Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben prozac , lustral , misol, cipralex vs adını hatırlayamadığım ilaçlarda kullandım ama uzun sire kullanamadım 1 yıla tamamlayamadan bıraktık hep , her bıraktığımda daha da kötü oldum . Şu anda gebelik düşünmesem hemen başlarım ,ilaç içince çok iyi oluyorum. İçmezsem kendi başıma üstesinden gelemiyorum .ben herşeye takılırım süreklibu niye böyle dedi , bu niye böyle baktı , bu niye böyle oldu .kendimi de dinlerim sürekli doktordayım , sürekli chekup yaptırımm. Senaryolar yazarım hemen kafamdan ve kendime bunu inandırırım . Sonra iyice bunalıma girerim . Nefret ediyorum bunlardanŞimdiye kadar hangi ilaçları kullandınız bu sorun için? Bir de olaylara takılıyor musunuz hiç, şu bana şunu mu yapmak istedi, şu bana şunu mu demek istedi gibi? İnsanlarla yaşadığınız olaylara takılıp kaldığınız oluyor mu?
Canım ben prozac , lustral , misol, cipralex vs adını hatırlayamadığım ilaçlarda kullandım ama uzun sire kullanamadım 1 yıla tamamlayamadan bıraktık hep , her bıraktığımda daha da kötü oldum . Şu anda gebelik düşünmesem hemen başlarım ,ilaç içince çok iyi oluyorum. İçmezsem kendi başıma üstesinden gelemiyorum .ben herşeye takılırım süreklibu niye böyle dedi , bu niye böyle baktı , bu niye böyle oldu .kendimi de dinlerim sürekli doktordayım , sürekli chekup yaptırımm. Senaryolar yazarım hemen kafamdan ve kendime bunu inandırırım . Sonra iyice bunalıma girerim . Nefret ediyorum bunlardan
nasıl belirtiler vardı ki sizde? terkedilecek kadar büyük bir durum mu bu :SEsim bu hastalığı bahane edip bıraktı beni.
Hastaymissin niye demedin dedi. .evlendk komşu bu hastalığa yakalaninca bn de söylemiştim. .ve haberi oldu
Sonra da deli deyip dava açtı.
kaş kirpik koparma gibi bir durumunuz oldu mu hiç?6 yaşımdan beri opsesifim
Bende geldimmm mrb arkadaşlar ben OKB liyim çocukluktan beri ilkokulda temizlik bezi ile hergün sirami silerdim biri dokunsa gene silerdim okul çantası defter ne buldum silerdim kendimi bildim bileli böyleyim benim temizlik mukemmeliyetcilik din obsesif ve kafam bişi taktiysa sabaha kadar aynı şeyi konuşuyor uyuyamiyorum tedavi olamıyorum 3 yıldır hamilelik emzirme tekrar hamilelik suan oğlum 3 kızım 1 yaşında emzikliyim ama tedavi olacağım çok yorumluyorum 2 çocuk her gün her gün ama malesef durduramiyorum gusel abdesti de alamıyorum sürekli al al olmadı deyip baştan al geçen fırında börek yaptım 5 kez silmisim fırını olmadı baştan olmadı baştan çok zor isim allah sabırlık ve hepimize şifa versin
hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba?Bende de var arkadaşlar okb.Hemde benimki biraz farklı.Eski nişanlımın ve ailesinin dokunduğu şeylere dokunamıyorum.Sürekli kendimin ve çocuklarımın ellerini yıkıyorum.Ordan oraya bulaştı diye herşeyi yıkıyorum.6 yıldır var bu hastalık.2 senedir şiddetlendi.Kafayı yiyecem.2 hafta önce psikiyatriste gittim.Ilaç kullanıyorum ama daha bir düzelme yok.
iyi geldi mi peki?Faverin
bendede var arkadaslar.aklumda surekli goruntuler.cocukken korktugum seylerin goruntuleri..tanidigim ve olen insanlarin yuzu gelior.sevmedigim insanlarin yuzu.o anda ne yaptiysam tekrar yapiorum o goruntuyu silmeye calisarak.cok hosuma giden bisey alirken aklima gelio bisey onu almiyorum.dolabimi duzenlerken gelior tekrar giysileri katliorum tekrar tekrar .yeni bir recel kavanozunu acarken aklima gelio bisey o receli dokebiliorum engel olamadigim zamanlarda.suan dolapta mor lahana var gecenlerde arkadasim annesini kaybeetti tam keserken aklima geldi diye onu salata yapmadim.atacagim mesela.kafayi yemek uzereyim.sanki o lahanayi yersem kotu bisey olacak bende yasayacakmisim gibi korkular basior.kizlar ben gercekten delirdim galiba.ilacta kullanamiorum emzirdigim icin.ve bunlari kinseye anlatamiorum.suan yazi yazarkn bile aklima bisey gelse yazdigimii silip tekrar yaziorum.lutfeennn bisey soyleyin bana.bunu yasayan varmi lutfen varsa yaxsin.