- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.987
- 698
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #4.121
Yani düşünsene sağlam bir pasta yapıyorsun kocaman yemeyek mi geçen yarışma sütlü tatlılarda bakak mi sadece demi amakız sen yarişmalarda görüyorum pastalar börekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani düşünsene sağlam bir pasta yapıyorsun kocaman yemeyek mi geçen yarışma sütlü tatlılarda bakak mi sadece demi amakız sen yarişmalarda görüyorum pastalar börekler
Bende Pazartesi başlasam ya vallahi hiç bir pantolonum olmuyor bi de zayıflayınca dolabımı yenilemiştim şimdi hiç biri olmuyorOff ben gibi bayağı almışsın ben kendimi salsam en az 78 oluyorum 76 olduğum için şuan ueni başladım sayıyor um
Diyetisyen e gittiğimde 78 çıktım ama evde 77.3 çıkmıştım şuan 76.5 cikiyorim çok da düşmedim yani
O uizden biraktim diyet listesini bir sağlam yedim son bir haftadır şimdi bugün karataya başladım :))
bende bakıyorum ama yapmıyorum:)Yani düşünsene sağlam bir pasta yapıyorsun kocaman yemeyek mi geçen yarışma sütlü tatlılarda bakak mi sadece demi ama
Bak ben azıcık kilo verince bir beden küçük alıyorum .Bende Pazartesi başlasam ya vallahi hiç bir pantolonum olmuyor bi de zayıflayınca dolabımı yenilemiştim şimdi hiç biri olmuyor
Vaktin varsa katil bu sefer yöresel yemeklerbende bakıyorum ama yapmıyorum:)
ama bu tür yarışma iyi oluyor ne pişirsem diye dert kalmiyor:)
Ya çalışıyorsun ya çıkan yemekler sanırım her zaman diyete uygun olmuyor :/ben yazdan önceki 88 kiloydum.
şu an 84,9 gördüm
kasım sonu hedefim 80 kg. Minik Duduklu Tencere kilo zor gidiyor. veremedim yani.
Kız işte aldıklarım olmuyor yaaa ama annem demişti o zaman zayıfken tam üstüne göre alma kilo alırsan olmaz diye aman annneee kilo almam dedimBak ben azıcık kilo verince bir beden küçük alıyorum .
Geçen 44 beden tunik aldım olmaz diyordum ama geçen hafta bir Nisan'da giydim insan gaza geliyor valla onun içine girmek için daha çok sikiyorsun şöyle pahalı sık bişey al bir beden küçük benim gibi
Aslında ben yemezsem kilo veriyorum ama yiyince hopppp geri geliyor ama bende aşırı yiyorumben yazdan önceki 88 kiloydum.
şu an 84,9 gördüm
kasım sonu hedefim 80 kg. Minik Duduklu Tencere kilo zor gidiyor. veremedim yani.
Annem de bana öyle dedi 74 e düşünce neyim var neyim yok dağıttım hep küçük şeyler aldım kendimeKız işte aldıklarım olmuyor yaaa ama annem demişti o zaman zayıfken tam üstüne göre alma kilo alırsan olmaz diye aman annneee kilo almam dedim
@MigiMadid kazandı yaniCanım dışarda işerim vardı kaynanam bizde kızı ona bıraktım sarmayı yaptı bende çorbayı yaptım yüksük demek istedim canım
Teşekkür ederim canım beraber olsun bende severim yaAfiyet olsun canım.
Severim ben işkembe çorbasını
Yok canim daha lezzetli bile olurlar makarnanın suyunu biraz az süz hatta yarin yiyeceksen. Yerken biraz daha yogurt katarsın sarımsak rendeleyip biraz ohhBugun akşam çocuklar yatınca yarın için mercimek köftesi ve makarna salatası yapmayi düşünüyorum öğlen filanda yerim. Acaba tadları değişir mi kızlar bekleyince ?yetiştiremiyorum yoksa.bi çorbayi yapana kadar oğlum kıyametleri kopardı bugun
Tamamdır canım teşekkür ederimmmYok canim daha lezzetli bile olurlar makarnanın suyunu biraz az süz hatta yarin yiyeceksen. Yerken biraz daha yogurt katarsın sarımsak rendeleyip biraz ohh
Sandal tavuk ne bilmiyorum canımKabak sandal tavukla güzel olur mu sizce ??
Mercimek koftesini bir kere akşamdan yapmıştım ama makarna salatasını bilmiyorumBugun akşam çocuklar yatınca yarın için mercimek köftesi ve makarna salatası yapmayi düşünüyorum öğlen filanda yerim. Acaba tadları değişir mi kızlar bekleyince ?yetiştiremiyorum yoksa.bi çorbayi yapana kadar oğlum kıyametleri kopardı bugun
Tamam sağol canım deniyim bakalımMercimek koftesini bir kere akşamdan yapmıştım ama makarna salatasını bilmiyorum
Öğretmen belirledi.genelde çocukların sevdiği şeylerSiz belirlemiyor musunuz?
Ana okulunda menüyü biz belirliyorduk.