ay tam da böyle bir kısım var mı diye kurcalıyordum forumu ve aradığımı buldum.
ben 03/07/1982 18-18.30 arası yer istanbul
o 10/02/1975 saati bilmiyorum yer sakarya
bazen resmen ayrı telden çalıyoz ama ondan kopamıyorum.yorumların için şimdiden çok tşk ediyorum.böyle bir konu açtığın için de çok tşk ler canıma.s.
Gezegenlerarasi Durumlar
Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.
209 Üçgen Günes - Merkür
Olumlu durum: Birbirlerini iyi anlayan, ortak ilgileri ve meraklari olan bir çifttir bu. Birbirleri ile çok iyi anlasir ve birbirlerine saygi duyarlar.
168 Birleşme Günes - Satürn
Olumlu durum: Iste dengeli bir çift. Sakin ve sessiz bir birliktelikleri vardir. Bu birliktelik arkadasliktan aska dönüsmüstür. Satürn Günes'e hükmedecektir, fakat Günes bunu zor kabullenebilir. Ancak yine de Günes güvenceyi ararken, Satürn de mükemmel bir es olacaktir.
-152 Kare Merkür - Jüpiter
Olumsuz durum: Ideal bir çift degilleri. Her zaman ayni fikirleri paylasmazlar, begenileri farklidir ve bu anlayis kitligi tartismalara ve gerginliklere yol açar.
-142 Kare Mars - Mars
Olumsuz durum: Eger birlikte bir yasanti kurabilirlerse bu hayat sinir ve karsitlik dolu olacaktir.
-112 Kare Mars - Satürn
Olumsuz durum: Bu iliskinin baslamasi imkansizdir ama baslasa bile dayanilmaz olur.
-106 Kare Mars - Satürn
Olumsuz durum: Bu iliskinin baslamasi imkansizdir ama baslasa bile dayanilmaz olur.
92 Birleşme Jüpiter - Uranüs
Olumlu durum: Bu iliski uyumlu olabilir çünkü bu iki kisi birbirlerine saygi duyar. Her ikisi de bagimsizliklarina, fikir ve hareket özgürlüklerine düskündürler.
-91 Kare Günes - Plüton
Olumsuz durum: Büyük bir fiziksel çekim çifti birlestirecektir ancak bu iliski saglikli degildir. Plüton Günes'i degistirmeye çalisir ki Günes buna izin vermez. Siddetli tartismalar da bu yüzden çikar.
-90 Zıt açı Günes - Mars
Olumsuz durum: Sik sik tartisan, kavga eden bir çift. Sakin sakin konusmayi beceremezler ve birbirlerine karsi hep öfkeli olurlar. Bu karsitligin sebebi ikisinin de karsisindakini bastirmak, yönetmek istemesidir. Ortak bir anlayisa ulasmalari imkansizdir. Erkek etrafina emirler yagdirir, kadin bagimsiz ruhludur, sinirlara ve özellikle de emir almaya gelemez.
90 Üçgen Merkür - Satürn
Olumlu durum: Eger Merkür esinde annesini ya da babasini ariyorsa bu iliski yolunda gidecektir. Satürn entellektüel düzeyde ve genel olarak çok verici olacaktir.
80 Üçgen Merkür - Mars
Olumlu durum: Iyi bir çift. Birbirlerini anlarlar, fikir tartismalarini severler. Entellektüel anlasma içindedirler.
63 Üçgen Venüs - Plüton
Olumlu durum: Çok tutkulu bir iliskidir. Uzun sürmez ama gelecegi düsünmeden tecrübe edilmesi gerekli ve keyifli olan bir iliskidir.
-55 Zıt açı Venüs - Neptün
Olumsuz durum: Bribirlerine karsi çekim içinde olduklari tartisilmaz ama bu iliski kisa sürecektir. Bu iliskide, asik olan tek kisi Venüs'tür, Neptün ise sadik degildir.
48 Üçgen Günes - Plüton
Olumlu durum: Bu ilk görüste asktir. Büyük bir tutku duyarlar, iki miknatis gibi çekilirler, birbirlerini hep görmek ve birbirlerine hep dokunmak zorunda hissederler. Mükemmel ve tutkulu bir cinsel birliktelikleri vardir. Tabii bu tip iliskiler ömür boyu sürmez, sakin bir sevgiye ya da arkadasliga dönüsmez de. Içlerinden birinin tutkusu bittiginde öteki aci çeker ve bu kalp acisinin üstesinden gelmek için çok ugrasir.