- 24 Ağustos 2009
- 4.628
- 1.121
böyle insanlara sık sık alınmalar yaşıyor musunuz? en ufak bir şey bile sizi üzmeye, germeye yetiyor mu? alıngan ve hassas mısınızdır?intikam duygum cok degil.onu icimden yasarim genelde.ama evet olaylara takili kaliorum.unutamiorum olaylari.yasli bi komsumuzu kaybetsem bile mesela aklimdan atamiorum onu gunlerce.surekli yuzu aklima gelior.oysaki aglamam pek uzulur gecerim ama biyerde takilip kalior aklima.kafayi kirmak uzereyim.hicbisey alamiorum.kotu bi ruya gorsem o gun yeni aldigim ayakkabilari giymem yada yeni bir esta giysi vss.almam.ve ne yazikki her yeni bi is yapmaya kalksam hemen hatirlm ak istemedigim bi goruntu bir kisi aklima gelior yada bir olay mesela.hazirda beklior.bu gunlerde cook artti hicbisey yapamiorum.gunluk hayatimi etkilior.
o zaman durumlarımız farklı. bende de okb var ama benimki farklı biraz sanırım.alinirim ama cok hassas degilim okadar.
sizinki nasıl bir takıntı ?o zaman durumlarımız farklı. bende de okb var ama benimki farklı biraz sanırım.
benimki daha çok insanların bana kötülük yaptıklarına dair takıntılardı.sizinki nasıl bir takıntı ?
benimki el yıkamaydı farklı boyutlara ulaştı gözüme deterjan gelecek ve göremeyeceğim diye bir korku
hemde nasil en ufacik soz beni aylarca hasta ediyor resmenpeki yaşadığınız olayları takar mısınız hiç? insanların size yaptığı veya söylediği şeyleri?
öyleyse durumlarımız birbirine benziyor.hemde nasil en ufacik soz beni aylarca hasta ediyor resmen
Cnm inan bende öyleyim dayancak gücüm kalmadi artik ama allah büyüktürÇok kötüyüm, beynim bana rahat vermiyor. Kafayı yemek üzereyim.
Kızlar bnde bı hastalık var ama temizlik gbi yanii sürekli yerleri silmek istiyorum napıcam nadol başa cokcam bu hadtalıkla artık bez sıkmaktan avucumun içi nasır tutu şiştiii yardım lütfen
Gittim hap verdi 1 yıl kullandım sonuç aynıııPiskologa gittin mi pamukelif1990
Allah allah birden baslamasi cok garip geldi bana piskolog nediyo peki kendini zorla plan yap kendine haftada bikere büyük temizlik yap mesela söyle saat 16:00 da evi silicem ama sadece bi odayi ertesi gün baska bi odayi ayni saate böyleYok bu hastalık evlendikten kendime ait bi evim olduktan sonra başladı başlamaz olaydı bitirdn beni tok bn zayıfım kilo aldırmadi bana keşke aldırsaydı ama :)) akşama kadar temizlik temizlik temizlik temi olsada temizlik misafir gelsın istemiyom dışarı cıkmak istemiyom bnun bi çözümü olmalı artık oturup tv izlemeyii özledim
Bu bnö için imkansız cnm bi günde bütün odalar silinir hemde kac kere bezle sikdikten sonra 2 kerede ıslak mendille silerım yoksa içim rahat etmiyopp ve sinirli olyom temzlik yapamadıgım içinAllah allah birden baslamasi cok garip geldi bana piskolog nediyo peki kendini zorla plan yap kendine haftada bikere büyük temizlik yap mesela söyle saat 16:00 da evi silicem ama sadece bi odayi ertesi gün baska bi odayi ayni saate böyle