- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #4.181
Hayat sana güzel şu anHayırlı kandiller ❤
Benimde kafam rahat dünden bezelye pilavım var çok şükür
Yemek olunca ben öyle hissediyorum çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayat sana güzel şu anHayırlı kandiller ❤
Benimde kafam rahat dünden bezelye pilavım var çok şükür
Aynen öyle evde dağınık değil kızıda uyuttum şimdi kafam rahat elhamdülillahHayat sana güzel şu an
Yemek olunca ben öyle hissediyorum çünkü
çiğköfte istiyremDışardan söyle o zaman.
Aksama yakın bulurum biseyler yarin rahat olur kafam direk yemeği edermYarını yarın düşünsün
Teşekkürler canım sanada afiyet olsunnnEllerinize sağlık kızlar. Afiyet olsun
Hayırlı kandiller canım. Şimdi eşimle alışverişten döndük. Hazırlanıp oglumuzun laternenfestine katılacağız :) fener bayramı Bi nevi. Akşam orda ikramlıklar felan olur. Yemek yapmadım o yüzden aç kalırsak dönüşte döner alırız diye düşündümKandiliniz mübarek olsun hanımlar. Oruç olanlara da Allah kabul etsin diyorum.
Dünkü yemeklerimi yapamadım. Ayran çorbası yapabildim sadece. O yüzden akşamdan patlıcanları hallettim.
Lor dolması yaptım. Birazdan da pilav yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
Ben yemeği yaptim oglusu parka çıkardım. Akşam çorbayı yaparim 5 dakkadaKandiliniz mübarek olsun hanımlar. Oruç olanlara da Allah kabul etsin diyorum.
Dünkü yemeklerimi yapamadım. Ayran çorbası yapabildim sadece. O yüzden akşamdan patlıcanları hallettim.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
Benim ev yarı toplu, yemeğim yarı var, kafam da yarı rahat o yüzdenAynen öyle evde dağınık değil kızıda uyuttum şimdi kafam rahat elhamdülillah
Hayırlı kandiller canım. Şimdi eşimle alışverişten döndük. Hazırlanıp oglumuzun laternenfestine katılacağız :) fener bayramı Bi nevi. Akşam orda ikramlıklar felan olur. Yemek yapmadım o yüzden aç kalırsak dönüşte döner alırız diye düşündüm
Ben Avusturyada yaşıyorum. Bu ülke için önemli Bi kutlama diyelim. :)Okulla alakalı bir şey mi
Ooo şimdi keyif zamanıBen yemeği yaptim oglusu parka çıkardım. Akşam çorbayı yaparim 5 dakkada
Canım bende hiç yemem sevmem daha doğrusu kaynanam yaptı irmikli bi tatlıVezir parmağı hiç yemedim biliyor musun? Nasıl bir tatlı?
Unutmayız biz
Katılıyorum
Ayyyyy benimde canım istedi alacammmçiğköfte istiyrem
Ohhhhhh yemekler hazır bende haftasonu lahmacun düşünüyorumyarin lahmacun ve pide yaparim..
pazar günde Balık
Cümleten hayırlı kandillerKandiliniz mübarek olsun hanımlar. Oruç olanlara da Allah kabul etsin diyorum.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
evet hazir haftaiçi liste uymadi..Ohhhhhh yemekler hazır bende haftasonu lahmacun düşünüyorum
O zaman işyeri yemeği ve dolaba göre planla canım yemeğini,,, bende bu hafta kaynanam gelince liste dışı oldu biraz,,, ama gerçekten liste yapmak hem rahatlık hem de bütçeyi güzel etkiliyor,,,, biberi kızart üzerine domates yada yoğurtla çok güzel oluyor,,, bende karnabaharın yemeğini sevmiyorum ya kızartıyorum ya da ekşili soslu yapıyorum salata niyetineevet hazir haftaiçi liste uymadi..
çünkü işyerinde yedim öğle o haliyle akşam ne pişirecem diye kara kara düşünüyorum nabim denk geliyor..
biber dolmalık yalan oldu. sabah kızartmalik yaparim onu da. çürümesin..
bi daha öğle yemek listesine bakıp öle planliycam;
eşim geçen hafta patlican ispanak almamiş bende yazmişim ölece
karnabahar var eşim alma onu da dedim ...
karnabahar yemegi sevmiyorum istemsizce yiyom onu.
kızartmalik olabilir:)
pazar akşam yemek planlanacak..
hiç uymuyo boşa tutuyor
bencede öle yapacagim biberi:)O zaman işyeri yemeği ve dolaba göre planla canım yemeğini,,, bende bu hafta kaynanam gelince liste dışı oldu biraz,,, ama gerçekten liste yapmak hem rahatlık hem de bütçeyi güzel etkiliyor,,,, biberi kızart üzerine domates yada yoğurtla çok güzel oluyor,,, bende karnabaharın yemeğini sevmiyorum ya kızartıyorum ya da ekşili soslu yapıyorum salata niyetine