere atti ben içmiycem diye. Yogurt ver dedi verdim az bişey yedi. Yumurta dedi yaptım sofraya oturdu,ağlamaya başladı bu sefer de peynir istedi sadece peynir yedi.Şimdide şunu ye diyorum ağlıyo . sabah erken kalktı öğlen uyumadı huzursuz o yuzden sanırım gerçi hep böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?