Sevmiş sevmiş. Kızı sevmiş kabul edin. Kız tekmeyi basınca size dönmüş işte öff sabahtan beridir 3.konuEski esimle 3 yıl önce ayrıldık ayrıldıktan sonra bana bi kızla foto atmıştı bak işte birini buldum der gibi kiskaniyosun hala beni gibi şeyler demişti bundan 1 yıl önce şimdi de görüşmeye başlamıştık barışma asamasindaydik instadan kiz takip ediyodu ben sen kari kiz düşkünüsun dedim komple sildi instigramini faceden kiz eklemişti gördüm onuda söyledim sildi sonra konu yine fotosunu attığı kıza geldi sevdinmi dedim yok sevmedim oglumun üzerine yemin ederim umrumda degil olsaydı karim yapardım sevmedim yemin ettim umrumda degil sadece bunları diyo keşke konustursam sizi bile dedi dedi bende inanmadım? Sen kafayı yemissin dedi kızdı ayrıca bana ben herzaman yanındayım dedi cagirsam gelcek yani tepkileri nedir sizce ne anladiniz bu olaydan onun hali hareketlerinden ?
Baydı artık yalnızEski esimle 3 yıl önce ayrıldık ayrıldıktan sonra bana bi kızla foto atmıştı bak işte birini buldum der gibi kiskaniyosun hala beni gibi şeyler demişti bundan 1 yıl önce şimdi de görüşmeye başlamıştık barışma asamasindaydik instadan kiz takip ediyodu ben sen kari kiz düşkünüsun dedim komple sildi instigramini faceden kiz eklemişti gördüm onuda söyledim sildi sonra konu yine fotosunu attığı kıza geldi sevdinmi dedim yok sevmedim oglumun üzerine yemin ederim umrumda degil olsaydı karim yapardım sevmedim yemin ettim umrumda degil sadece bunları diyo keşke konustursam sizi bile dedi dedi bende inanmadım? Sen kafayı yemissin dedi kızdı ayrıca bana ben herzaman yanındayım dedi cagirsam gelcek yani tepkileri nedir sizce ne anladiniz bu olaydan onun hali hareketlerinden ?
+1Evet hatta eşiniz v harfi yerine w kullanıyordu...
Yok artikkk ...Siz cidden iyi degilsinizEski esimle 3 yıl önce ayrıldık ayrıldıktan sonra bana bi kızla foto atmıştı bak işte birini buldum der gibi kiskaniyosun hala beni gibi şeyler demişti bundan 1 yıl önce şimdi de görüşmeye başlamıştık barışma asamasindaydik instadan kiz takip ediyodu ben sen kari kiz düşkünüsun dedim komple sildi instigramini faceden kiz eklemişti gördüm onuda söyledim sildi sonra konu yine fotosunu attığı kıza geldi sevdinmi dedim yok sevmedim oglumun üzerine yemin ederim umrumda degil olsaydı karim yapardım sevmedim yemin ettim umrumda degil sadece bunları diyo keşke konustursam sizi bile dedi dedi bende inanmadım? Sen kafayı yemissin dedi kızdı ayrıca bana ben herzaman yanındayım dedi cagirsam gelcek yani tepkileri nedir sizce ne anladiniz bu olaydan onun hali hareketlerinden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?