O ve Siz ! İşte İlişkileriniz..

Gezegenlerarasi Durumlar

Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.

-192 Zıt açı Günes - Merkür

Olumsuz durum: Bu çift birbirini anlamaz. Benzer entellektüel zevkleri ve begenileri yoktur. Bu sebeple birbirlerini anlamakta zorlanirlar.Bu da karsitliklara ve yalanlara yol açar.

130 Birleşme Günes - Uranüs

Olumlu durum: Günes Uranüs ile iliskide karakterini ve ruhunu zenginlestirecektir. Farkli ve degisiklerle dolu, yeni bir dünya kesfedecektir. Uyumlu bir çift olmalarina karsin, Uranüs dengesiz ve evlenmek için fazla bagimsizir.

99 Birleşme Merkür - Satürn

Olumlu durum: Eger Merkür esinde annesini ya da babasini ariyorsa bu iliski yolunda gidecektir. Satürn entellektüel düzeyde ve genel olarak çok verici olacaktir.

-81 Kare Jüpiter - Uranüs
Olumsuz durum: Ortak hiçbir noktasi olmayan, uyumsuz bir çift.

58 Birleşme Mars - Plüton

Olumlu durum: Aralarinda büyük bir fiziksel çekim vardir.

-51 Zıt açı Merkür - Uranüs

Olumsuz durum: Entellektüel düzeyde anlasamazlar, hatta hiçbir konuda birbirlerini anladiklari söylenemez. Eger birlikte yasama konusunda israr ederlerse dayanilmaz bir gerginlik ve kavgalar onlari bekler.

canım çok teşekkürler %100 hepsi doğru cidden çok şaşırdım. kesinlikle uyumsuzduk. 4 yıl sürdü ama kavgalarla dolu. ben onu anlamazdım o beni hiç anlamazdı. ortak hiç bir yanımız yoktu valla. işkence gibiydi allahtan bitti

canım çok teşekkürler %100 hepsi doğru cidden çok şaşırdım. kesinlikle uyumsuzduk. 4 yıl sürdü ama kavgalarla dolu. ben onu anlamazdım o beni hiç anlamazdı. ortak hiç bir yanımız yoktu valla. işkence gibiydi allahtan bitti

hayırlısı allah dan :lepi: :lepi: :lepi:

ben 12.07.1988 öğlen 12.30 istanbul
o 08.06.1987 sabah 10.30 istanbul

bakarsan sevinirim teşekkürler şimdiden:)

ben 12.07.1988 öğlen 12.30 istanbul
o 08.06.1987 sabah 10.30 istanbul

bakarsan sevinirim teşekkürler şimdiden:)

Gezegenlerarasi Durumlar

Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.

242 Birleşme Günes - Venüs

Olumlu durum: Mükemmel bir uyum söz konusudur. Birbirleri ile çok iyi anlasirlar, birbirlerini çok severler, birlikteyken kendilerini iyi, mutlu ve canli hissederler.

-154 Kare Günes - Jüpiter

Olumsuz durum: Ilk tanistiklari zaman iyi anlasirlar, ayni fikirleri ve begenileri paylasirlar ancak seneler geçip de fikirleri ve begenileri degisince ayri düserler. Artik birbirlerini anlamazlar, ortak bir noktalari kalmaz hatta artik birlerini de sevmedikleri için ayrilabilirler.

141 Birleşme Venüs - Jüpiter

Olumlu durum: Bu birliktelik basarili olacaktir. Birlikte olmaktan, yasamaktan mutlu bir çifttir, harika bir aile yasantilar, birbirlerine güvenleri, anlayislari ve benzer begenileri vardir.

78 Birleşme Satürn - Uranüs

Olumlu durum: Iyi bir çift. Yaraticilik ve farkliligi, sagduyu ve düsüncelilik ile birlestirirler. Birlikte harika seyler yaparlar.

-56 Zıt açı Venüs - Satürn

Olumsuz durum: Iyi bir çift olduklari söylenemez. Venüs'ün, soguk, duygularini saklayan, tepkisiz Satürn'e dayanmasi zordur.

56 Üçgen Merkür - Plüton

Olumlu durum: Mutlu bir birliktelik.

-53 Zıt açı Merkür - Neptün

Olumsuz durum: Bu iliski ancak hayaller ve ardindan da hayal kirikliklari getirecektir. Bu iki insan birbirlerini hiç anlamayacak ve eger iliski sürerse yalanlar ve aldatma ile sürecektir.

39 Üçgen Mars - Plüton

Olumlu durum: Aralarinda büyük bir fiziksel çekim vardir.

-37 Zıt açı Mars - Neptün

Olumsuz durum: Yalanlar, gerginlik, siddet dolu bir iliski. Yalan ve güç ile birbirlerini yikmaya çalisirlar

ben 22 haziran 1986 21:15

o 1 şubat 1986 konya ama saati bilmiyorum:KK43:

Gezegenlerarasi Durumlar

-104 Kare Venüs - Plüton

Olumsuz durum: Çok güçlü ama yikici bir tutku vardir.

-94 Kare Jüpiter - Uranüs

86 Üçgen Venüs - Satürn

Olumlu durum: Bu birliktelik mutlu ve uzun ömürlü olur.

-49 Zıt açı Günes - Neptün

Olumsuz durum: Büyük olasilikla, bu iliskide Günes aci çekecektir. Neptün karsisindakini aldatacak, yalanlar söyleyecek ve sadece hayal dünyasinda var olan bir gelecek vaadedecektir. Ancak iliski bu hayalleri gerçeklestirecek kadar uzun sürmeyecektir.

ben 26.06.1987 gece saat 2.30 edirne keşan
aşkım 02.02.1987 öğlen 12.30 edirne keşan

Gezegenlerarasi Durumlar

-143 Kare Merkür - Mars

Olumsuz durum: Bu çift için öngörülmeyen birçok problem vardir. Fikirleri çok karsittir, birbirlerini anlamazlar ve tartismalar çikar. Birbirleri için yaratildiklari söylenemez.

-101 Kare Jüpiter - Uranüs

95 Birleşme Venüs - Uranüs

Olumlu durum: Birliktelikleri ve asklari çok kuvvetli olur. Entellektüel düzeyde analstiklari söylenemezse de duygusal, farkli ve romantik bir iliskileri vardir.

-87 Zıt açı Venüs - Satürn

Olumsuz durum: Iyi bir çift olduklari söylenemez. Venüs'ün, soguk, duygularini saklayan, tepkisiz Satürn'e dayanmasi zordur.

85 Üçgen Mars - Jüpiter

Olumlu durum: Uyum içinde, birbirlerini anlayan ve tamamlayan bir çifttir. Iyi anlasirlar.

77 Sextil Venüs - Mars

Olumlu durum: Bu iliski daha çok cinsellik ve tutku üzerine kuruludur.

68 Üçgen Jüpiter - Uranüs

Olumlu durum: Bu iliski uyumlu olabilir çünkü bu iki kisi birbirlerine saygi duyar. Her ikisi de bagimsizliklarina, fikir ve hareket özgürlüklerine düskündürler.

68 Üçgen Mars - Satürn

Olumlu durum: Problemsiz bir hayat sürerler, zamanla asklari arkadasliga döner, birbirlerini iyi anlarlar.

Ikisi de sadiktirlar.

-66 Zıt açı Günes - Neptün

Olumsuz durum: Büyük olasilikla, bu iliskide Günes aci çekecektir. Neptün karsisindakini aldatacak, yalanlar söyleyecek ve sadece hayal dünyasinda var olan bir gelecek vaadedecektir. Ancak iliski bu hayalleri gerçeklestirecek kadar uzun sürmeyecektir.

66 Üçgen Venüs - Jüpiter

Olumlu durum: Bu birliktelik basarili olacaktir. Birlikte olmaktan, yasamaktan mutlu bir çifttir, harika bir aile yasantilar, birbirlerine güvenleri, anlayislari ve benzer begenileri vardir.

ben 05/12/1985 doğum saatim20,28 doğum yeri izmir
eşim15/12/1986 doğum saati12,10 doğum yeri izmir

Gezegenlerarasi Durumlar

-264 Kare Günes - Mars

Olumsuz durum: Sik sik tartisan, kavga eden bir çift. Sakin sakin konusmayi beceremezler ve birbirlerine karsi hep öfkeli olurlar. Bu karsitligin sebebi ikisinin de karsisindakini bastirmak, yönetmek istemesidir. Ortak bir anlayisa ulasmalari imkansizdir. Erkek etrafina emirler yagdirir, kadin bagimsiz ruhludur, sinirlara ve özellikle de emir almaya gelemez.

196 Birleşme Günes - Satürn

Olumlu durum: Iste dengeli bir çift. Sakin ve sessiz bir birliktelikleri vardir. Bu birliktelik arkadasliktan aska dönüsmüstür. Satürn Günes'e hükmedecektir, fakat Günes bunu zor kabullenebilir. Ancak yine de Günes güvenceyi ararken, Satürn de mükemmel bir es olacaktir.

-155 Kare Günes - Jüpiter

Olumsuz durum: Ilk tanistiklari zaman iyi anlasirlar, ayni fikirleri ve begenileri paylasirlar ancak seneler geçip de fikirleri ve begenileri degisince ayri düserler. Artik birbirlerini anlamazlar, ortak bir noktalari kalmaz hatta artik birlerini de sevmedikleri için ayrilabilirler.

116 Sextil Günes - Mars

Olumlu durum: Sadece cinsel çekim bu çifti bir araya getirecek. Ideal bir çift olacaklar. Enerjik, hayat dolu olduklari gibi is hayatinda da birlikte hareket edebilecek, macera dolu seyahatlere birlikte çikabileceklerdir.

-115 Kare Venüs - Jüpiter

Olumsuz durum: Ortak yasamlari çok zor olacaktir. Birbirlerini anlamazlar, tamamen farkli zevkleri ve fikirleri vardir.

67 Sextil Jüpiter - Satürn

Olumlu durum: Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.

-63 Kare Jüpiter - Uranüs

59 Birleşme Satürn - Uranüs

Olumlu durum: Iyi bir çift. Yaraticilik ve farkliligi, sagduyu ve düsüncelilik ile birlestirirler. Birlikte harika seyler yaparlar.

43 Sextil Mars - Uranüs

Olumlu durum: Insiyatif ve karar alma konularinda benzerlikleri, onlari iyi bir çift yapar.

ayyy bazı kelimeler o kadar cuk olmuş ki şaşırdım dorusu,ama herhalde benimki kadar çelişkili çıkan olmamıştır:KK70:thanks cicim

ayyy bazı kelimeler o kadar cuk olmuş ki şaşırdım dorusu,ama herhalde benimki kadar çelişkili çıkan olmamıştır:KK70:thanks cicim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan rica ederim cicimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Sevgilisi , arkadaşı , dostu vs ile astrolojik uyumunu merak eden arkadaşlarımız bu başlık altında sorularını sorabilirler.Sorularınız belirli bir konu üstünde olursa cevap vermek benim için daha kolay olacaktır.

kendinizin
dogum tarihi yeri saati

onun
dogum tarihi yeri saati veririseniz

Elimden geldiğince astrolojik açıdan bakarak bilgilendirmeye çalışacağım arkadaşlar.Ancak şunu unutmamak gerekiyor.Astroloji bir konuda bilgilendirirken o kişinin örf-adetlerini,aile tarafından yetiştiriliş tarzını,genetik faktörleri,toplumsal baskıyı gözardı eder.

benim 11/02/1987 izmir 00.30
inşallah eşim olur da :) onun 11/09/1983 ankara saatini bilmiyormuş:KK43:

istememiz oldu, babamdan dolayı sıkıntılarımız var, onun babası da rahatsız(kanser), benden de vazgeçmeyeceklerini söylediler::) ne olur bizim işimiz bakarsan çookkk sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim

ay tam da böyle bir kısım var mı diye kurcalıyordum forumu ve aradığımı buldum.
ben 03/07/1982 18-18.30 arası yer istanbul
o 10/02/1975 saati bilmiyorum yer sakarya

bazen resmen ayrı telden çalıyoz ama ondan kopamıyorum.yorumların için şimdiden çok tşk ediyorum.böyle bir konu açtığın için de çok tşk ler canıma.s.

benim 11/02/1987 izmir 00.30
inşallah eşim olur da :) onun 11/09/1983 ankara saatini bilmiyormuş:KK43:

istememiz oldu, babamdan dolayı sıkıntılarımız var, onun babası da rahatsız(kanser), benden de vazgeçmeyeceklerini söylediler::) ne olur bizim işimiz bakarsan çookkk sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim

Gezegenlerarasi Durumlar

-172 Kare Günes - Satürn

Olumsuz durum: Kesinlikle birlikte yasamak için yaratilmamislardir. Satürn fazla kaba ve kati oldugu gibi Günes'e göre sakinlikten fazla hoslanir. Ikisi de bu iliskide mutlu olamazlar.

-136 Kare Merkür - Uranüs

Olumsuz durum: Entellektüel düzeyde anlasamazlar, hatta hiçbir konuda birbirlerini anladiklari söylenemez. Eger birlikte yasama konusunda israr ederlerse dayanilmaz bir gerginlik ve kavgalar onlari bekler.

108 Zıt açı Günes - Venüs

Olumsuz durum: Bu iki kisi birbirlerine karsi çekildiklerini hissederler ancak birliktelik dengesiz olacaktir. Ayri düstükleri bir nokta, örnegin cinsel uyumsuzluk, olacaktir.

103 Üçgen Venüs - Mars

Olumlu durum: Bu iliski daha çok cinsellik ve tutku üzerine kuruludur.

-100 Zıt açı Merkür - Jüpiter

Olumsuz durum: Ideal bir çift degilleri. Her zaman ayni fikirleri paylasmazlar, begenileri farklidir ve bu anlayis kitligi tartismalara ve gerginliklere yol açar.

-91 Kare Jüpiter - Neptün

Olumsuz durum: Sanssiz bir birliktelik.

-88 Zıt açı Günes - Mars

Olumsuz durum: Sik sik tartisan, kavga eden bir çift. Sakin sakin konusmayi beceremezler ve birbirlerine karsi hep öfkeli olurlar. Bu karsitligin sebebi ikisinin de karsisindakini bastirmak, yönetmek istemesidir. Ortak bir anlayisa ulasmalari imkansizdir. Erkek etrafina emirler yagdirir, kadin bagimsiz ruhludur, sinirlara ve özellikle de emir almaya gelemez.

70 Üçgen Mars - Satürn

Olumlu durum: Problemsiz bir hayat sürerler, zamanla asklari arkadasliga döner, birbirlerini iyi anlarlar.

Ikisi de sadiktirlar.

50 Üçgen Venüs - Uranüs

Olumlu durum: Birliktelikleri ve asklari çok kuvvetli olur. Entellektüel düzeyde analstiklari söylenemezse de duygusal, farkli ve romantik bir iliskileri vardir.

37 Üçgen Mars - Neptün

Olumlu durum: Mutlu olabilecek ama yalanlar üzerine de kurulabilecek zor bir iliski. Çok dikkatli olunmasi gerekir.

ay tam da böyle bir kısım var mı diye kurcalıyordum forumu ve aradığımı buldum.
ben 03/07/1982 18-18.30 arası yer istanbul
o 10/02/1975 saati bilmiyorum yer sakarya

bazen resmen ayrı telden çalıyoz ama ondan kopamıyorum.yorumların için şimdiden çok tşk ediyorum.böyle bir konu açtığın için de çok tşk ler canıma.s.

Gezegenlerarasi Durumlar

209 Üçgen Günes - Merkür

Olumlu durum: Birbirlerini iyi anlayan, ortak ilgileri ve meraklari olan bir çifttir bu. Birbirleri ile çok iyi anlasir ve birbirlerine saygi duyarlar.

168 Birleşme Günes - Satürn

Olumlu durum: Iste dengeli bir çift. Sakin ve sessiz bir birliktelikleri vardir. Bu birliktelik arkadasliktan aska dönüsmüstür. Satürn Günes'e hükmedecektir, fakat Günes bunu zor kabullenebilir. Ancak yine de Günes güvenceyi ararken, Satürn de mükemmel bir es olacaktir.

-152 Kare Merkür - Jüpiter

Olumsuz durum: Ideal bir çift degilleri. Her zaman ayni fikirleri paylasmazlar, begenileri farklidir ve bu anlayis kitligi tartismalara ve gerginliklere yol açar.

-142 Kare Mars - Mars

Olumsuz durum: Eger birlikte bir yasanti kurabilirlerse bu hayat sinir ve karsitlik dolu olacaktir.

-112 Kare Mars - Satürn

Olumsuz durum: Bu iliskinin baslamasi imkansizdir ama baslasa bile dayanilmaz olur.

-106 Kare Mars - Satürn

Olumsuz durum: Bu iliskinin baslamasi imkansizdir ama baslasa bile dayanilmaz olur.

92 Birleşme Jüpiter - Uranüs

Olumlu durum: Bu iliski uyumlu olabilir çünkü bu iki kisi birbirlerine saygi duyar. Her ikisi de bagimsizliklarina, fikir ve hareket özgürlüklerine düskündürler.

-91 Kare Günes - Plüton

Olumsuz durum: Büyük bir fiziksel çekim çifti birlestirecektir ancak bu iliski saglikli degildir. Plüton Günes'i degistirmeye çalisir ki Günes buna izin vermez. Siddetli tartismalar da bu yüzden çikar.

-90 Zıt açı Günes - Mars

90 Üçgen Merkür - Satürn

Olumlu durum: Eger Merkür esinde annesini ya da babasini ariyorsa bu iliski yolunda gidecektir. Satürn entellektüel düzeyde ve genel olarak çok verici olacaktir.

80 Üçgen Merkür - Mars

Olumlu durum: Iyi bir çift. Birbirlerini anlarlar, fikir tartismalarini severler. Entellektüel anlasma içindedirler.

63 Üçgen Venüs - Plüton

Olumlu durum: Çok tutkulu bir iliskidir. Uzun sürmez ama gelecegi düsünmeden tecrübe edilmesi gerekli ve keyifli olan bir iliskidir.

-55 Zıt açı Venüs - Neptün

Olumsuz durum: Bribirlerine karsi çekim içinde olduklari tartisilmaz ama bu iliski kisa sürecektir. Bu iliskide, asik olan tek kisi Venüs'tür, Neptün ise sadik degildir.

48 Üçgen Günes - Plüton

Olumlu durum: Bu ilk görüste asktir. Büyük bir tutku duyarlar, iki miknatis gibi çekilirler, birbirlerini hep görmek ve birbirlerine hep dokunmak zorunda hissederler. Mükemmel ve tutkulu bir cinsel birliktelikleri vardir. Tabii bu tip iliskiler ömür boyu sürmez, sakin bir sevgiye ya da arkadasliga dönüsmez de. Içlerinden birinin tutkusu bittiginde öteki aci çeker ve bu kalp acisinin üstesinden gelmek için çok ugrasir.

bizede bakın lütfeennn!!!....ben 10.03.1989 saat 07.20 ist birtanemde 06.09.1990 saat 04.00 sayın aslında saat 5 de yaz saat farkı var o da istanbul....şididen tşkler....

bende yorumlarınızı bekliyorum... Ben 28.12.1989 istanbul/fatih saat 21.15
Aşkım; 06.07.1983 istanbul/bakırköy saat 09.15

X