- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım rica etsem banada bakarmısın
ben 28 Nisan 1990 izmir saat 11 gibi doğmuşummm =)
O 30 haziran 1990 istanbul oda 11-12 gibi doğmuş=)
Şimdiden çoook teşekkürler umarım cvplarsın =)
Ben
12 nisan 1988
öğle saatlerinde 11-1 arası
Zonguldak
O
13 eylül 1981
Bangladeş Chittagong :lepi:
Doğum saati bilinmiyor. Eğer olmazsa mecburen kayınvalideme sormamız lazım mirmirmirmir
Bütün astroloji camiası Koç - Başak olmaz diyor sizde durum nedir :sinifsinif:
Canim burdada kizimla nisanlisinin uyumuna bakmani rica edecegim sana zahmet a.s.
Kizim 1988/ 14 mayis . saat 02/45 /Belcika . sehir > charleroi
Nisanlisi 1989 / 25 agustos / saat 20:45 /Belcika . sehir> charleroi
Gezegenlerarasi Durumlar
Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.
-134 Kare Mars - Jüpiter
Olumsuz durum: Birbirlerinden çok farkli iki insan olduklari için çok iyi anlasamazlar, birbirlerini tamamen anlayamazlar. Sinir ve karsitliklar bu iliskide onlari beklemektedir.
-105 Zıt açı Merkür - Jüpiter
Olumsuz durum: Ideal bir çift degilleri. Her zaman ayni fikirleri paylasmazlar, begenileri farklidir ve bu anlayis kitligi tartismalara ve gerginliklere yol açar.
-98 Kare Satürn - Neptün
Olumsuz durum: Sanssiz bir birliktelik.
92 Zıt açı Merkür - Merkür
Olumsuz durum: Iletisim için uygun degildir.
-92 Kare Venüs - Mars
Olumsuz durum: Tamamen cinsellik ve tutku üzerine kurulu bir iliskidir ve bu tarz iliskilerin, sadece kiskançlik ve gerginlik gibi negatif özellikleri tasir.
85 Üçgen Günes - Neptün
Olumlu durum: Birbirlerine karsi bir çekim içindedirler. Ancak bu ask ve anlayis günlük yasantinin problemleri içinde kaybolacaktir. Hatta çift bir süre önce birbirlerine karsi nasil olup da çekildiklerini anlayamaz hale geleceklerdir.
-85 Zıt açı Günes - Plüton
Olumsuz durum: Büyük bir fiziksel çekim çifti birlestirecektir ancak bu iliski saglikli degildir. Plüton Günes'i degistirmeye çalisir ki Günes buna izin vermez. Siddetli tartismalar da bu yüzden çikar.
81 Sextil Venüs - Mars
Olumlu durum: Bu iliski daha çok cinsellik ve tutku üzerine kuruludur.
77 Sextil Venüs - Uranüs
Olumlu durum: Birliktelikleri ve asklari çok kuvvetli olur. Entellektüel düzeyde analstiklari söylenemezse de duygusal, farkli ve romantik bir iliskileri vardir.
61 Üçgen Venüs - Satürn
Olumlu durum: Bu birliktelik mutlu ve uzun ömürlü olur.
-53 Zıt açı Mars - Mars
Olumsuz durum: Eger birlikte bir yasanti kurabilirlerse bu hayat sinir ve karsitlik dolu olacaktir.
50 Sextil Venüs - Satürn
Olumlu durum: Bu birliktelik mutlu ve uzun ömürlü olur.
Aşk cinsellik ve uzun ömürlü beraberlik dışında olumlu yönümüz yok yani mafoldumben Teşekkürler yine de Allahım bizi birbirimize uyumlu yapp :Saruboceq:
Gezegenlerarasi Durumlar
Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.
-225 Kare Merkür - Venüs
Olumsuz durum: Iliskileri her ne kadar bazen uyum içinde olsa da bazen de rahatsiz edicidir. Birbirlerine uymayan fikirlerini tartisirlar, birbirlerinin hatalarini kabul ettirmek için bitmek bilmez tartismalara girerler.
-154 Kare Merkür - Mars
Olumsuz durum: Bu çift için öngörülmeyen birçok problem vardir. Fikirleri çok karsittir, birbirlerini anlamazlar ve tartismalar çikar. Birbirleri için yaratildiklari söylenemez.
-115 Kare Merkür - Uranüs
Olumsuz durum: Entellektüel düzeyde anlasamazlar, hatta hiçbir konuda birbirlerini anladiklari söylenemez. Eger birlikte yasama konusunda israr ederlerse dayanilmaz bir gerginlik ve kavgalar onlari bekler.
109 Üçgen Günes - Satürn
Olumlu durum: Iste dengeli bir çift. Sakin ve sessiz bir birliktelikleri vardir. Bu birliktelik arkadasliktan aska dönüsmüstür. Satürn Günes'e hükmedecektir, fakat Günes bunu zor kabullenebilir. Ancak yine de Günes güvenceyi ararken, Satürn de mükemmel bir es olacaktir.
104 Birleşme Satürn - Uranüs
Olumlu durum: Iyi bir çift. Yaraticilik ve farkliligi, sagduyu ve düsüncelilik ile birlestirirler. Birlikte harika seyler yaparlar.
-100 Kare Venüs - Neptün
Olumsuz durum: Bribirlerine karsi çekim içinde olduklari tartisilmaz ama bu iliski kisa sürecektir. Bu iliskide, asik olan tek kisi Venüs'tür, Neptün ise sadik degildir.
-92 Kare Merkür - Satürn
Olumsuz durum: Merkür, Satürn'e sabretmekte zorlanacaktir.
76 Birleşme Satürn - Neptün
Olumlu durum: Iyi bir birliktelik. Neptün hayalleri olmayan Satürn'e hayaller verir ve Satürn de Neptün'e, sahip olmadigi özellik, sagduyu kazandirir.
74 Üçgen Günes - Uranüs
Olumlu durum: Günes Uranüs ile iliskide karakterini ve ruhunu zenginlestirecektir. Farkli ve degisiklerle dolu, yeni bir dünya kesfedecektir. Uyumlu bir çift olmalarina karsin, Uranüs dengesiz ve evlenmek için fazla bagimsizir.
65 Üçgen Mars - Jüpiter
Olumlu durum: Uyum içinde, birbirlerini anlayan ve tamamlayan bir çifttir. Iyi anlasirlar.
-58 Zıt açı Venüs - Uranüs
Olumsuz durum: Gelip geçici bir iliski.
-45 Zıt açı Jüpiter - Satürn
Olumsuz durum: Zor bir iliski, birbirlerinden çok farklilar.
-40 Zıt açı Jüpiter - Plüton
Olumsuz durum: Çok tehlikeli ve yikici bir iliski. En iyisi bu iliskiye hiç baslamamak
Birde benim ve esimin bakarsan cok sevinirim lutfen...
Ben 12 aralik 1969 saat 16:30 Nevsehir
Esim 20 mayis 1965 saat beli degil Nevsehir
a.s.
Cok tesekurler bacim emegine saglik..a.s.
Ben
15.Ekim 76 Malatya - Saat : 06:30-07:00
O
10.Mart 75 İzmir Saat: 10:00-11:00
Yorumunuz icin simdiden tesekkurler...
Beni unutmayın
ben 16-10-1983 sabah kütahya
o 20-09-1982 sabah gaziantep
bi şekilde cevap verirseni çok sevirim . evlilik olurmu çok seviyorum