o kız hayatımıza girdi gireli;

eşin olacak o adama fazlasıyla 2.şansları vermişsin bence.

bugün bu kız olur, yarın başka kız...bu böyle sürüp gider, olan sana olur.

milletin ne dediğine kulak asma sen.kimse kimsenin karnını doyurmuyor.
işin var , evin var
bence kendını mecbur hissetme.

hem aldatan eşin
hem de zaytinyağı gibi üste çıkan eşin...baş edilmez böyle pişkinlerle, sinir krizlerinde boğulur gidersin.

Son düzenleme:
gülenyelken cok mantıklı ve dogru bır yorum yapmıssınız

ben evlendım evlenmeden evvelde burada calısıyor abılerım ablalarım kendı yasıtlarımda arkadaslarım kardesımdır
ama ıcten ıce bı kendımı cekıtm herkezden anlamıyorum ıcsel bıseyınıcıne gırdım sıgara molalarını daha tenha saatlerı secıyorum kısıel muhabbetlere gırmıyorum senelerce arkadaslık ettgımız erkek ve kız arkadaslarımla ıs dısında cok nadır sohbet edıyorum ve hıc sohbet acmıyorum
kendı kendıme gelı evlı trıbıne gırdım herhalde dıyorum ıcsel bısey kımsenın bı tavrını bı tersını gormeıdm asla evlendım yuva kurdum e ccougumda var daha ıc dunyama kapalı sınırlarım daha net bellı oldu artık dıye dusunuyorum kımsenınde o sınırı gecmesne ızın vermıyorum bı hıssıyatı sanırım bır cok bayan yasamıstır

Hadi kadın sinemaya gitme olayında kibarca suçlu diyelim ama o adamda
evde çocuğunun annesi, kaç yıllık hanımına haber bile vermeden, yalan
söyleyerek, üstüne üstlük gönül rahatlığı ile o sinemaya gidiyorsa isterse
sinema salonu kadın dolu olsun, ben eşimi çok kabaca suçlu bulurum...
Adam olan adam o organizasyona eşini de dahil eder. İş gereği olsa
amenna. Organizasyonu yapana bile bakmam, davete icabet etmiş mi,
etmiş, üstelik yalan bile söylemiş... Gerisi teferruattır.

Evet çoğu bayan bu hissiyatı yaşıyor çünkü bu hissiyat bir tek bayanlara addediliyor...
Erkeğin zihninde bu sadece bayanın vazifesi. Kendini hayattan soyutlamalarını
kastetmiyoruz ki, ben soyutlamam çünkü. Ama o imzayı attıktan sonra farklı bir adaptasyon
süreci başlar. Ben ne kadar mesulsem, o da o kadar mesul.

Bence konu sahibi son konuşmasını sakin yapabilseydi, tartışmaya girmeden ultimatom
verebilseydi iyi olurdu ama şimdi, eğer ayrılmayı düşünmüyorsa biraz sessiz kalmalı ve
izlemede olmalı. Ama ayrılmayı istiyorsa, eşinden bekledikleri ve ondan gördüklerini
kıyaslamalı, bunu eşine kavga etmeden anlatmalı, ayrılmak istediğini belirtmeli diye düşünüyorum.

yine yolunu sapıtmış bir erkek dahaAllah ıslah etsin böylelerini
sakın yumuşak davranma bu benim 2. evliliğim nasıl boşanırım diye düşünüyorsan bile bunu eşine yansıtma her an bırakıp gidecekmiş gibi davran.kadını aciz görmemeli erkek yoksa daha çok yüzsüzleşiyorlar dik dur canım işin de var evin de kimseye muhtaç değilsin yanlış yapıyorsa eşin kaybeder çok pişman olur

işte olması gerekende bu iş yerinde dahi bir mesafe ile yürütülen ilişkiler dışarya taşmamalı.ne bu sonuçta lise üniversite sınıf arkadaşlığı değilki.ve bayanların hepsi sizin gibi ince düşünse ne hoş olur.herkes eşinin arkadaşının çalıştığı yerdei bayanlarn böyle mesafeli olmasından yanadır eminim.

Eşinizin pek haklılık tarafı kalmamış.
Madem gayet masumane bir arkadaşlık ve doğal bir durum yaşıyorlar,
o zaman size açık açık sinemaya gideceklerini söyleseydi eşiniz,
normal değil ki saklıyor, o zaman siz de çocukları bırakıp eşinize
bir erkek arkadaşınızla sinemaya gidin, hem de gizli, bakalım ne kadar doğalmış bir görsün.
Face de yabancı profille ilgili acaba yanlış mı düşündünüz diye aklımdan geçti, ama
sizi engelldiğine göre hiç te yanlış düşünmüyorsunuz, kızın erkek arkadaşı
sizi nereden tanıyorsa sizi engellemiş, kız engellese, ne alaka.
Hayat bu, 2. defa boşanacak bile olsanız, alnınız açık çok şükür,
siz ne yaptınız ki, yapanlar utansın.
Evliliğinizi sürdürüp sürdürmemek sizin kararınız, ama bu kararı verirken,
2. defa boşanacağım diye vermeyin.
Pek elle tutulur birşey de kalmamış ya, hayırlısı olsun hakkınızda.

bence suçluluk duygusuyla bağırmış sana
suçlulık duygusunu bastırmaya çalışmış ama 2. evliliğim diye boyun eğmee sakıınn

Boşanmaya niyetin yoksa bekleyemelisin. Aksi halde kavgalar tartışmalar iyice huzur kaçırıp seni üzmekten başka bir işe yaramayacak. Zaten adam yeterince kırıcı konuşmuş. Ailesine söylemek ise saçma olur kulağını çekip akıllı ol dediklerinde paşa paşa aile babası haline döneceği yok bu adamın ben sana söylediği laflardan bunu anladım. Aile ile konuşman olayları sarpa sardırır laf arasında boşanmadan konu geçerse adam direk boşanıyoruz diyebilir ki bu da anladığım kadarıyla istemediğin bir durum. Benim fikrim beklemen yönünde..

kızlar yanlis anlasıldm galiba ben ilk yorumum da bu nasıl bı adiliktır dedim.tabiki esinin yaptıgınında hç affedilir bi tarafi yok

Ben zaten bu konuda suçu olupta kabul edenini görmedim.
Allahım eşine hidayet versin. sanada ferahlık ve sakinlik versin.
Ha birde eşin sana acıdığı için boşanmak istemediğini söylemiş ya asıl yaptığından dolayı acınacak halde kendisidir.
Ah böyle erkeklerden nefret ediyorum
Elimde olsa hepsini aklı başına gelene kadar dayak manyağı yapmak istiyorum.
Kusura bakmayın şiddet duygularım kabardı bugün

kızlar yanlis anlasıldm galiba ben ilk yorumum da bu nasıl bı adiliktır dedim.tabiki esinin yaptıgınında hç affedilir bi tarafi yok

Biz sana yüklenmiyoruz zaten meleğimveben, sadece erkeklere yükleniyoruz.
sadece bunu senin söylediklerin üzerinden yaptık. Çok doluymuşuz.

konu sahibi arkadaş herhangibi bir karar verdi mi ben cepten giriyorum sadece son yorumları okuyabiliyorum

bu erkeklerın aç gözlülüğü nediryaa hiçmi doymaz bunlar anlamadım gitti böyle erkekler adriana limayla bile evlenseler emınım 2 aya bırakarlar aç bunlar aççç acıyormş bide sen kendıne acıı çocuğunun annesıne çektirdiğin acılar yüzünden bence bi süre daha sabretmeye çalışş belki okızda defolur gider ordann

kızla aralarında birşey var yada yok bunu kestirmek zor ama eşinin bekar hayatına özendiği ve kıza ilgisi olduğu düşüncesine kapıldım. En önemlisi de sana yalan söylüyor olması. Aklıma da şöyle birşey geldi belki de işyerindeki 4 arkadaş sinemaya gidecekti eşinde peşlerine takıldı belki de kızın bir suçu yok demek istediğim farklı yönlerden de bakılabilir . Ortada yakalanılmış bir yazışma vs yok aralarda kaçırdığım bir yorum yoksa eğer.

konu sahibi arkadaş herhangibi bir karar verdi mi ben cepten giriyorum sadece son yorumları okuyabiliyorum

Hayır bir karar yok şimdilik. Ailesi ile konuyu
konuşmak istemişti ama eğer eşinden ayrılmayı
düşünmüyorsa, bu yol eşini yola getirmez, daha
çok düşman eder sanki... Sonuçta eşi çok fevri
ve ailesinin gözünde farklı görünmek onu kızdırabilir.

Ayrıca konu sahibi görümcesi ile görüşmüştü ve görümcesi
beklemesini söylemişti.

Son düzenleme:

organizasyonu ikisi birlikte yapmıştı sanırım...

O hanımla ilişkisi olsun, olmasın eşi olarak size davranışları çok yanlış.Eşliğe saygısı yoksa yavrusunun annesine saygısı olmalı.

Lütfen düşünmeyin burası küçük yer, şöyle böyle, kim ne der bilmem ne...Kendinize yetecek kadar kazanıyorsunuz, çalışan bir hanımsınız.Başınız dik olsun her durumda, kimsenin size laf etmesine izin vermeyin.Edeni de umursamayın, it ürür kervan yürür.Hayat çok kısa ve tamamen size ait.Dünyalar kadar değerli bir evladınız var, direnin onun için.Allah yardımcınız olsun.Dilerim herşey sizin ve en önemlisi yavrunuz için çok çok çok güzel olsun.

Dışarda bol bol bekar erkek varken evli erkeklere göz diken
başka bir kadına ait olan erkeğin mutlu sandığı yuvasını yıkmaya çalışan
iki bacağının arasndakini adilik için kullanan
zayıf kişilikli yuvanın anlamını tam öğrenememiş zavallı kadınlardamı suç .
Yoksa baştan çıkmaya heran müsait olan
karakteri tam anlamıyla oturmamış
insanlıktan nasibini bile alamamış
yaş gözetmeksizin uçkurunun derdine düşmüş
insafsız zavallı erkeklerdemi suç.

Suç eşit derecede.Kadındada aynı erkektede aynı zatı düşüncem budur.

bilgin için teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…