Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende senelerdir okb hastasiyim.benim dinle ilgili aklima sürekli sübheler geliyor.aslinda ögrendigim seyler ve emin oldugum seyler oldugu halde sürekli sübhe veriyor.allah ile ilgili vesvese ve sübhe geliyor ,hasa allah yok gibi düsünceler gelior ve bende bu sübheleri def etmek icin bütün zamanimi tefekkürle geciriyorum ,tam sübheyi yok ettim derken ayni sübhe tekrar tekrar geliyor ve ben imanimi kaybedecegim korkusuyla büyük bir panik yasiyor ve agliyorum.icim rahatlayana kadar tefekkür etmeye calisiyorum ve de acaba ben inancsizmiyim diye gün boyu aglayip üzülüyorum artik eve felan neredeyse bakamaz oldum.cok kötü gercekten.sizdede buna benzer birsey var mi.bana biri lütfen yardimci olabilir mi?
merhaba. benim de kardeşimde böyle bir durum var. 16 yaşında. tuvaletten her çıkışında ayaklarını yıkıyor idrar sıçramıştır diye. yada dua ederken üç dört kez aynı kelimeyi tekrarlıyor. yada mesela özür diliyor ve " duydun demi "diye tekrar soruyor. ayrıca cinsel konularda da garip düşünceleri oluyor. siteyi gezerken bu konu başlığına tıkladım ve yazanlarda da böyle şeyler olduğunu öğrenince korkmaya başladım. çünkü doktora gidiyor ve ilaç kullanıyorlar. demek ki durum ciddi. kardeşim doktora gitmedi şimdiye kadar.doktora götürmeliyim demek ki. peki ilaç kullandığınızda yan etki yapıyor mu? çünkü kardeşim okula gidiyor ve dikkatinde algılamasında bir değişiklik olur mu diye düşünüyorum. bir de illaki ilaçlamı geçiyor sadece terapi yetmiyor mu ?