ben kendimi bildim bileli okb hastasıyım,hiç düzelmedim, çocukluğum gençliğim el yıkamakla geçti, hasta olmaktan korktum vs vs bir dolu saçma sapan takıntı. 2011 de ilaç tedavisi ve terapi görüm tamamen iyileştim. 2013 de yeniden başladı azar azar şimdi yine had safhada, ilaçsız tedavi edebileceğini söyleyen oldukça pahalı bir doktora gidiyorum 3 kere gittim elimde kocaman bir sıfır var, doktor sürekli beni birşeyin mutsuz ettiğini söylüyor ve onu bulmaya çalışıyor ama depresif değilim mutsuz değilim stres iş ev vs herkesde olduğu kadar var, ama takıntılar geliyor aklıma ben sorunumun genetik olduğuna inanıyorum annemin babaannesinde dedem de annem de ve dayımda var bende de var bunu doktora söyledim genetik değil diyor!! 3 kuşakda 5 kişide görülmesi tesadüf mü yani? doktorun beni oyaladığını düşünüyorum haftaya gidip bir daha gelmek istemediğimi söyleyeceğim
@chimchar95 o kadar akıllı ve zekisin ki kendin bu hastalığı yenmişsin, gerçekten dediğin gibi aklındaki takıntıyı 1 kez yaparsan yenisi geliyor onu da yaparsan yenisi yenisi vs böyle gidiyor , eğer ilkini yapmazsan yinelemiyor bu hastalığın çözümü insanda bitiyor, ben ölene kadar aklımda takıntıların olacağına eminim ben sadece onları dinlemek istemiyorum artık, en güzel günlerim temiz evimi eşyalarımı tekrar tekrar temizleyerek geçiyor.....