- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 40
Gezegenlerarasi Durumlar
Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.
-141 Kare Merkür - Satürn
Olumsuz durum: Merkür, Satürn'e sabretmekte zorlanacaktir.
-134 Kare Venüs - Satürn
Olumsuz durum: Iyi bir çift olduklari söylenemez. Venüs'ün, soguk, duygularini saklayan, tepkisiz Satürn'e dayanmasi zordur.
116 Zıt açı Günes - Venüs
Olumsuz durum: Bu iki kisi birbirlerine karsi çekildiklerini hissederler ancak birliktelik dengesiz olacaktir. Ayri düstükleri bir nokta, örnegin cinsel uyumsuzluk, olacaktir.
97 Birleşme Jüpiter - Satürn
Olumlu durum: Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.
82 Sextil Merkür - Uranüs
Olumlu durum: Bu çiftin üzerinde hiç bulut yok. Birlikte olmaktan keyif alirlar, entellektüel düzeyde anlasirlar, fikirlerini paylasmayi severler.
59 Üçgen Merkür - Uranüs
Olumlu durum: Bu çiftin üzerinde hiç bulut yok. Birlikte olmaktan keyif alirlar, entellektüel düzeyde anlasirlar, fikirlerini paylasmayi severler.
49 Sextil Mars - Uranüs
Olumlu durum: Insiyatif ve karar alma konularinda benzerlikleri, onlari iyi bir çift yapar.
bundan iyisi samda kayisi.. valla tablo cok hos.. cok tesekkurler =)
Onu bosver ben kendim anlatiyim.. bi kere benim sabirsiz yapim ile onun fazla sabirli yapisi catisiyo ama olumlu goruyorum, her ne kadar olumsuz gibi gorunsede iliskimize fazlasiyla faydasi olucagini dusunuyorum.. ben ondan sabirli olmayi ogreniyorum, oda bana daha yumusak davranmasini ogreniyo.. hani pratikte boyle isliyo =).. onun disinda bi erkekte istedigim o sorumluluk duygusu, caliskanligi ve ailesini sahiplenisi zaten bi erkekte beklenebilicek en onemli ozelliklerden biri ve oda buna sahip, onun yani sira benim hirsli olmam ve atilgan olup her zaman farkli arayislar icerisinde olmam buyuk bi olasilikla iliskimize renk katacak.. bu sekilde monotonluktan kopup birbirimize odaklanmayi basaricaz.. onunda benim gibi felsefe ve sanatla ilgilenmesi zaten hepten bi arti... eeeeee daha ne bekliyosak iste CADIARZU