• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim senle evlenecegime keske eski kiz arkadaşımla evlenseydim dedi.

Bu ne be, ev temiz değil masa temiz değil
bu mu paylaşım evlilik.ben olsam kızımın asla böyle bir adamla evlenmesini istemediğim için direk bosanirdim.
Çünkü kız çocukları babalarına benzeyen adamlara aşık olurlar

sızde evlılıkzedesınız
bır ınsanla evlendıgınızı sanıp öküzle evlendıgınızı evlendıkten sonra anlamıs olanlardansınız
bellıkı aranızda da hep sorun olmus
8 senedır sorunlarla basa cıkmıssınız bunla da cıkabılırsınız bence

yapılan yanlısda dırek rest ceken ınsanların yasamayacagı seylerdır bunlar
sız yuz goz olmussunuz
bır adam esıne bunu soylemeyı cesaret edıyorsa bu ılk de degıldır son da degıldır daha ne laflarını duymussunuzdur bu adamın tahmın edıyorum

onunuzde ıkı yol var

ya eeeh senımı cekıcem ben hakaret yemeye köle olmaya mı evlendım deyıp kapı onune koyup def edeceksınız
ya da tartısmayacaksınız sen eşimsin paşasın deyıp gormedı duymadı bılmıyor seklınde yasayacaksınız

8 yıl ceken sabreder bence

gecmıs olsun ve allah sabrınızı arttırsın

Keşke o laftan sonra ayrılmayalım demeyip biraz dişli dursaydınız. Şimdi iyicene salıp her kavga da ya ima edecek ya direk söyleyecek. Allah yardımcın olsun hiç kolay değil.

Google transferden mi çevirdin yazıyı acaba 🤔
Başlıktan ve yazılan yorumlardan anladığım kadarına cevap vereyim ; sen hangi genişlikle eşine eski sevgilisinden örnek verebildin hem de empati yapsın diye??
Eşinde de nasıl bir karakter varmış ki sen lafını ettiğinden beri eski sevgilisi aklından çıkmıyor. Yapılacak şey belli de senin niyetin pek yok.

Hissettikleriniz hakkinda konusmaniz dogru ama bunu x bayan üzerinden yapmaniz yanlis olmuş. Ailesi herşeyi der unutur anadır babadır. Sizin dediğiniz ortada kalmış.

Azıcık sesini cikarsana güzel kardeşim.sen karışma benim işime desene. O dört dörtlük mü. Çok sindirmiş seni.kafan nasıl karışmış. Ne yapacağını ne yazacağını bile sasirmissin. Senin eşin gibilere dişli kadın lazım

Ben anlayamadım konuyu nedense yazım tarzınız bi karışık ama böyle birşey diyen adamla kızınızı bahane edip evli kalmayın :KK66: çünkü bu bor bahane sadece
Konu sahibi hamileyken eşinin ailesi ve eşi sürekli psikolojik baskı uygulamış ve ailesi kocasının eski sevgilisini ayyuka çıkarmış.
Konu sahibini eziyorlar ama kız okumuş hemşire olmuş.
Adam evin temizlenmesini istemiş ama ev zaten temizmiş her gün taze yemek yaparmış.
Bugün eşi gözü önünde masanın ayağını silmiş. Konu sahibi de demişki bu gücüme gitti yapma (eşinin eski sevgiliside sevgiliyken bir gün yemek yedikten sonra tabağı lavaboya koydu diye adama çemkirmiş galiba adamın ağırına gitmiş) bu olayı hatırlatarak işte senin hissettiklerini hissettim demiş konu sahibi adam da demiş ki keşke senle evlenmek yerine onunla evlenseydim.
Konu sahibi de boşanalım demiş kabul etmişler sonra konu sahibi vazgeçiyor kızımız için yutarım diyor.

Umarım daha çok karıştırmamışımdır. :rolleyes:

bi de 8 senelik evlilik hala eski kiz arkadas nedir ya... valla insan sikilir omzunda bu yuku tasimaktan. kasimissin sanirim adami.

Ayrı uyumanız ve aranızdaki sevgisizlik kızınıza çok zarar verir.
Onun pskolojisini düşünüyorsanız ayrılın.
İyi bir baba ise zaten ayrılsanızda görevlerini yerine getirecektir.
O lafların üstüne aynı evde nasıl yaşarsınız aklım almıyor

Evliliğini sürdür ya da bitir demek hiçbirimize düşmez. Bu kolay bir karar değil çünkü. Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Ama daha fazla alttan almayın bence. Daha büyük tepkiler de vermeyin. Erkekler bazen öfkeleri yüzünden söylemek istemedikleri şeyleri söyleyebiliyorlar. Belki de bu da böyle bir şeydir. Sakin olup zamana bırakın. Daha güçlü durun. Yıkılsanız da hissettirmeyin. Eğer aranızda hala sevgi kalmışsa bu durum düzelebilir. Ama yoksa zaten biter. Siz sadece sabredin. Bir süre tepkisiz olmak en iyisi galiba bu durumda. Eşinizin davranışları çok kırıcı. Ama son zamanlarda demişsiniz. 8 yıldır hep böyle olsaydı zaten bu kadar sürdüremezdiniz. İyi günleriniz de olmuştur. Onların hatrına fevri davranmayın. Eski kız arkadaşından bahsetmeniz çok kötü olmuş. Ama olan olmuş bir kere. Bundan sonrası sabır. Eğer eşinizde düzelme hiç olmazsa da kendinizi çaresiz hissetmeyin. Bunlara katlanmaya mecbur değilsiniz.
Ben yazdıklarınızı gayet iyi anladım. Anlamayan arkadaşlar keşke hiç yorum yapmasalardı. Bir insan kolay kolay buraya konu açıp yaşadığı acıyı paylaşmaz. Biraz empati kurun. Nasıl bir psikoloji içinde olabileceği hakkında en ufak bir fikriniz yok. Canı yanmış bir insanla dalga geçer gibi konuşmalar yapıyorsunuz. Bu yorumlarınız onu daha da üzmekten başka bir şey katmaz.

Çok ayıp etmiş.
Onun yapma etme diye yalvaracağına, sizin kızım için katlanırım diye duygusal dansınız çok kötü olmuş.
Adam ikinciye bile söylüyor al buda boşanma sebebin olsun diye, siz niye zorla kalmaya çalışır gibi ayrılıcam tehditlerinden sonra aniden geri vites yapıyorsunuz? Yanlış yapmışsınız üzgünüm :(
İnşallah hayırlısı olur. Sevgiler.

Bu konuyu okuyup,anlayıp,yorumlayanları ayakta alkışlıyorum.
Algımdan şüphe edecektim ki konuyu benim gibi anlayamayan arkadaşlar olduğunu gördüm.
Hele tanıdık isimlerin de aynı durumda olduğunu görünce nasıl sevindim anlatamam.
Anlamadığım için yorum yok.

konu sahibi sanırım yurtdışında yaşıyor. o yüzden türkçesi bozuk.ü

instagram kısmını anlamadım ama kalanını özet geçeyim.
konu sahibi temiz olmasına, evi temizlemesine karşın eşi temizlemiyorsun diye üstüne gelmiş.

eşinin konu sahibinden önce bi ilişkisi varmış. bu ilişki sırasında eşi işsiz kalmış. günlerden bir gün de eşi bulaşık tabağı lavaboya koymuş. eski sevgili de eş ile bu konuda kavga etmiş. ben çalışıyorum sen bi bulaşık tabağı yıkamıyorsun gibi.

konu sahibi de eşine bu konuyu hatırlatmış. eski sevgilinin seninle bu kavgayı ettiğinde hissettiğin şeyle, şu an benim durumum aynı. empati yap demiş. eş kişisi de keşke seninle değil eski sevgilimle evlenseydim demiş.

kavgalar devam ederken konu sahibi senden boşanacağım demiş. eş de 'sen eski sevgilimin konusunu açtığından beri aklımda o var, bu da sana boşanma sebebi olsun, al' demiş.

konu sahibi de geri adım atmış çocuk var diye.

özet bu.

asil kiziniz icin bosanmalisiniz zaten.

keske senle evlenmeseydim,
al bu da bosanma sebebin olsun

gibi seyler diyen adamlarla kiziniz evli kalsin ister misiniz? Su an 7 yasinda ve gayet goruyor hissediyor sizi,
ve bu sebepler demek ki bosanmak icin gecerli degil diye dusunuyor,
sizden kadinligi ogreniyor, asil onun icin bosanmalisiniz.

Hani deeniz ki, bunlari dedi ama sonradan pisman oldu ozur diledi, o da yok ki, siz gidip bosanmayalim demissiniz.
Yapmayin bunu kendinize ve kiziniza.

Hem bosanma konusunda o kadr sallayip sonra da bosanmayalim diyerek insandiriciliginizi kendiniz kaybetmissiniz. Direk okurken havlayan kopek isirmaz sozu geldi aklima, yapacaksaniz yapin, niye "onu yaparim ha, bak bunu yaparim ha" diyorsunuz ki.

Anladığım kadarıyla eşiniz eski sevgilisiyle nişanlıyken boş tabağını lavaboya koymuş eski nişanlısı da işten geldiği için bu ne böyle tarzında tepki göstermiş eşinizin dağınıklığı yüzünden. Sizde bunu örnek gösterip hatırlattınız? Doğru mu anladım? O böyle yaptı sana senin zoruna gitti benim de bu zoruma gitti mi dediniz? Arkadaşlar ben böyle anladım valla konu sahibi çok dağınık yazmış. Kelimeleri bile seçemedim. Eşiniz de bunun üzerine keşke onunla evlenseydim demiş. Bu cevabı hiç hoş değil ama sizinde eğer doğru anladıysam bu örneğiniz çok yersiz olmuş. 7-8 yıllık evlisiniz be ablacım, neden hala 8-10 yıl önceki eski nişanlının konusu geçiyor? Bi geçin artık

Back