O ve Siz ! İşte İlişkileriniz..

ben 07.10.1982 mersin ben saat 09:05
o 10.02.1983 erzurum
o öğleden sonra tam bılınmıyor evlenırsek nasıl olur cvp yazarsan sevınırım

Gezegenlerarasi Durumlar

Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.

-111 Kare Merkür - Plüton

Olumsuz durum: Bu iki kisinin birlikteligi yikici ve tehlikeli olabilir.

-108 Kare Merkür - Satürn

Olumsuz durum: Merkür, Satürn'e sabretmekte zorlanacaktir.

-97 Kare Venüs - Mars

Olumsuz durum: Tamamen cinsellik ve tutku üzerine kurulu bir iliskidir ve bu tarz iliskilerin, sadece kiskançlik ve gerginlik gibi negatif özellikleri tasir.

83 Birleşme Mars - Jüpiter

Olumlu durum: Uyum içinde, birbirlerini anlayan ve tamamlayan bir çifttir. Iyi anlasirlar.

80 Birleşme Mars - Uranüs

Olumlu durum: Insiyatif ve karar alma konularinda benzerlikleri, onlari iyi bir çift yapar.

72 Üçgen Günes - Satürn

Olumlu durum: Iste dengeli bir çift. Sakin ve sessiz bir birliktelikleri vardir. Bu birliktelik arkadasliktan aska dönüsmüstür. Satürn Günes'e hükmedecektir, fakat Günes bunu zor kabullenebilir. Ancak yine de Günes güvenceyi ararken, Satürn de mükemmel bir es olacaktir.

70 Sextil Venüs - Jüpiter

Olumlu durum: Bu birliktelik basarili olacaktir. Birlikte olmaktan, yasamaktan mutlu bir çifttir, harika bir aile yasantilar, birbirlerine güvenleri, anlayislari ve benzer begenileri vardir.

64 Üçgen Venüs - Jüpiter

Olumlu durum: Bu birliktelik basarili olacaktir. Birlikte olmaktan, yasamaktan mutlu bir çifttir, harika bir aile yasantilar, birbirlerine güvenleri, anlayislari ve benzer begenileri vardir.

43 Sextil Venüs - Uranüs

Olumlu durum: Birliktelikleri ve asklari çok kuvvetli olur. Entellektüel düzeyde analstiklari söylenemezse de duygusal, farkli ve romantik bir iliskileri vardir.

merhaba canım banada bakın kız hele uyuyozmu
ben:19/07/1987 antep saat:22.00
nişanlım: 21/11/1985 antep saat:09.30
merakla sonucunu bekliyorum canım teşekkürler.

Bende yazayım barİ..
Benİm 20.03.1983 saat 15,30
eŞİm 28.10.1971 sabaha karŞı 4-5 arası

Gezegenlerarasi Durumlar

Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.

175 Birleşme Günes - Satürn

Olumlu durum: Iste dengeli bir çift. Sakin ve sessiz bir birliktelikleri vardir. Bu birliktelik arkadasliktan aska dönüsmüstür. Satürn Günes'e hükmedecektir, fakat Günes bunu zor kabullenebilir. Ancak yine de Günes güvenceyi ararken, Satürn de mükemmel bir es olacaktir.

103 Birleşme Jüpiter - Uranüs

Olumlu durum: Bu iliski uyumlu olabilir çünkü bu iki kisi birbirlerine saygi duyar. Her ikisi de bagimsizliklarina, fikir ve hareket özgürlüklerine düskündürler.

77 Üçgen Merkür - Venüs

Olumlu durum: Uyumlu bir çift, birbirleriyle konusmayi severler, entellektüel uyum içindedirler, begenileri benzerdir, duygularini birbirleri ile paylasmayi severler.

75 Zıt açı Günes - Venüs

Olumsuz durum: Bu iki kisi birbirlerine karsi çekildiklerini hissederler ancak birliktelik dengesiz olacaktir. Ayri düstükleri bir nokta, örnegin cinsel uyumsuzluk, olacaktir.

-71 Zıt açı Günes - Plüton

Olumsuz durum: Büyük bir fiziksel çekim çifti birlestirecektir ancak bu iliski saglikli degildir. Plüton Günes'i degistirmeye çalisir ki Günes buna izin vermez. Siddetli tartismalar da bu yüzden çikar.

57 Üçgen Günes - Neptün

Olumlu durum: Birbirlerine karsi bir çekim içindedirler. Ancak bu ask ve anlayis günlük yasantinin problemleri içinde kaybolacaktir. Hatta çift bir süre önce birbirlerine karsi nasil olup da çekildiklerini anlayamaz hale geleceklerdir.

-49 Zıt açı Mars - Uranüs

Olumsuz durum: Bu iliskinin baslamasi imkansizdir ama baslasa bile siddet ve asiri gerginlik içinde yasanacaktir.

-33 Zıt açı Satürn - Uranüs

Olumsuz durum: Birbirlerine hiç anlayis göstermezler. Bu iliski bir sekilde baslarsa eger sayisiz tartisma da beraberinde gelecektir.

merhaba canım banada bakın kız hele uyuyozmu
ben:19/07/1987 antep saat:22.00
nişanlım: 21/11/1985 antep saat:09.30
merakla sonucunu bekliyorum canım teşekkürler.

uyumuyorum canım senden önce yazan arkadasla ilgileniyordum şimdi sıra sende

Gezegenlerarasi Durumlar

-147 Kare Venüs - Mars

Olumsuz durum: Tamamen cinsellik ve tutku üzerine kurulu bir iliskidir ve bu tarz iliskilerin, sadece kiskançlik ve gerginlik gibi negatif özellikleri tasir.

143 Birleşme Merkür - Satürn

Olumlu durum: Eger Merkür esinde annesini ya da babasini ariyorsa bu iliski yolunda gidecektir. Satürn entellektüel düzeyde ve genel olarak çok verici olacaktir.

88 Üçgen Venüs - Venüs

Olumlu durum: Harika bir çift. Ask, nese, anlayis, birlikteliklerini harika kilacak her özellik onlarda mevcut.

87 Birleşme Satürn - Uranüs

Olumlu durum: Iyi bir çift. Yaraticilik ve farkliligi, sagduyu ve düsüncelilik ile birlestirirler. Birlikte harika seyler yaparlar.

71 Sextil Mars - Satürn

Olumlu durum: Problemsiz bir hayat sürerler, zamanla asklari arkadasliga döner, birbirlerini iyi anlarlar.

Ikisi de sadiktirlar.

-62 Kare Mars - Plüton

Olumsuz durum: Yikima yol açacak bir tutku. Kisinin bu iliskiden sonra kendisini toparlamasi çok zor olacaktir. En iyisi bu iliskiye hiç baslamamaktir.

-57 Zıt açı Mars - Jüpiter

Olumsuz durum: Birbirlerinden çok farkli iki insan olduklari için çok iyi anlasamazlar, birbirlerini tamamen anlayamazlar. Sinir ve karsitliklar bu iliskide onlari beklemektedir.

43 Üçgen Merkür - Plüton

Olumlu durum: Mutlu bir birliktelik.

çok teşekkürler sheincim kız sen uyuyormusun demedim ben sana benle nişanlım birbirirmize uyuyozmu dedim:) öptüm çok teşşekür

ben 20 mart 1990 15:00-15:30 arası izmir
o 11 mayıs 1989 izmir
şimdiden çok teşekkür ederim cnm

Gezegenlerarasi Durumlar

145 Sextil Günes - Venüs

Olumlu durum: Mükemmel bir uyum söz konusudur. Birbirleri ile çok iyi anlasirlar, birbirlerini çok severler, birlikteyken kendilerini iyi, mutlu ve canli hissederler.

123 Sextil Merkür - Venüs

Olumlu durum: Uyumlu bir çift, birbirleriyle konusmayi severler, entellektüel uyum içindedirler, begenileri benzerdir, duygularini birbirleri ile paylasmayi severler.

-114 Kare Venüs - Plüton

Olumsuz durum: Çok güçlü ama yikici bir tutku vardir.

114 Üçgen Merkür - Mars

Olumlu durum: Iyi bir çift. Birbirlerini anlarlar, fikir tartismalarini severler. Entellektüel anlasma içindedirler.

93 Birleşme Satürn - Neptün

Olumlu durum: Iyi bir birliktelik. Neptün hayalleri olmayan Satürn'e hayaller verir ve Satürn de Neptün'e, sahip olmadigi özellik, sagduyu kazandirir.

70 Üçgen Venüs - Jüpiter

66 Üçgen Günes - Satürn

61 Birleşme Satürn - Uranüs

Olumlu durum: Iyi bir çift. Yaraticilik ve farkliligi, sagduyu ve düsüncelilik ile birlestirirler. Birlikte harika seyler yaparlar.

-59 Zıt açı Mars - Uranüs

Olumsuz durum: Bu iliskinin baslamasi imkansizdir ama baslasa bile siddet ve asiri gerginlik içinde yasanacaktir.

-50 Zıt açı Günes - Plüton

Olumsuz durum: Büyük bir fiziksel çekim çifti birlestirecektir ancak bu iliski saglikli degildir. Plüton Günes'i degistirmeye çalisir ki Günes buna izin vermez. Siddetli tartismalar da bu yüzden çikar.

-41 Zıt açı Jüpiter - Uranüs
Olumsuz durum: Ortak hiçbir noktasi olmayan, uyumsuz bir çift.

ben 15.12.1985 saat 11:40 Ankara
o 01.06.1986 saat 06:00 ardahan

yorumlarını çok merek ediyorum :)

ben 15.12.1985 saat 11:40 Ankara
o 01.06.1986 saat 06:00 ardahan

yorumlarını çok merek ediyorum :)

Gezegenlerarasi Durumlar

-192 Zıt açı Günes - Merkür

Olumsuz durum: Bu çift birbirini anlamaz. Benzer entellektüel zevkleri ve begenileri yoktur. Bu sebeple birbirlerini anlamakta zorlanirlar.Bu da karsitliklara ve yalanlara yol açar.

130 Birleşme Günes - Uranüs

Olumlu durum: Günes Uranüs ile iliskide karakterini ve ruhunu zenginlestirecektir. Farkli ve degisiklerle dolu, yeni bir dünya kesfedecektir. Uyumlu bir çift olmalarina karsin, Uranüs dengesiz ve evlenmek için fazla bagimsizir.

99 Birleşme Merkür - Satürn

Olumlu durum: Eger Merkür esinde annesini ya da babasini ariyorsa bu iliski yolunda gidecektir. Satürn entellektüel düzeyde ve genel olarak çok verici olacaktir.

-81 Kare Jüpiter - Uranüs
Olumsuz durum: Ortak hiçbir noktasi olmayan, uyumsuz bir çift.

58 Birleşme Mars - Plüton

Olumlu durum: Aralarinda büyük bir fiziksel çekim vardir.

-51 Zıt açı Merkür - Uranüs

Olumsuz durum: Entellektüel düzeyde anlasamazlar, hatta hiçbir konuda birbirlerini anladiklari söylenemez. Eger birlikte yasama konusunda israr ederlerse dayanilmaz bir gerginlik ve kavgalar onlari bekler.

X