- 5 Ocak 2016
- 176
- 39
- 98
- 31
- Konu Sahibi merveguzel
Merhabalar ben 5 yıldır OKB hastasıyım ve 2 evladım var eşimi ailemi çok seviyorum fakat eşimi kaybetme korkum sevglilikten beridir piskolojik olarak beni çok yipratdi OKB biliyor musunuz bilmiyorum takıntı hastalığı saçma düşüncelere takılıp kalmak bende de tamda bu oldu . İşyerinden erkekler den hoslanirmiyim eşimi aldattım mi düşünce ile diye takıntı yaptım defalarca ölmek istedim çünkü aklıma saçma sapan düşünceler yüzünden kendimi suçlu buldum hep eşime karşı vicdan azabı çektim yaptığım bir eylem yok sadece düşüncede kalıyor bu ama bu bile beni yoruyor işyerinde takıntı yaptığım arkadasimin yüzüne bakamaz oldum eşime dayanamadım bunları. Anlatdim hastalık olduğuna inanması tabiki ve şuan bana hiç güvenmiyor ..ve ben iki kat suçlu hissediyorum ona söz verdim asla aklıma kötü bir düşünce gelmicek diye ama ben böle dedikçe her an düşünce geliyor . Ve eşime karşı yine sorumlu hissediyorum nolur bana yardım edin piskolojik destek aldım ama geçmiyor ilaç da kullanıyorum eşim diyor ki sen sapiksin benim asla aklıma kötü düşünceler gelmiyor sende sorun var diyor
Son düzenleyen: Moderatör: