• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız sen yarişmalarda görüyorum pastalar börekler :KK70::KK70::KK70:
Yani düşünsene sağlam bir pasta yapıyorsun kocaman yemeyek mi geçen yarışma sütlü tatlılarda bakak mi sadece demi ama :D

Off ben gibi bayağı almışsın ben kendimi salsam en az 78 oluyorum 76 olduğum için şuan ueni başladım sayıyor um

Diyetisyen e gittiğimde 78 çıktım ama evde 77.3 çıkmıştım şuan 76.5 cikiyorim çok da düşmedim yani

O uizden biraktim diyet listesini bir sağlam yedim son bir haftadır şimdi bugün karataya başladım :))
Bende Pazartesi başlasam ya vallahi hiç bir pantolonum olmuyor bi de zayıflayınca dolabımı yenilemiştim şimdi hiç biri olmuyor

Bende Pazartesi başlasam ya vallahi hiç bir pantolonum olmuyor bi de zayıflayınca dolabımı yenilemiştim şimdi hiç biri olmuyor
Bak ben azıcık kilo verince bir beden küçük alıyorum .
Geçen 44 beden tunik aldım olmaz diyordum ama geçen hafta bir Nisan'da giydim insan gaza geliyor valla onun içine girmek için daha çok sikiyorsun şöyle pahalı sık bişey al bir beden küçük benim gibi :D

Bak ben azıcık kilo verince bir beden küçük alıyorum .
Geçen 44 beden tunik aldım olmaz diyordum ama geçen hafta bir Nisan'da giydim insan gaza geliyor valla onun içine girmek için daha çok sikiyorsun şöyle pahalı sık bişey al bir beden küçük benim gibi :KK70:
Kız işte aldıklarım olmuyor yaaa ama annem demişti o zaman zayıfken tam üstüne göre alma kilo alırsan olmaz diye aman annneee kilo almam dedim :olamaz:

Kız işte aldıklarım olmuyor yaaa ama annem demişti o zaman zayıfken tam üstüne göre alma kilo alırsan olmaz diye aman annneee kilo almam dedim :olamaz:
Annem de bana öyle dedi 74 e düşünce neyim var neyim yok dağıttım hep küçük şeyler aldım kendime 🙄🤭

Şimdi almaya devam ediyorum eşim sinir koymuyor şimdilik ama geçen ay biraz söylendi kart ta aciliyoruz diye

Hatta dün gece kendime yeni biseyler mi alsam dedi

Eğer alırsa bana da gün doğar :KK49:

Bugun akşam çocuklar yatınca yarın için mercimek köftesi ve makarna salatası yapmayi düşünüyorum öğlen filanda yerim. Acaba tadları değişir mi kızlar bekleyince ?yetiştiremiyorum yoksa.bi çorbayi yapana kadar oğlum kıyametleri kopardı bugun:cry:

Bugun akşam çocuklar yatınca yarın için mercimek köftesi ve makarna salatası yapmayi düşünüyorum öğlen filanda yerim. Acaba tadları değişir mi kızlar bekleyince ?yetiştiremiyorum yoksa.bi çorbayi yapana kadar oğlum kıyametleri kopardı bugun:cry:
Yok canim daha lezzetli bile olurlar makarnanın suyunu biraz az süz hatta yarin yiyeceksen. Yerken biraz daha yogurt katarsın sarımsak rendeleyip biraz ohh

Mercimek koftesini bir kere akşamdan yapmıştım ama makarna salatasını bilmiyorum

Back