- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.982
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.441
çocuğa bişey yedirememek en büyük iskence yahu.Kolay gelsin canım.
Kırmızı mercimek yerine yeşil mercimek koyuyorum. Havuç, patates ve varsa kabağı küçük küçük küp küp doğuruyorum
Elimde kiyma varsa once kiymayi kavuruyorum soğanla sonra sebzeleri ekliyorum. ( şu an kiymam yok o yuzden kiymasiz yapacağım ) ama düdüklü de pişirmiyorum, normal tencere de yavaş yavaş pişiriyorum ki ezilmesinler.
Blenderden de geçirmiyorum.
Hem sebze yemeği hem de çorba gibi oluyor. Bazen de büyük kızım için ceviz atıyorum içine. Büyük kızım doğru dürüst bir şey yemediği için yesin diye neler neler yapıyorum.
ben yeşil mercimek yemegi sade yapıyorum tavuk suyu sogan salçaKolay gelsin canım.
Kırmızı mercimek yerine yeşil mercimek koyuyorum. Havuç, patates ve varsa kabağı küçük küçük küp küp doğuruyorum
Elimde kiyma varsa once kiymayi kavuruyorum soğanla sonra sebzeleri ekliyorum. ( şu an kiymam yok o yuzden kiymasiz yapacağım ) ama düdüklü de pişirmiyorum, normal tencere de yavaş yavaş pişiriyorum ki ezilmesinler.
Hem sebze yemeği hem de çorba gibi oluyor. Bazen de büyük kızım için ceviz atıyorum içine. Büyük kızım doğru dürüst bir şey yemediği için yesin diye neler neler yapıyorum.
Ne güzel ya ne kadar besinli ve vitaminli bir yemek.hemde kolay.keşke bizimkilerde yese ler. Oğlum yeşilmercimeği ağzına sürmüyor. Halbuki küçükken ne versem yerdi.kabağı Pırasası herşeyi.büyüdükçe çoğu şeyi sevmez oldu.Kolay gelsin canım.
Bizde gelek miiiiiiiOğlum kızarmış tavuk istedi menümü belirledi yani☺yanına mercimek çorbası ve salata yapacam.ev yoğurdum da var.yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun
Değişik bi tarifmişKolay gelsin canım.
Mayasız pratik poģaca yapabilirsin.havuçlu tatlın varya bana tarif vermiştin oda çok güzel.menü doyurucu zaten .kısır var börek varBen bugün ablama gideceğim bütün halamlar filan toplanıyorlar gün var
Dünde çikolata soslu bisküvili pasta yaptım geldi aldı bugüne ikramlık
Yemek derdim yokkkkkkk
Ama yarına misafirim gelicek menü mü de
Kısır,,, patatesli börek,,, kakaolu kurabiye,,, tırtıl kurabiye olarak belirledim ama bi kaç şey daha yapmam lazım gelecek olan 2 kişi kızımın arkadaşı ve annesi önerisi olan varsa yazar mı pratik bişeyler
Evet poğaça olabilir hangi havuçlu tatlı kız unuttum vallaMayasız pratik poģaca yapabilirsin.havuçlu tatlın varya bana tarif vermiştin oda çok güzel.menü doyurucu zaten .kısır var börek varayrıca gönderdiğim dereotlu poğaça günde yerini almış.afiyet olsun☺☺her ne kadar ben olamasada poģacam orda
Tadı güzel miydi poğaça nın. ☺havucu haşlayıp ezip Blender den gećirdi nişasta falan koyuyordu ya.ayrıca sen bu hafta diyete başlicak tın. Bugün gündesin yarın misafir var nasıl olcak☺Evet poğaça olabilir hangi havuçlu tatlı kız unuttum valla
Canım poğaçandan bana da geldii
Evet çok güzeldiTadı güzel miydi poğaça nın. ☺havucu haşlayıp ezip Blender den gećirdi nişasta falan koyuyordu ya.ayrıca sen bu hafta diyete başlicak tın. Bugün gündesin yarın misafir var nasıl olcak☺ayrıca 1hafta da 1 kilo vermişim.arkadaşın geldiği günde çok yemiştim ama senin dediğin gibi artık haftalık tartıalcam. Günlük olmuyo.böyle daha zevkli
Bugün nohut pilav var yanina turşu migi gibi bende maaşı bekliyorum para kalmadiKızlar!!!!!
Günaydın ❤❤❤❤❤❤
Bugün çoğunuz ne yapacağınıza karar verdiniz maşallah.
Ben de yeşil mercimek çorbası yapacağım. Askerde karaşimşek diyorlar galiba.
Herkese kolay gelsin
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
]@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko iki haftaya mı çıktı cezan? Nerdesin?
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia iyi misin canım?
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
Dün karar verdim yemeğe degistirmezsemKızlar!!!!!
Günaydın ❤❤❤❤❤❤
Bugün çoğunuz ne yapacağınıza karar verdiniz maşallah.
Ben de yeşil mercimek çorbası yapacağım. Askerde karaşimşek diyorlar galiba.
Herkese kolay gelsin
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
]@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko iki haftaya mı çıktı cezan? Nerdesin?
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia iyi misin canım?
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
Makarna, patates kızartmasıçocuğa bişey yedirememek en büyük iskence yahu.
benim kızda seçici.. illa ballı süt..
Afiyet olsunEvet çok güzeldi
Hııı bayağıdır o tatlıdan yapmamıştım neyse bakalım akşama daha rahat düşünürüm,,,yok başladım inşallah diyete dikkat Edicem çok yemicem
Bence de haftalık tartılmak daha. Mantıklı
Onun yaşına uygun anaokulu var mı?Bugün nohut pilav var yanina turşu migi gibi bende maaşı bekliyorum para kalmadiallah herkesin yar ve yardımcısı olsun geçinmek cok zor. Ertu da okula basliycak diger hafta cok heycanliyim
Patates ve makarna, ikisi de nişasta. Başka çorba yapsanDün karar verdim yemeğe degistirmezsem
Fırında tavuk patates soslu bide yanına makarna corbamiz var zaten
Çorbamız şehriyePatates ve makarna, ikisi de nişasta. Başka çorba yapsan
Güzel tarifmis. Bir gün denerim.ben yeşil mercimek yemegi sade yapıyorum tavuk suyu sogan salçabasit
Çorbamız şehriyepatates makarnayi yiyolar esim makarnayi ekmekle yiyen biri
Tavuklu salata yap istersen. Çok güzel oluyor. Ama iki kişi için makul bir menüBen bugün ablama gideceğim bütün halamlar filan toplanıyorlar gün var
Dünde çikolata soslu bisküvili pasta yaptım geldi aldı bugüne ikramlık
Yemek derdim yokkkkkkk
Ama yarına misafirim gelicek menü mü de
Kısır,,, patatesli börek,,, kakaolu kurabiye,,, tırtıl kurabiye olarak belirledim ama bi kaç şey daha yapmam lazım gelecek olan 2 kişi kızımın arkadaşı ve annesi önerisi olan varsa yazar mı pratik bişeyler
Benim kızım da 6 yaşında. O da küçükken her şeyi yerdi. Büyüdükçe onu yemem bunu yemem demeye başladı.Ne güzel ya ne kadar besinli ve vitaminli bir yemek.hemde kolay.keşke bizimkilerde yese ler. Oğlum yeşilmercimeği ağzına sürmüyor. Halbuki küçükken ne versem yerdi.kabağı Pırasası herşeyi.büyüdükçe çoğu şeyi sevmez oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?