Bu hastalıktan bıktım benimki şu an çok ilerlemiş durumda.Ölmek istiyorum kurtulmak istiyorum.Ama ölürsem diye bile korkuyorum.Ellerimi bir seferde 50 defa yıkamassam birşey olur diye korkuyorum.Sorun şu ki benim hastalığım sadece ev ile sınırlı.Naasıl anlatacağımı bilemiyorum ama ben bu hastalıkla 8 senedir boğuşuyorum 5 yasında farkettim ilk.Gece uyurken kalkıp yatağımın burusmus yerleini düzeltirdim.Ortaokul da okurken yeniden nüks etti.Etme sebebini anlatmaya utanıyorum aslında .Olay şu ki ben çok kez annemle babamı ilişki yaşarken gördüm.Onlar ortada yapmıyordu ama ben bgördüm çünkü annemden ayrı yatamazdım.Sonra onlardan iğrenmeye basladım ev de 1 kaç kez kondom buldum ve 8 senedir inanırmısınız anneme babama sarılamıyorum ölmek istiyorum onları sevemiyorum çünkü sarılamıyorum koklayamıyorum.Evedeki hiç bir şeyi ellemyiyorum çamasırları 10 defa ykatıyorum.Ama bunların hiçbiri dısarda olmuyoor.Arkadaslarıma ya da diğer insanlara dokunabiliyorum öpebiliyorum.Baska evde kalıyorum onların kapılarını herseylerini engeleyebiliyorum.Bana defalarca ilaç tedavisi oldum yine de banamısın demedi.Durur gibi oldu ama asla gecmedi.Şimdi ise defterlerim kirlenicek diye ders bile çalısamıyorum
çok kötüyüm nereye kadar devam edicem bilmiyorum
şu an istanbuldayım
varsa gercekten güvendiğiniz paragöz olmayan 1 doktor yardımlarınızı isterim
hoşçakalın