• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O1deren87 O1deren87 çorbam nasıl görünüyor?
Görüntüsü çok da şey değil ama tadı cidden güzel. 20191111_194626.jpg

Oğlumu parka goturdum. Parka bi kadın telefona gomulmus video izliyo çocukları iki tane yanlarinda surekli annesine biseyler anlatiyo ama duvardan ses var anasından yok. Sonra cocuklar kavga etti kadin hiiiic. Bagiriyo surekli yeter susun gidin tokat atiyo felan canımı sıktı. Bende super bi anne değilim ama ne biliyim parka eziyet etmeye getirmiş çocukları 😐

Makarna, patates kızartması :bicak::bicak::bicak:
Her gün yapsam hiç hayır demez
Bırak çocukları bende yok demem valla😜😜
Çorbamız şehriye 🙄 patates makarnayi yiyolar 😁😅 esim makarnayi ekmekle yiyen biri 🙄🤦‍♀️
Kız bende 1 tabak makarnayla 1 bütün ekmek yerim😱😱
Bu cocuklari da sürekli görüyorum hep baska çocuklara şiddet uyguluyorlar. Sevgisiz büyüyen çocuklara cok üzülüyorum. Maalesef cok fazla sevgisiz büyüyen cocuk
Çok doğru söylüyorsun canım sevgi görmeyen çocuklar sevgi veremiyorlar rabbim korusun ve güzel ahlaklı etlesin🙏🙏🙏

Kmsl Hnd Kmsl Hnd Canım diyet nasıl gidiyoreeee ben master chef izliyom lanet olası canim simit çektirdiler ben iflah olmam anladim 😂
Ayyyyyy hiç sorma yaaaa benim de midem acayip kazınıyor veee simitleri görünce kendimden geçtim zaten 😁😁😁

Bırak çocukları bende yok demem valla😜😜

Kız bende 1 tabak makarnayla 1 bütün ekmek yerim😱😱

Çok doğru söylüyorsun canım sevgi görmeyen çocuklar sevgi veremiyorlar rabbim korusun ve güzel ahlaklı etlesin🙏🙏🙏
Kız naptin ele 1 ekmek nedir hemde makarnayla 🙄

Bak şimdi bişey daha söyleyim iyice şaşır

Liseye giderken 10 dk ilk teneffüste 2 tüm döner ve 2 şalgam içmiştim😳😳

Ayyy evet çok güzel görünüyor 😩😩😩
Hey maşallah 😃😁 baya istahlisin

Ben bugün ablama gideceğim bütün halamlar filan toplanıyorlar gün var 😂😂

Dünde çikolata soslu bisküvili pasta yaptım geldi aldı bugüne ikramlık👍👍👍

Yemek derdim yokkkkkkk :KK76: :KK76:

Ama yarına misafirim gelicek menü mü de

Kısır,,, patatesli börek,,, kakaolu kurabiye,,, tırtıl kurabiye olarak belirledim ama bi kaç şey daha yapmam lazım gelecek olan 2 kişi kızımın arkadaşı ve annesi önerisi olan varsa yazar mı pratik bişeyler👍👍👍
Yeter bnce 2 kisiye bunlar yaaa

Back