Obsesif Kompülsif Bozukluk (OKB) - Takıntı Hastalığı Bilgi Ve Paylaşım Alanı

Bu bnö için imkansız cnm bi günde bütün odalar silinir hemde kac kere bezle sikdikten sonra 2 kerede ıslak mendille silerım yoksa içim rahat etmiyopp ve sinirli olyom temzlik yapamadıgım için

Cnm bu bi hastalik ve cözümü var evlendikten sonra cikti diyosun ama baska bi nedeni olmali sanirim coi titiz biriydin hastaliktan önce olabilir mi ? Peki depresyona falan girdin mi ?

Cnm bu bi hastalik ve cözümü var evlendikten sonra cikti diyosun ama baska bi nedeni olmali sanirim coi titiz biriydin hastaliktan önce olabilir mi ? Peki depresyona falan girdin mi ?
Yok be tıtız değildim önceden eşbise dolabım felan öle dağınık tı yaniii deprasyona dğil ama bunalıma girdim hamileliğimin 6 ayında aslında o farklı bişeydi korkudan oldu önce bn hamileyken dahada titizdim bi gece sabaha kadar uyımadım annm bizdeydi sabah altıda halıları kaldırdım balkona attım temizledim evi halıları silkeledim önceden her gün silkelerdim halıyı şimdi ayda bir neyse sonra annm uyqndı kahvaltıyı yaptık o evine gitti bnde üzüldüm ağladım sonra evde korktum hazırlandım makyaj yaparken aynada bey gördüm arkamda gölge var gibi cıkyım evden dayımlarda annemler de kaldım 15 gün b u bunalım süresinde aldatıldıgımı öğrendim ve ven iptal hervsaat başı ağlıyodum ya öle böke atlattım bu durumu bunalımı ama bu hastalıgı atlatamiıyom

Simdi beni lütfen kimse yargilamasin ama bi hoca ya göründün mü belli ki korkudan gelmis bu sana elektroschock da var ama o en son çözüm ilac kullanma bence terapiye git normal terapini yap bu aldatilma olayini unuttun mu peki?
hocaya gittim cnö inanmıyom ama öle hoca dediki seni isteyen niri sana muska yapmış içine üç harfliler girmiş felan sacma şeyler bnce aldatılmayı unuttum tekrarı bile geldi cnm malesef

hocaya gittim cnö inanmıyom ama öle hoca dediki seni isteyen niri sana muska yapmış içine üç harfliler girmiş felan sacma şeyler bnce aldatılmayı unuttum tekrarı bile geldi cnm malesef
Cnm ya kiyamam cok üzüldüm bende inanmıyorum bende gittim hatta yarin yine götürcekler bana da bisürü yok büyü yapilmis cok üc harfli asik olmus dediler ama denize düsen yilana sarilir inanirmisin böyle yasamak cok zor bazen isyan edesim geliyo sonra hemen allaha siginiyorum

Cnm ya kiyamam cok üzüldüm bende inanmıyorum bende gittim hatta yarin yine götürcekler bana da bisürü yok büyü yapilmis cok üc harfli asik olmus dediler ama denize düsen yilana sarilir inanirmisin böyle yasamak cok zor bazen isyan edesim geliyo sonra hemen allaha siginiyorum
Allaha sığın cnm gitme o hocalar para almak için diyorlar bin tane hocaya git hepside senfe muska var der muska yok diyen olmaz

Benim annemde de var okb. O da aşırı mükemmelyetçi herşey kusursuz olmalı eve fayans yaptırırız kenarında ufak bi kırık var diye bütün fayansları söküp atar. Duvar köşelerindeki pervazları söküp atar. Eve alınan Yeni mobilyaların kenarında köşesinde ufak bir çizik dahi olsa onu gönderir.
Kendini de bizi de çok fazla yoruyor. Çok şükür ki ben öyle değilim bende de tam tersine aşırı umursamazlık oluştu. Bu da beni korkutmuyor değil.
Annem tedavi görmeyi reddediyor ona göre bizim tedaviye ihtiyacımız varmış öyle söylüyor. Kabullenemiyor bi türlü malesef.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

X