Obsesif Kompülsif Bozukluk (OKB) - Takıntı Hastalığı Bilgi Ve Paylaşım Alanı

20 küsur yıldır tedavi gören ablam bir gun tasedufen gördüğü bir dizimciden aile dizimi açtırdı onun sayesinde düzeldi. 2 saat suren bir seans sizin aile haritanizi dokuyor ortaya ve cok duzelen insan var biride ikbal gurpinar arastirin derim. Bu alanda en iyisi feride gursoydur.

Internetten uygulamali video arayin EFT teknigini deneyin belki oda faydali olur hem uygulamasi cok basit hem etkili

Genetikse çocuğun olunca çocukta ds görümle ihtimali olur o zaman. Doktorların bazıları genetik diyor bazıları değildir diyor.
Olabilir yada cocuklar sadece tasiyici olurlar ama bastirilmis gen olarakta kalabilirler. Nasil kanser hastaligi ailede varsa yakalanma yatkinlik daha yuksek bunlardada oyle

Aramızda psikolog yok sanırım, genetik olup olmadığı hakkında bilgi verseydi iyi olurdu.

Bende saldırganlık obsesyonu var bıçakla birine bisey yapacakmış sevdiklerime zarar verecekmişim gibi
Böyle durumda olanlar varsa ne önerirsiniz?

İlaç kullanmadan da iyileşemezsin. Onu diyenler kimler? Her söylenene kulak asma.
Kim dio allah aşkına?Hurafelerı bırakın.Ben yıllardır kullanıyorum.Hayatın kalıtesızmı olsun boyle .Çok zor bır hastalık.Tedavı olun.
Yıllardır kulllanıyorsanız demek fayda etmiyor iste uyusturuyor demek ki sadece

Ama siz "ilaç yazdı kullanmak istemiyorum" diyorsunuz, "iyileştirmiyor diyorlar" diyorsunuz. Kullandınız mı, kullanmadınız mı anlayamadım. Doktor verdiği ilacı takip eder, iyi gelmiyorsa başka bir ilaçla devam eder. İlaçtan da mucizevi bir şey beklememek lazım. Belki terapi de almanız gerekir.

Bende saldırganlık obsesyonu var bıçakla birine bisey yapacakmış sevdiklerime zarar verecekmişim gibi
Böyle durumda olanlar varsa ne önerirsiniz?
Gecmis olsun gercekten zor bir durum bol bol dua edin ozellikle Fatiha suresi Felak ve Nas surelerini hergun gun icinde bir kac kez okuyun insallah faydasi olur.

Gittim ilaç yazdı kullanmak istemiyorum iyileştirmiyor diyorlar
Ilacida denediniz mi iyilestirmiyor dediniz? Bunuda tansiyon hastaligi gibi dusunun onlarda tum hayatlari boyunca tansiyon ilacini kullanmak zorunda evet kullandiklari ilac onlarin tansiyonunu tumden iyilestirmiyor yani ilaci biraksalar yine tansiyon problemi yasarlar ama ilaci kullandiklari surece tansiyonlari kontrol altinda oluyor ve gayette saglikli yasamlarina devam ediyorlar o yuzden ilacida deneseniz olur.Birde .. diye bir hoca gordum son zamanlarda videolarini izledim belki onunda bir faydasi olur sizde arastirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktım dedıgınız kişiye instagramdan korktum ürktum vallahi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
banada bu adamin seanslari psikolog seansi gibi geldi bence denebilir yani enerji alaninda cok calisma yapan var bunuda oyle bir calisma gibi gormek lazim
Aynen ızleyemedım ürktum vallahı ucretı nasıl acaba korkudan profıle giremıyorum

Aynen ızleyemedım ürktum vallahı ucretı nasıl acaba korkudan profıle giremıyorum
B u adamdan neden bu kadar korktunuz seanslarini yuklemis diyorum size insanlar nasil durtuler/ korkular falan ne yasiyorlar anlatiyorlar hoca islemi yapiyor ama seansa katilan herhangi bir sey yapmiyor ben kizim icin denemek istiyorum da ama benimki baska bir problem fiyat 900 tl dediler yani theta healing falan yani diger alternatifleri deneseniz onlarda asagi yukari oyle zaten birde bu gercekten tek seanslik islem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…