ya ben bi erkekten hoşalansam hatta ona aşık olsam evli olduğunu görünce yada biliyosam ondan uzak dururum burada sinema ya gitme olayı var bi kadın evli bi erkekle sinemaya gidemez çünkü kendisinden dolayı bilmesi gerekir karısı duyarsa ne der diye demekki bu kadınla o adam arasında bişey var bu çok açık bence ve burada o adama yüz vermekle bence o kadında çok ama çok suçlu (kibar olmak için suçlu dedim )
gülenyelken cok mantıklı ve dogru bır yorum yapmıssınız
ben evlendım evlenmeden evvelde burada calısıyor abılerım ablalarım kendı yasıtlarımda arkadaslarım kardesımdır
ama ıcten ıce bı kendımı cekıtm herkezden anlamıyorum ıcsel bıseyınıcıne gırdım sıgara molalarını daha tenha saatlerı secıyorum kısıel muhabbetlere gırmıyorum senelerce arkadaslık ettgımız erkek ve kız arkadaslarımla ıs dısında cok nadır sohbet edıyorum ve hıc sohbet acmıyorum
kendı kendıme gelı evlı trıbıne gırdım herhalde dıyorum ıcsel bısey kımsenın bı tavrını bı tersını gormeıdm asla evlendım yuva kurdum e ccougumda var daha ıc dunyama kapalı sınırlarım daha net bellı oldu artık dıye dusunuyorum kımsenınde o sınırı gecmesne ızın vermıyorum bı hıssıyatı sanırım bır cok bayan yasamıstır
gülenyelken cok mantıklı ve dogru bır yorum yapmıssınız
ben evlendım evlenmeden evvelde burada calısıyor abılerım ablalarım kendı yasıtlarımda arkadaslarım kardesımdır
ama ıcten ıce bı kendımı cekıtm herkezden anlamıyorum ıcsel bıseyınıcıne gırdım sıgara molalarını daha tenha saatlerı secıyorum kısıel muhabbetlere gırmıyorum senelerce arkadaslık ettgımız erkek ve kız arkadaslarımla ıs dısında cok nadır sohbet edıyorum ve hıc sohbet acmıyorum
kendı kendıme gelı evlı trıbıne gırdım herhalde dıyorum ıcsel bısey kımsenın bı tavrını bı tersını gormeıdm asla evlendım yuva kurdum e ccougumda var daha ıc dunyama kapalı sınırlarım daha net bellı oldu artık dıye dusunuyorum kımsenınde o sınırı gecmesne ızın vermıyorum bı hıssıyatı sanırım bır cok bayan yasamıstır
kızlar yanlis anlasıldm galiba ben ilk yorumum da bu nasıl bı adiliktır dedim.tabiki esinin yaptıgınında hç affedilir bi tarafi yok
konu sahibi arkadaş herhangibi bir karar verdi mi ben cepten giriyorum sadece son yorumları okuyabiliyorum
kızla aralarında birşey var yada yok bunu kestirmek zor ama eşinin bekar hayatına özendiği ve kıza ilgisi olduğu düşüncesine kapıldım. En önemlisi de sana yalan söylüyor olması. Aklıma da şöyle birşey geldi belki de işyerindeki 4 arkadaş sinemaya gidecekti eşinde peşlerine takıldı belki de kızın bir suçu yok demek istediğim farklı yönlerden de bakılabilir . Ortada yakalanılmış bir yazışma vs yok aralarda kaçırdığım bir yorum yoksa eğer.
evli erkekleri baştan çıkaran kadınlar öyle laflar edsim varkıı ama!!! ya ne istiyonuz evli erkeklerden ne demek ya evli bi adamla sinemaya gitmek
boşanmasanda boşansanda çok zor olucak yaşadıklarını unutmak ALLAH yardımcın olsun
Hayır bir karar yok şimdilik. Ailesi ile konuyu
konuşmak istemişti ama eğer eşinden ayrılmayı
düşünmüyorsa, bu yol eşini yola getirmez, daha
çok düşman eder sanki... Sonuçta eşi çok fevri
ve ailesinin gözünde farklı görünmek onu kızdırabilir.
Ayrıca konu sahibi görümcesi ile görüşmüştü ve görümcesi
beklemesini söylemişti.