- 23 Mayıs 2009
- 891
- 0
- 45
canım zaman ayırdığın için çok teşekkürler...
rica ederim canım kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zaman ayırdığın için çok teşekkürler...
Çok ama çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 ...
06/Mayıs/1987,Bulgaristan targovishte,Saat 12:20
cnm ben genelde doğduğum şehri(küçük bi şehir) bulamayınca yan şehir shumen bakıyorum ya da en kotu edirne diyorum.
erkek arkadaşim
11/Ağustos/1987 Tekirdağ saat05.10
.
88 Üçgen Günes - Satürn
Olumlu durum: Iste dengeli bir çift. Sakin ve sessiz bir birliktelikleri vardir. Bu birliktelik arkadasliktan aska dönüsmüstür. Satürn Günes'e hükmedecektir, fakat Günes bunu zor kabullenebilir. Ancak yine de Günes güvenceyi ararken, Satürn de mükemmel bir es olacaktir.
64 Üçgen Jüpiter - Satürn
Olumlu durum: Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.
QUOTE]
.
88 Üçgen Günes - Satürn
Olumlu durum: Iste dengeli bir çift. Sakin ve sessiz bir birliktelikleri vardir. Bu birliktelik arkadasliktan aska dönüsmüstür. Satürn Günes'e hükmedecektir, fakat Günes bunu zor kabullenebilir. Ancak yine de Günes güvenceyi ararken, Satürn de mükemmel bir es olacaktir.
64 Üçgen Jüpiter - Satürn
Olumlu durum: Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.
QUOTE]
gezegenlerin ilki senin digeri partnerinindir..
buna göre karsılaştırma yapar
yani bu durumda güneş sen satürn onu temsil eder ve digerleride
Ben
25 12 1983
03.00-04.00 arası
istanbul
O
31.01.1982
13.10
ardahan
şimdiden teşekkürler...:1hug::1hug:a.s.
Ben
25 12 1983
03.00-04.00 arası
istanbul
O
31.01.1982
13.10
ardahan
şimdiden teşekkürler...:1hug::1hug:a.s.
11.01.1989 16:00 Isparta-----------BEN
15.04.1985 01.00 ıĞDIR-------------SEVGÜLÜM
Zahmet olcak ama bakarsanız çok sevinirim :):1hug:a.s.
Gezegenlerarasi Durumlar
Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.
260 Birleşme Günes - Mars
Olumlu durum: Sadece cinsel çekim bu çifti bir araya getirecek. Ideal bir çift olacaklar. Enerjik, hayat dolu olduklari gibi is hayatinda da birlikte hareket edebilecek, macera dolu seyahatlere birlikte çikabileceklerdir.
-159 Kare Merkür - Satürn
Olumsuz durum: Merkür, Satürn'e sabretmekte zorlanacaktir.
130 Üçgen Günes - Mars
Olumlu durum: Sadece cinsel çekim bu çifti bir araya getirecek. Ideal bir çift olacaklar. Enerjik, hayat dolu olduklari gibi is hayatinda da birlikte hareket edebilecek, macera dolu seyahatlere birlikte çikabileceklerdir.
122 Birleşme Merkür - Jüpiter
Olumlu durum: Ideal, gösterisli, mutlu bir çift. Entellektüel düzeyde birbirlerini çok iyi anlarlar, birbirlerine büyük güvenleri ve basarili bir aile yasantilari vardir.
-121 Kare Venüs - Satürn
Olumsuz durum: Iyi bir çift olduklari söylenemez. Venüs'ün, soguk, duygularini saklayan, tepkisiz Satürn'e dayanmasi zordur.
90 Birleşme Venüs - Neptün
Olumlu durum: Iyi bir birliktelikleri vardir. Benzer sanatsal zevkleri paylasirlar, hayatlari fantezi ile doludur.
90 Birleşme Mars - Jüpiter
Olumlu durum: Uyum içinde, birbirlerini anlayan ve tamamlayan bir çifttir. Iyi anlasirlar.
-73 Kare Jüpiter - Plüton
Olumsuz durum: Çok tehlikeli ve yikici bir iliski. En iyisi bu iliskiye hiç baslamamak.
-72 Kare Venüs - Neptün
Olumsuz durum: Bribirlerine karsi çekim içinde olduklari tartisilmaz ama bu iliski kisa sürecektir. Bu iliskide, asik olan tek kisi Venüs'tür, Neptün ise sadik degildir.
68 Birleşme Satürn - Neptün
Olumlu durum: Iyi bir birliktelik. Neptün hayalleri olmayan Satürn'e hayaller verir ve Satürn de Neptün'e, sahip olmadigi özellik, sagduyu kazandirir.
-67 Zıt açı Jüpiter - Satürn
Olumsuz durum: Zor bir iliski, birbirlerinden çok farklilar.
çok sağol canım ellerine,yüreğine sağlık :)ben olumlu olanları aldım kendimeee :):1hug:a.s.
canım bana da bakabilir misin rica etsem?
ben: 05 haziran 1986 saat 10.00 ankara
o: 19 aralık 1980 saat 15.00 yozgat
şimdiden teşekkür ederim..
15.11.1986 aksam ustu yanı 5 6 gıbı istanbul tugce
30.08.1984 oglene dogru 10 11 gıbı rize refık
bakarsan cok sevınırım sımdıden tesekkurler