- 23 Ocak 2017
- 148
- 49
Bu bnö için imkansız cnm bi günde bütün odalar silinir hemde kac kere bezle sikdikten sonra 2 kerede ıslak mendille silerım yoksa içim rahat etmiyopp ve sinirli olyom temzlik yapamadıgım için
Yok be tıtız değildim önceden eşbise dolabım felan öle dağınık tı yaniii deprasyona dğil ama bunalıma girdim hamileliğimin 6 ayında aslında o farklı bişeydi korkudan oldu önce bn hamileyken dahada titizdim bi gece sabaha kadar uyımadım annm bizdeydi sabah altıda halıları kaldırdım balkona attım temizledim evi halıları silkeledim önceden her gün silkelerdim halıyı şimdi ayda bir neyse sonra annm uyqndı kahvaltıyı yaptık o evine gitti bnde üzüldüm ağladım sonra evde korktum hazırlandım makyaj yaparken aynada bey gördüm arkamda gölge var gibi cıkyım evden dayımlarda annemler de kaldım 15 gün b u bunalım süresinde aldatıldıgımı öğrendim ve ven iptal hervsaat başı ağlıyodum ya öle böke atlattım bu durumu bunalımı ama bu hastalıgı atlatamiıyomCnm bu bi hastalik ve cözümü var evlendikten sonra cikti diyosun ama baska bi nedeni olmali sanirim coi titiz biriydin hastaliktan önce olabilir mi ? Peki depresyona falan girdin mi ?
Çözümü ne cnm elektroshop mu
hocaya gittim cnö inanmıyom ama öle hoca dediki seni isteyen niri sana muska yapmış içine üç harfliler girmiş felan sacma şeyler bnce aldatılmayı unuttum tekrarı bile geldi cnm malesefSimdi beni lütfen kimse yargilamasin ama bi hoca ya göründün mü belli ki korkudan gelmis bu sana elektroschock da var ama o en son çözüm ilac kullanma bence terapiye git normal terapini yap bu aldatilma olayini unuttun mu peki?
Gercekmi yaaaaEsim bu hastalığı bahane edip bıraktı beni.
Hastaymissin niye demedin dedi. .evlendk komşu bu hastalığa yakalaninca bn de söylemiştim. .ve haberi oldu
Sonra da deli deyip dava açtı.
Cnm ya kiyamam cok üzüldüm bende inanmıyorum bende gittim hatta yarin yine götürcekler bana da bisürü yok büyü yapilmis cok üc harfli asik olmus dediler ama denize düsen yilana sarilir inanirmisin böyle yasamak cok zor bazen isyan edesim geliyo sonra hemen allaha siginiyorumhocaya gittim cnö inanmıyom ama öle hoca dediki seni isteyen niri sana muska yapmış içine üç harfliler girmiş felan sacma şeyler bnce aldatılmayı unuttum tekrarı bile geldi cnm malesef
Nebicim insanlar var ya anlamiyorum ciddenGercekmi yaaaa
Allaha sığın cnm gitme o hocalar para almak için diyorlar bin tane hocaya git hepside senfe muska var der muska yok diyen olmazCnm ya kiyamam cok üzüldüm bende inanmıyorum bende gittim hatta yarin yine götürcekler bana da bisürü yok büyü yapilmis cok üc harfli asik olmus dediler ama denize düsen yilana sarilir inanirmisin böyle yasamak cok zor bazen isyan edesim geliyo sonra hemen allaha siginiyorum
Benim kaynımda 3, karısını boşalamıyo diye 2, karısını gülüyo diye 1, karısını şişman fiye boşadıNebicim insanlar var ya anlamiyorum cidden
Haklisin ama napiyim ben böyle düsünmek istemiyorum ki nisanimi erteledim bu olaylar yüzünden biktim artikAllaha sığın cnm gitme o hocalar para almak için diyorlar bin tane hocaya git hepside senfe muska var der muska yok diyen olmaz
niye ertelefin nişanii cnmmHaklisin ama napiyim ben böyle düsünmek istemiyorum ki nisanimi erteledim bu olaylar yüzünden biktim artik
Saka gibi yaBenim kaynımda 3, karısını boşalamıyo diye 2, karısını gülüyo diye 1, karısını şişman fiye boşadı
Bilmiyorum ki bende depresyona girdim iste ama gecmiyo disari bile cikmiyorum suan hic umudum yok bi beklentim kalmadi dedik erteleyelim düzelirim diye belki ozamananiye ertelefin nişanii cnmm
allah büyüktürSaka gibi ya
Düzelir inşallah alışvetişe cık sacını boyat kestir v.s gecer belkiBilmiyorum ki bende depresyona girdim iste ama gecmiyo disari bile cikmiyorum suan hic umudum yok bi beklentim kalmadi dedik erteleyelim düzelirim diye belki ozamana
Ins cnm yaDüzelir inşallah alışvetişe cık sacını boyat kestir v.s gecer belki
Temizlik takıntın varmıIns cnm ya
Yok kiz o yok ta bunlsr var eskiden biraz vardi ise girince gecti bence mesgale bul kendineTemizlik takıntın varmı