- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.141
Oh sevdiğim şeylerYaprak sarması
Yüzük çorbası
Brokoli ekşileme
Yoğurt
Turşu
Bende bıktım diyetten.çocuklara yapıyorum pastaları ama ben yiyemiyorum.hayatım hep böyle geçiyoYani düşünsene sağlam bir pasta yapıyorsun kocaman yemeyek mi geçen yarışma sütlü tatlılarda bakak mi sadece demi ama
Afiyet olsun canımBugün menüde,
Domates çorbası
Kremalı mısırlı patates vardı. Şimdi de mis gibi tazecik demlediğim filtre kahvemi içiyorum. :)
Afiyet olsun canım
Kabak sandal tavukla güzel olur mu sizce ??
Canım profilinden konularına bakicaktim. Film dizi önerileri olan konuya. Ama bakamıyorum the aic i bitirdim ordan görmüştüm ekran fotosu almayı unutmuşumOlur ben tavukla yapmıştım bir kere.
Canım profilinden konularına bakicaktim. Film dizi önerileri olan konuya. Ama bakamıyorum the aic i bitirdim ordan görmüştüm ekran fotosu almayı unutmuşum
Yaa ben hep takip ediyorum başlıklarınıAy çok mutlu oluyorum açtığım başlıklardan yararlananları görünce. Link burada :) Astoria'nın Mini Dizi & TV Filmi Önerileri
Şimdi bakınca hatırladım bak. Bi diziye başlamıştım o yarim kalmıştı ona devam edeyim. ❤Ay çok mutlu oluyorum açtığım başlıklardan yararlananları görünce. Link burada :) Astoria'nın Mini Dizi & TV Filmi Önerileri
Annem geldi evde yapmıştır bi şeylerdaha ben eve varamadım çocuğu okuldan aldım babayı bekliyoruz pastanede burda magnolia yedik tadı çok güzelSelamunaleykum hanımlar.
Bebiş beni bırakırsa patlıcan musakka ve pilav yapmayı düşünüyorum. Ya siz?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia[
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila @pembepepe08
@MigiMadid
Gözün aydın olsunAnnem geldi evde yapmıştır bi şeylerdaha ben eve varamadım çocuğu okuldan aldım babayı bekliyoruz pastanede burda magnolia yedik tadı çok güzel
Çoktan uyumuşsundur ama yine de afiyet olsun canımBrokoli çorbası
Karışık kızartma(yoğurtlu)
Güveç, pirinç pilavı
Mevsim salata
Supangle
Teşekkür ederim canım .Çoktan uyumuşsundur ama yine de afiyet olsun canım
Vaktin varken uyu benceTeşekkür ederim canım .
Erken uyuyabilsem keşke.
Yarın iş varsa yat uyu bence diyorsunVaktin varken uyu bence
Yok kız bebiş olunca istesen de uyuyamiyorsun.Yarın iş varsa yat uyu bence diyorsun
Umarımm
ben kendimi sıkıyorum kilo verirken sonra bi pess.. çikolata bagimilisiyim..Aslında ben yemezsem kilo veriyorum ama yiyince hopppp geri geliyor ama bende aşırı yiyorum
Cqnım bende ekmek ve kola bağımlısıyım yemezsem içmezsem olmuyorben kendimi sıkıyorum kilo verirken sonra bi pess.. çikolata bagimilisiyim..
hayır diyemem...
o yüzden gitmiyor.
bi kere yemedim. gitmedim eh gitmiyor kilo dedim aldim.. yedim..
hızla gitmiyor bu kasım sonu 80 kg görmek.. 4 kilo kaldi.. umarim gidecek artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?