- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #4.401
Teşekkürler canım yarışmaya dahil olmuşmuydunŞimdiden ellerine saglik :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım yarışmaya dahil olmuşmuydunŞimdiden ellerine saglik :))
Daha yapmadım tarifimi ama aldım ya sen ? :))Teşekkürler canım ☺☺ yarışmaya dahil olmuşmuydun
AlamadımDaha yapmadım tarifimi ama aldım ya sen ? :))
Nevo ya sorsaydin belki sevecevin bir tarif bulursun yada eski yarışmalar a bir göz gezdirAlamadım
Ama varya bir kez tadını alınca bırakamıyor insan bir dene benceEvet cqnım yöresel yemeklerimiz var ama ben üşeniyorum ya onları tek resimlemek bana zor geliyor
Yaaaaa gerçek mi kız bir ara detaylı bakayım o zaman nasıl ilerliyoruz pekiAma varya bir kez tadını alınca bırakamıyor insan bir dene bence
Nevo ya özelden tarif rezerve etmen lazım mesela bir kaç seçenek şöyle şuan istediklerin alınmış olabilir ama illaki vardırYaaaaa gerçek mi kız bir ara detaylı bakayım o zaman nasıl ilerliyoruz peki
Tmm canım çok teşekkürler bi ara uzun uzun bakayımmmNevo ya özelden tarif rezerve etmen lazım mesela bir kaç seçenek şöyle şuan istediklerin alınmış olabilir ama illaki vardır
Sonra yarışma nin belirli tarihleri var o günler içinde yapıp tarif ekliyorsun
Şartlarından biri de sunum tabağının uanina tarif ve nick i yazıp kağıda öyle cekiyorsun
Bence zevkli zaman alıyor ama aldığın yorumlae beğeni insanın hoşuna gidiyor ya
Yabanmersini14 un burda yaptığı tarif harikaydı
Sunumları da çok güzel bence birlikte katılabilirsin iz
Yardımcı olurum ama nevreste de çok yardimci oluyor özelden bilgin olsun :))Tmm canım çok teşekkürler bi ara uzun uzun bakayımmm
Kizlarr bana pratik yemek fikri verirmisiniz yarn icin . Kurufasulyem ve corbam var dolaptaKiz ille biyerin olmasina gerek yok ben kizimi alipta cikip gezdim 2 gun bu hafta mesela ... yarina guzel pratik bi menu yapmam lazim annemle babam gelecek aksama gunduzde annem kizima bakacak disarda islerjm var halletmem gereken .
Fırında yapılan bir çok şey ugrasmiyorsunKizlarr bana pratik yemek fikri verirmisiniz yarn icin . Kurufasulyem ve corbam var dolapta
Nerelisin canım?Alamadım
Firijda tavuk patates dusunduydum bende en guzeli oyle yapicam pilav yaparim birde tursu.cikaririm . Kiymali tarhana ve kurufasulyeme ek olarak bugunku menum bu kizlar insallahFırında yapılan bir çok şey ugrasmiyorsun
Fırında tavuk patates mücver :))
Kendi memleketinden yapmaj zorunda değilsin her yöreden yapabilirsiniz bu arada :)).Nerelisin canım?