• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet cqnım yöresel yemeklerimiz var ama ben üşeniyorum ya onları tek resimlemek bana zor geliyor :olamaz:
Ama varya bir kez tadını alınca bırakamıyor insan bir dene bence :KK49:

Yaaaaa gerçek mi kız bir ara detaylı bakayım o zaman nasıl ilerliyoruz peki
Nevo ya özelden tarif rezerve etmen lazım mesela bir kaç seçenek şöyle şuan istediklerin alınmış olabilir ama illaki vardır

Sonra yarışma nin belirli tarihleri var o günler içinde yapıp tarif ekliyorsun

Şartlarından biri de sunum tabağının uanina tarif ve nick i yazıp kağıda öyle cekiyorsun

Bence zevkli zaman alıyor ama aldığın yorumlae beğeni insanın hoşuna gidiyor ya :KK68:

Yabanmersini14 Yabanmersini14 un burda yaptığı tarif harikaydı

Sunumları da çok güzel bence birlikte katılabilirsin iz 🤗

Nevo ya özelden tarif rezerve etmen lazım mesela bir kaç seçenek şöyle şuan istediklerin alınmış olabilir ama illaki vardır

Sonra yarışma nin belirli tarihleri var o günler içinde yapıp tarif ekliyorsun

Şartlarından biri de sunum tabağının uanina tarif ve nick i yazıp kağıda öyle cekiyorsun

Bence zevkli zaman alıyor ama aldığın yorumlae beğeni insanın hoşuna gidiyor ya :KK68:

Yabanmersini14 Yabanmersini14 un burda yaptığı tarif harikaydı

Sunumları da çok güzel bence birlikte katılabilirsin iz 🤗
Tmm canım çok teşekkürler bi ara uzun uzun bakayımmm😜😜😜😜

Kiz ille biyerin olmasina gerek yok ben kizimi alipta cikip gezdim 2 gun bu hafta mesela ... yarina guzel pratik bi menu yapmam lazim annemle babam gelecek aksama gunduzde annem kizima bakacak disarda islerjm var halletmem gereken .
Kizlarr bana pratik yemek fikri verirmisiniz yarn icin . Kurufasulyem ve corbam var dolapta

Kizlarr bana pratik yemek fikri verirmisiniz yarn icin . Kurufasulyem ve corbam var dolapta
Fırında yapılan bir çok şey 🙈 ugrasmiyorsun

Fırında tavuk patates mücver :))

Fırında yapılan bir çok şey 🙈 ugrasmiyorsun

Fırında tavuk patates mücver :))
Firijda tavuk patates dusunduydum bende en guzeli oyle yapicam pilav yaparim birde tursu.cikaririm . Kiymali tarhana ve kurufasulyeme ek olarak bugunku menum bu kizlar insallah

1573449638224-1361277326.jpg

Back