Ben de dışarıdan gelen hee seyi pis görüyorum.
Banyosuz eve giremiyoruz. Bi bebek Bi cocuk cok zor cok eziyet.
Ona dokunma buna değme..
Nasıl gececek bu hapis kaldık evde..
Hamilelik emzirme yoksa ilaç kullan bence baya rahatlamıştım bunlarada bitir diyorlar da iste o kafada bitir demeyle bitmiyor. Bataklık
Rabbim siffa versin insallah.. engel olamadıkça dahaçok üzülüyorsun daha çok batıyorsun.. of..
Ilk ilçe çamaşır suyu yapma sadece normalle yıkamaya başka mesela.
Çamaşır suyu daha acik hale getircek derini. eğer korkun mikropsa..
Kimyasal Zehirleniyorsun da..
Ileride bu yaptıklarıma cok gülücek, pişman olucam diye telkin ediyorum kendimi bazen.
20 saniyede sabunla korona bike oluyor, defalarca yıkamaya gerek yok diyorum..
Meyveleri sebzeleri bile sadece suyla yıkıyoruz oluyor bu kadar sabuna gerek yok diyorum..
Şu her şeyi temizler, sabun olmasa bile oluyor... ona bakarsak suyumuz bile nerelerden geliyor ne kadar temiz bilmiyoruz diyorum..
Böyle yasanmaz, hem kendime hem çevreme hem paraya yasaktır günahtır diyorum..
Insanlar ne dertlerle uğraşıyorum ben emin olamadığım için, olmayan veya olmayacak bir şeyden korktuğum için, ve ya olsa bile felaket gelmeyecek şeyler için defalarca el yıkar cocuk yika, banyo yap ömrümü düşünüyorum. Başıma dert arıyorum diyorum...
Hep telkin full telkin.. Ama ilaç içerken daha iyiydim ben..
Ama ben daha çok ıgreniyorum iste insanlar çok pis dikkatsiz.. onların eklediği değdiği şeylere dokunup temas edip sokaktan gelip eve bulaştırmak istemiorum.. Ama bir tek ben değilim 2 cocuk var.disari çıkmak eziyet..