- 12 Temmuz 2012
- 849
- 0
Girip girip kaçmak yokk hadi kızlarrrr
O zaman ben kendi sıkıntılarımı paylaşayım sizlerle ben bundan 4 ay önce rahim kanseri teşhisiyle bir ameliyat geçirdim ömrümden ömür gitti çok kötü bir ay geçirdim
rahimin görüüntülenmesini bile engelleyen kocaman bir kitle tespit edildi ve ön tespitlere göre kötü olduğu söylendi %90 ihtimalle ameliyatta rahim ve yumurtalıklarım alınacaktı resmen hayattan kopmuştum anlayacağınız ağlaya ağlaya ameliyata girdim ve ameliyat sırasında önce kitle çıkartılmış ve bir ön pataloji yapılmış patalojide o küçücük %10 luk ihtimal tuttu ve temiz geldi kitle 1 kg ağırlığında 17-18cm çapında korkunç birşeydi ve sadece onu alarak rahim ve yumurtalıklarıma dokunmadılar çok şükür şimdi iyiyim allah yüzüme güldü sağlıklı bir kadın olarak çıktım girdiğim ameliyattan 1 aylık iyileşmeden sonra doktorum bebek için bize strart verdi işte son iki aydır deniyoruz tekrardan allahım inşallah bu kadar sıkıntıdan sonra yüzümüze tekrar gülerde birde bebişimiz olursa katmerli ekmek kadayıfı oluruz o zaman
ayy canım çok üzüldüm senin adına yaaaa ama şükür temiz çıkmış bunun için sevindim hiç takma kafana canım hamiş kalırsın inşallah bu topicde uğurlu gelir umarım hepmizeee