O ve Siz ! İşte İlişkileriniz..

Gezegenlerarasi Durumlar

Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.

-141 Kare Merkür - Satürn

Olumsuz durum: Merkür, Satürn'e sabretmekte zorlanacaktir.

-134 Kare Venüs - Satürn

Olumsuz durum: Iyi bir çift olduklari söylenemez. Venüs'ün, soguk, duygularini saklayan, tepkisiz Satürn'e dayanmasi zordur.

116 Zıt açı Günes - Venüs

Olumsuz durum: Bu iki kisi birbirlerine karsi çekildiklerini hissederler ancak birliktelik dengesiz olacaktir. Ayri düstükleri bir nokta, örnegin cinsel uyumsuzluk, olacaktir.

97 Birleşme Jüpiter - Satürn

Olumlu durum: Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.

82 Sextil Merkür - Uranüs

Olumlu durum: Bu çiftin üzerinde hiç bulut yok. Birlikte olmaktan keyif alirlar, entellektüel düzeyde anlasirlar, fikirlerini paylasmayi severler.

59 Üçgen Merkür - Uranüs

Olumlu durum: Bu çiftin üzerinde hiç bulut yok. Birlikte olmaktan keyif alirlar, entellektüel düzeyde anlasirlar, fikirlerini paylasmayi severler.

49 Sextil Mars - Uranüs

Olumlu durum: Insiyatif ve karar alma konularinda benzerlikleri, onlari iyi bir çift yapar.

bundan iyisi samda kayisi.. valla tablo cok hos.. cok tesekkurler =)

Onu bosver ben kendim anlatiyim.. bi kere benim sabirsiz yapim ile onun fazla sabirli yapisi catisiyo ama olumlu goruyorum, her ne kadar olumsuz gibi gorunsede iliskimize fazlasiyla faydasi olucagini dusunuyorum.. ben ondan sabirli olmayi ogreniyorum, oda bana daha yumusak davranmasini ogreniyo.. hani pratikte boyle isliyo =).. onun disinda bi erkekte istedigim o sorumluluk duygusu, caliskanligi ve ailesini sahiplenisi zaten bi erkekte beklenebilicek en onemli ozelliklerden biri ve oda buna sahip, onun yani sira benim hirsli olmam ve atilgan olup her zaman farkli arayislar icerisinde olmam buyuk bi olasilikla iliskimize renk katacak.. bu sekilde monotonluktan kopup birbirimize odaklanmayi basaricaz.. onunda benim gibi felsefe ve sanatla ilgilenmesi zaten hepten bi arti... eeeeee daha ne bekliyosak iste CADIARZU

bundan iyisi samda kayisi.. valla tablo cok hos.. cok tesekkurler =)

Onu bosver ben kendim anlatiyim.. bi kere benim sabirsiz yapim ile onun fazla sabirli yapisi catisiyo ama olumlu goruyorum, her ne kadar olumsuz gibi gorunsede iliskimize fazlasiyla faydasi olucagini dusunuyorum.. ben ondan sabirli olmayi ogreniyorum, oda bana daha yumusak davranmasini ogreniyo.. hani pratikte boyle isliyo =).. onun disinda bi erkekte istedigim o sorumluluk duygusu, caliskanligi ve ailesini sahiplenisi zaten bi erkekte beklenebilicek en onemli ozelliklerden biri ve oda buna sahip, onun yani sira benim hirsli olmam ve atilgan olup her zaman farkli arayislar icerisinde olmam buyuk bi olasilikla iliskimize renk katacak.. bu sekilde monotonluktan kopup birbirimize odaklanmayi basaricaz.. onunda benim gibi felsefe ve sanatla ilgilenmesi zaten hepten bi arti... eeeeee daha ne bekliyosak iste CADIARZU

eee daha ne olsun yanii allah gönlüne göre en güzelini vermiş
Allah bi ömür mutluluklar verir inşallah

04.07.1986 istanbul 19.00 ben
15/03/1986 ankara 10.10 o

degerlendirirsen cok sevinicem canim onceki yorumun cok dogru gelmisti bana bu da umarim guzel ve dogrudur :)

04.07.1986 istanbul 19.00 ben
15/03/1986 ankara 10.10 o

degerlendirirsen cok sevinicem canim onceki yorumun cok dogru gelmisti bana bu da umarim guzel ve dogrudur :)

Gezegenlerarasi Durumlar

Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.

187 Birleşme Günes - Jüpiter

Olumlu durum: Insanlarin birlikte vakit geçirmekten hoslanacagi bir çift. Çekici, uyumlu olduklari gibi arkadaslarini eglendirmeyi de bilirler. Güzel bir birliktelikleri vardir, birbirlerini açik ve içten bir sekilde severler, hayatin tadini çikarmayi bilirler.

-130 Kare Mars - Jüpiter

Olumsuz durum: Birbirlerinden çok farkli iki insan olduklari için çok iyi anlasamazlar, birbirlerini tamamen anlayamazlar. Sinir ve karsitliklar bu iliskide onlari beklemektedir.

-106 Kare Jüpiter - Uranüs
Olumsuz durum: Ortak hiçbir noktasi olmayan, uyumsuz bir çift.

100 Birleşme Merkür - Jüpiter

Olumlu durum: Ideal, gösterisli, mutlu bir çift. Entellektüel düzeyde birbirlerini çok iyi anlarlar, birbirlerine büyük güvenleri ve basarili bir aile yasantilari vardir.

-92 Kare Jüpiter - Satürn

Olumsuz durum: Zor bir iliski, birbirlerinden çok farklilar.

-88 Kare Merkür - Plüton

Olumsuz durum: Bu iki kisinin birlikteligi yikici ve tehlikeli olabilir.

78 Üçgen Merkür - Venüs

Olumlu durum: Uyumlu bir çift, birbirleriyle konusmayi severler, entellektüel uyum içindedirler, begenileri benzerdir, duygularini birbirleri ile paylasmayi severler.

78 Üçgen Venüs - Mars

Olumlu durum: Bu iliski daha çok cinsellik ve tutku üzerine kuruludur.

75 Birleşme Mars - Uranüs

Olumlu durum: Insiyatif ve karar alma konularinda benzerlikleri, onlari iyi bir çift yapar.

73 Üçgen Venüs - Uranüs

Olumlu durum: Birliktelikleri ve asklari çok kuvvetli olur. Entellektüel düzeyde analstiklari söylenemezse de duygusal, farkli ve romantik bir iliskileri vardir.

51 Üçgen Jüpiter - Plüton

Olumlu durum: Diger astrolojik durumlar da uyuyorsa eger, uyumlu bir çift olabilir.

44 Sextil Jüpiter - Neptün

Olumlu durum: Diger astrolojik durumlar da uyuyorsa eger, uyumlu bir çift olabilir.

Merhabalar bizimkini de yorumlarmısınız
Benim 18/3/80 izmir 06:45
Eşimin 01/11/79 kutahya 00:15

Merhabalar bizimkini de yorumlarmısınız
Benim 18/3/80 izmir 06:45
Eşimin 01/11/79 kutahya 00:15

Gezegenlerarasi Durumlar

197 Üçgen Günes - Merkür

Olumlu durum: Birbirlerini iyi anlayan, ortak ilgileri ve meraklari olan bir çifttir bu. Birbirleri ile çok iyi anlasir ve birbirlerine saygi duyarlar.

-165 Kare Merkür - Jüpiter

Olumsuz durum: Ideal bir çift degilleri. Her zaman ayni fikirleri paylasmazlar, begenileri farklidir ve bu anlayis kitligi tartismalara ve gerginliklere yol açar.

139 Üçgen Günes - Venüs

Olumlu durum: Mükemmel bir uyum söz konusudur. Birbirleri ile çok iyi anlasirlar, birbirlerini çok severler, birlikteyken kendilerini iyi, mutlu ve canli hissederler.

-126 Kare Venüs - Mars

Olumsuz durum: Tamamen cinsellik ve tutku üzerine kurulu bir iliskidir ve bu tarz iliskilerin, sadece kiskançlik ve gerginlik gibi negatif özellikleri tasir.

120 Birleşme Venüs - Uranüs

Olumlu durum: Birliktelikleri ve asklari çok kuvvetli olur. Entellektüel düzeyde analstiklari söylenemezse de duygusal, farkli ve romantik bir iliskileri vardir.

-89 Kare Satürn - Neptün

Olumsuz durum: Sanssiz bir birliktelik.

-85 Zıt açı Merkür - Jüpiter

Olumsuz durum: Ideal bir çift degilleri. Her zaman ayni fikirleri paylasmazlar, begenileri farklidir ve bu anlayis kitligi tartismalara ve gerginliklere yol açar.

62 Sextil Mars - Plüton

Olumlu durum: Aralarinda büyük bir fiziksel çekim vardir.

51 Üçgen Mars - Neptün

Olumlu durum: Mutlu olabilecek ama yalanlar üzerine de kurulabilecek zor bir iliski. Çok dikkatli olunmasi gerekir.

slm rica etsem benim için de yorum yaparmısınız?
ben 28.02.1978 -istanbul, saat sabah 8-9 arası
eşim 12.04.1977 -ankara, saat öğleden sonra 16-17 arası
şimdiden teşekkür ederim.

slm rica etsem benim için de yorum yaparmısınız?
ben 28.02.1978 -istanbul, saat sabah 8-9 arası
eşim 12.04.1977 -ankara, saat öğleden sonra 16-17 arası
şimdiden teşekkür ederim.

Gezegenlerarasi Durumlar

-245 Kare Günes - Mars

Olumsuz durum: Sik sik tartisan, kavga eden bir çift. Sakin sakin konusmayi beceremezler ve birbirlerine karsi hep öfkeli olurlar. Bu karsitligin sebebi ikisinin de karsisindakini bastirmak, yönetmek istemesidir. Ortak bir anlayisa ulasmalari imkansizdir. Erkek etrafina emirler yagdirir, kadin bagimsiz ruhludur, sinirlara ve özellikle de emir almaya gelemez.

177 Birleşme Venüs - Mars

Olumlu durum: Bu iliski daha çok cinsellik ve tutku üzerine kuruludur.

117 Sextil Merkür - Merkür

Olumlu durum: Her türlü iletisim için idealdir.

-108 Kare Mars - Neptün

Olumsuz durum: Yalanlar, gerginlik, siddet dolu bir iliski. Yalan ve güç ile birbirlerini yikmaya çalisirlar.

90 Üçgen Günes - Uranüs

Olumlu durum: Günes Uranüs ile iliskide karakterini ve ruhunu zenginlestirecektir. Farkli ve degisiklerle dolu, yeni bir dünya kesfedecektir. Uyumlu bir çift olmalarina karsin, Uranüs dengesiz ve evlenmek için fazla bagimsizir.

83 Üçgen Merkür - Uranüs

-70 Kare Venüs - Neptün

Olumsuz durum: Bribirlerine karsi çekim içinde olduklari tartisilmaz ama bu iliski kisa sürecektir. Bu iliskide, asik olan tek kisi Venüs'tür, Neptün ise sadik degildir.

47 Üçgen Mars - Uranüs

-35 Zıt açı Venüs - Plüton

Olumsuz durum: Çok güçlü ama yikici bir tutku vardir.

ben 17/11/1981 sabah 06,00 gaziantep
eşim 26/06/1973 sabah 11/00 gaziantep

şimdiden teşekkürler.

Gezegenlerarasi Durumlar

172 Üçgen Günes - Venüs

Olumlu durum: Mükemmel bir uyum söz konusudur. Birbirleri ile çok iyi anlasirlar, birbirlerini çok severler, birlikteyken kendilerini iyi, mutlu ve canli hissederler.

-146 Kare Merkür - Jüpiter

-130 Kare Merkür - Jüpiter

-110 Kare Venüs - Plüton

Olumsuz durum: Çok güçlü ama yikici bir tutku vardir.

-97 Kare Venüs - Jüpiter

Olumsuz durum: Ortak yasamlari çok zor olacaktir. Birbirlerini anlamazlar, tamamen farkli zevkleri ve fikirleri vardir.

95 Birleşme Satürn - Uranüs

Olumlu durum: Iyi bir çift. Yaraticilik ve farkliligi, sagduyu ve düsüncelilik ile birlestirirler. Birlikte harika seyler yaparlar.

82 Üçgen Merkür - Uranüs

55 Üçgen Satürn - Plüton

Olumlu durum: Iyi bir birliktelik

-44 Zıt açı Satürn - Neptün

Olumsuz durum: Sanssiz bir birliktelik.

43 Üçgen Jüpiter - Satürn

Olumlu durum: Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.

Aşık oldugum kişi :KK43: olma ihtimali yok ama merak ettim sonuçta imkansız birşey yoktur :) Dağhan :asigim: : 18 Ekim 1978 ıstanbul saatini bilmiyorum :KK43:... opuyorumnanaktan

Ben : 16 Aralık 1990 Ankara akşam 8 e dogru dogmuşum

şimdiden çok tşk ederim :) dedim ya çok merak ettim avatarıma bakıp gülme :KK70: :jeyyar: :kedi:

Aşık oldugum kişi :KK43: olma ihtimali yok ama merak ettim sonuçta imkansız birşey yoktur :) Dağhan :asigim: : 18 Ekim 1978 İstanbul saatini bilmiyorum :KK43:... opuyorumnanaktan

Ben : 16 Aralık 1990 Ankara akşam 8 e dogru dogmuşum

şimdiden çok tşk ederim :) dedim ya çok merak ettim avatarıma bakıp gülme :KK70: :jeyyar: :kedi:

Gezegenlerarasi Durumlar

378 Sextil Günes - Günes

Olumlu durum: Mükemmel bir uyumu gösterir, bu iki insan çok iyi anlasir. Birbirlerini anlamak, tamamlamak ve desteklemek için yaratilmislardir.

-160 Kare Günes - Satürn

Olumsuz durum: Kesinlikle birlikte yasamak için yaratilmamislardir. Satürn fazla kaba ve kati oldugu gibi Günes'e göre sakinlikten fazla hoslanir. Ikisi de bu iliskide mutlu olamazlar.

98 Birleşme Mars - Plüton

Olumlu durum: Aralarinda büyük bir fiziksel çekim vardir.

89 Üçgen Merkür - Satürn

Olumlu durum: Eger Merkür esinde annesini ya da babasini ariyorsa bu iliski yolunda gidecektir. Satürn entellektüel düzeyde ve genel olarak çok verici olacaktir.

-72 Kare Jüpiter - Uranüs
Olumsuz durum: Ortak hiçbir noktasi olmayan, uyumsuz bir çift.

72 Birleşme Venüs - Plüton

Olumlu durum: Çok tutkulu bir iliskidir. Uzun sürmez ama gelecegi düsünmeden tecrübe edilmesi gerekli ve keyifli olan bir iliskidir.

63 Sextil Venüs - Satürn

Olumlu durum: Bu birliktelik mutlu ve uzun ömürlü olur.

54 Sextil Merkür - Uranüs

49 Üçgen Satürn - Uranüs

Olumlu durum: Iyi bir çift. Yaraticilik ve farkliligi, sagduyu ve düsüncelilik ile birlestirirler. Birlikte harika seyler yaparlar

çok merak ediyorum rica etsem benimlede ilgilenebilirmisin:asigim:

ben: 28.06.1984 istanbul saat: 18:00
kocacım: 22.02.1982 istanbul saat: 17:00

şimdiden teşekkürler

çok merak ediyorum rica etsem benimlede ilgilenebilirmisin:asigim:

ben: 28.06.1984 istanbul saat: 18:00
kocacım: 22.02.1982 istanbul saat: 17:00

şimdiden teşekkürler

Gezegenlerarasi Durumlar

118 Birleşme Mars - Jüpiter

Olumlu durum: Uyum içinde, birbirlerini anlayan ve tamamlayan bir çifttir. Iyi anlasirlar.

118 Birleşme Jüpiter - Satürn

95 Üçgen Venüs - Jüpiter

Olumlu durum: Bu birliktelik basarili olacaktir. Birlikte olmaktan, yasamaktan mutlu bir çifttir, harika bir aile yasantilar, birbirlerine güvenleri, anlayislari ve benzer begenileri vardir.

-93 Kare Merkür - Satürn

Olumsuz durum: Merkür, Satürn'e sabretmekte zorlanacaktir.

X