• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay gelsin canım.
Kırmızı mercimek yerine yeşil mercimek koyuyorum. Havuç, patates ve varsa kabağı küçük küçük küp küp doğuruyorum
Elimde kiyma varsa once kiymayi kavuruyorum soğanla sonra sebzeleri ekliyorum. ( şu an kiymam yok o yuzden kiymasiz yapacağım ) ama düdüklü de pişirmiyorum, normal tencere de yavaş yavaş pişiriyorum ki ezilmesinler.
Blenderden de geçirmiyorum.
Hem sebze yemeği hem de çorba gibi oluyor. Bazen de büyük kızım için ceviz atıyorum içine. Büyük kızım doğru dürüst bir şey yemediği için yesin diye neler neler yapıyorum. :olamaz:
çocuğa bişey yedirememek en büyük iskence yahu.
benim kızda seçici.. illa ballı süt..

Kolay gelsin canım.
Kırmızı mercimek yerine yeşil mercimek koyuyorum. Havuç, patates ve varsa kabağı küçük küçük küp küp doğuruyorum
Elimde kiyma varsa once kiymayi kavuruyorum soğanla sonra sebzeleri ekliyorum. ( şu an kiymam yok o yuzden kiymasiz yapacağım ) ama düdüklü de pişirmiyorum, normal tencere de yavaş yavaş pişiriyorum ki ezilmesinler.
Hem sebze yemeği hem de çorba gibi oluyor. Bazen de büyük kızım için ceviz atıyorum içine. Büyük kızım doğru dürüst bir şey yemediği için yesin diye neler neler yapıyorum. :olamaz:
ben yeşil mercimek yemegi sade yapıyorum tavuk suyu sogan salça:D basit:D

Kolay gelsin canım.
Ne güzel ya ne kadar besinli ve vitaminli bir yemek.hemde kolay.keşke bizimkilerde yese ler. Oğlum yeşilmercimeği ağzına sürmüyor. Halbuki küçükken ne versem yerdi.kabağı Pırasası herşeyi.büyüdükçe çoğu şeyi sevmez oldu.

Oğlum kızarmış tavuk istedi menümü belirledi yani☺yanına mercimek çorbası ve salata yapacam.ev yoğurdum da var.yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun
Bizde gelek miiiiiii😂😂😂
Kolay gelsin canım.
Değişik bi tarifmiş👍👍👍

Ben bugün ablama gideceğim bütün halamlar filan toplanıyorlar gün var 😂😂

Dünde çikolata soslu bisküvili pasta yaptım geldi aldı bugüne ikramlık👍👍👍

Yemek derdim yokkkkkkk :KK76: :KK76:

Ama yarına misafirim gelicek menü mü de

Kısır,,, patatesli börek,,, kakaolu kurabiye,,, tırtıl kurabiye olarak belirledim ama bi kaç şey daha yapmam lazım gelecek olan 2 kişi kızımın arkadaşı ve annesi önerisi olan varsa yazar mı pratik bişeyler👍👍👍

Kısır,,, patatesli börek,,, kakaolu kurabiye,,, tırtıl kurabiye olarak belirledim ama bi kaç şey daha yapmam lazım gelecek olan 2 kişi kızımın arkadaşı ve annesi önerisi olan varsa yazar mı pratik bişeyler👍👍👍
Mayasız pratik poģaca yapabilirsin.havuçlu tatlın varya bana tarif vermiştin oda çok güzel.menü doyurucu zaten .kısır var börek var😊ayrıca gönderdiğim dereotlu poğaça günde yerini almış.afiyet olsun☺☺her ne kadar ben olamasada poģacam orda😅😅😅

Mayasız pratik poģaca yapabilirsin.havuçlu tatlın varya bana tarif vermiştin oda çok güzel.menü doyurucu zaten .kısır var börek var😊ayrıca gönderdiğim dereotlu poğaça günde yerini almış.afiyet olsun☺☺her ne kadar ben olamasada poģacam orda😅😅😅
Evet poğaça olabilir hangi havuçlu tatlı kız unuttum valla🤔🤔🤔
Canım poğaçandan bana da geldii😋😋😋

Evet poğaça olabilir hangi havuçlu tatlı kız unuttum valla🤔🤔🤔
Canım poğaçandan bana da geldii😋😋😋
Tadı güzel miydi poğaça nın. ☺havucu haşlayıp ezip Blender den gećirdi nişasta falan koyuyordu ya.ayrıca sen bu hafta diyete başlicak tın. Bugün gündesin yarın misafir var nasıl olcak☺😮ayrıca 1hafta da 1 kilo vermişim.arkadaşın geldiği günde çok yemiştim🙈ama senin dediğin gibi artık haftalık tartıalcam. Günlük olmuyo.böyle daha zevkli

Tadı güzel miydi poğaça nın. ☺havucu haşlayıp ezip Blender den gećirdi nişasta falan koyuyordu ya.ayrıca sen bu hafta diyete başlicak tın. Bugün gündesin yarın misafir var nasıl olcak☺😮ayrıca 1hafta da 1 kilo vermişim.arkadaşın geldiği günde çok yemiştim🙈ama senin dediğin gibi artık haftalık tartıalcam. Günlük olmuyo.böyle daha zevkli
Evet çok güzeldi 😋😋😋

Hııı bayağıdır o tatlıdan yapmamıştım neyse bakalım akşama daha rahat düşünürüm,,,yok başladım inşallah diyete dikkat Edicem çok yemicem 🤫🤫🤫

Bence de haftalık tartılmak daha. Mantıklı👍👍👍👍

Kızlar!!!!!
Günaydın ❤❤❤❤❤❤
Bugün çoğunuz ne yapacağınıza karar verdiniz maşallah.
Ben de yeşil mercimek çorbası yapacağım. Askerde karaşimşek diyorlar galiba.
Herkese kolay gelsin

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Ufukta_bebek
]@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko iki haftaya mı çıktı cezan? Nerdesin?
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia iyi misin canım?
@MelodiminEsi
Scss94 Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
Bugün nohut pilav var yanina turşu migi gibi bende maaşı bekliyorum para kalmadi 🤫 allah herkesin yar ve yardımcısı olsun geçinmek cok zor. Ertu da okula basliycak diger hafta cok heycanliyim 😭😭😭

Kızlar!!!!!
Günaydın ❤❤❤❤❤❤
Bugün çoğunuz ne yapacağınıza karar verdiniz maşallah.
Ben de yeşil mercimek çorbası yapacağım. Askerde karaşimşek diyorlar galiba.
Herkese kolay gelsin

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Ufukta_bebek
]@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko iki haftaya mı çıktı cezan? Nerdesin?
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia iyi misin canım?
@MelodiminEsi
Scss94 Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
Dün karar verdim yemeğe degistirmezsem ;)
Fırında tavuk patates soslu bide yanına makarna corbamiz var zaten😋

Bugün nohut pilav var yanina turşu migi gibi bende maaşı bekliyorum para kalmadi 🤫 allah herkesin yar ve yardımcısı olsun geçinmek cok zor. Ertu da okula basliycak diger hafta cok heycanliyim 😭😭😭
Onun yaşına uygun anaokulu var mı?

Tavuklu salata yap istersen. Çok güzel oluyor. Ama iki kişi için makul bir menü 👍👍

Ne güzel ya ne kadar besinli ve vitaminli bir yemek.hemde kolay.keşke bizimkilerde yese ler. Oğlum yeşilmercimeği ağzına sürmüyor. Halbuki küçükken ne versem yerdi.kabağı Pırasası herşeyi.büyüdükçe çoğu şeyi sevmez oldu.
Benim kızım da 6 yaşında. O da küçükken her şeyi yerdi. Büyüdükçe onu yemem bunu yemem demeye başladı. :(

Back