çocuğa bişey yedirememek en büyük iskence yahu.
benim kızda seçici.. illa ballı süt..

ben yeşil mercimek yemegi sade yapıyorum tavuk suyu sogan salça basit

Ne güzel ya ne kadar besinli ve vitaminli bir yemek.hemde kolay.keşke bizimkilerde yese ler. Oğlum yeşilmercimeği ağzına sürmüyor. Halbuki küçükken ne versem yerdi.kabağı Pırasası herşeyi.büyüdükçe çoğu şeyi sevmez oldu.

Oğlum kızarmış tavuk istedi menümü belirledi yani☺yanına mercimek çorbası ve salata yapacam.ev yoğurdum da var.yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun
Bizde gelek miiiiiii
Değişik bi tarifmiş

Ben bugün ablama gideceğim bütün halamlar filan toplanıyorlar gün var

Dünde çikolata soslu bisküvili pasta yaptım geldi aldı bugüne ikramlık

Yemek derdim yokkkkkkk

Ama yarına misafirim gelicek menü mü de

Kısır,,, patatesli börek,,, kakaolu kurabiye,,, tırtıl kurabiye olarak belirledim ama bi kaç şey daha yapmam lazım gelecek olan 2 kişi kızımın arkadaşı ve annesi önerisi olan varsa yazar mı pratik bişeyler

Mayasız pratik poģaca yapabilirsin.havuçlu tatlın varya bana tarif vermiştin oda çok güzel.menü doyurucu zaten .kısır var börek varayrıca gönderdiğim dereotlu poğaça günde yerini almış.afiyet olsun☺☺her ne kadar ben olamasada poģacam orda

Evet poğaça olabilir hangi havuçlu tatlı kız unuttum valla
Canım poğaçandan bana da geldii

Evet poğaça olabilir hangi havuçlu tatlı kız unuttum valla
Canım poğaçandan bana da geldii
Tadı güzel miydi poğaça nın. ☺havucu haşlayıp ezip Blender den gećirdi nişasta falan koyuyordu ya.ayrıca sen bu hafta diyete başlicak tın. Bugün gündesin yarın misafir var nasıl olcak☺ayrıca 1hafta da 1 kilo vermişim.arkadaşın geldiği günde çok yemiştimama senin dediğin gibi artık haftalık tartıalcam. Günlük olmuyo.böyle daha zevkli

Evet çok güzeldi

Hııı bayağıdır o tatlıdan yapmamıştım neyse bakalım akşama daha rahat düşünürüm,,,yok başladım inşallah diyete dikkat Edicem çok yemicem

Bence de haftalık tartılmak daha. Mantıklı

Bugün nohut pilav var yanina turşu migi gibi bende maaşı bekliyorum para kalmadi allah herkesin yar ve yardımcısı olsun geçinmek cok zor. Ertu da okula basliycak diger hafta cok heycanliyim

Dün karar verdim yemeğe degistirmezsem
Fırında tavuk patates soslu bide yanına makarna corbamiz var zaten

Bugün nohut pilav var yanina turşu migi gibi bende maaşı bekliyorum para kalmadi allah herkesin yar ve yardımcısı olsun geçinmek cok zor. Ertu da okula basliycak diger hafta cok heycanliyim
Onun yaşına uygun anaokulu var mı?

Tavuklu salata yap istersen. Çok güzel oluyor. Ama iki kişi için makul bir menü

Benim kızım da 6 yaşında. O da küçükken her şeyi yerdi. Büyüdükçe onu yemem bunu yemem demeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…